Descărcați e-mailuri de pe Yahoo! E-mail utilizând setările POP

Este posibil să descărcați mesajele dvs. Yahoo Mail pe computer utilizând un client de e-mail și setările Protocoalelor poștale (POP) pentru Yahoo Mail. Veți avea nevoie de un client de e-mail care acceptă livrarea de mesaje POP, cum ar fi Mozilla's Thunderbird sau Microsoft Outlook.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunii web a Yahoo Mail. Toți pașii sunt identici indiferent de browserul pe care îl utilizați.


Cum se salvează e-mailurile pe un computer utilizând POP

Pentru a salva e-mailurile pe computer, trebuie mai întâi să activați accesul POP pentru contul dvs. Yahoo Mail și să îl conectați la un alt program de e-mail. De exemplu, pentru a accesa Yahoo Mail în Outlook pentru Microsoft 365:

  1. În Yahoo Mail, selectați numele dvs. de utilizator în colțul din dreapta sus, apoi selectați Informatii cont.

  2. Selectați Securitatea contului.

  3. Asigurați-vă că glisorul de lângă Permiteți aplicațiilor care utilizează conectarea mai puțin sigură este setat la On poziție.

  4. Deschideți Outlook și selectați Fișier.

  5. Selectați adăugaţi un cont.

  6. Introduceți adresa de e-mail Yahoo Mail și selectați Opţiuni avansate.

  7. Bifează caseta de lângă Permiteți-mi să îmi configurez contul manual, Apoi selectați Ia legătura.

  8. Selectați POP.

  9. Introduceți parola Yahoo Mail.

  10. Selectați Făcut pentru a termina conectarea Yahoo Mail la Outlook prin POP.

  11. Du-te înapoi la Fișier Și selectați Setările contului > Setările contului.

  12. selectaţi Fișiere de date tab.

  13. Selectați contul dvs. Yahoo Mail, apoi selectați Deschide locația fișierului.

  14. Faceți clic dreapta pe fișier și selectați Copiați, apoi lipiți fișierul într-un alt folder sau salvați-l pe o unitate USB pentru păstrare în siguranță.

  15. Pentru a deschide și a vizualiza toate mesajele dvs., accesați Fișier din Outlook și selectați Deschideți și exportați.

  16. Selectați Deschideți fișierul de date Outlook.

  17. Selectați fișierul care conține mesajele dvs. Yahoo Mail.

Fiecare client de e-mail are propriul său proces de configurare, iar unii simplifică procesul prin completarea automată a setărilor serverului atunci când selectați Yahoo Mail ca cont de e-mail. Cu toate acestea, mulți clienți de e-mail configurează automat accesul Yahoo Mail utilizând protocolul IMAP cel mai frecvent utilizat. Prin urmare, atunci când vă configurați contul Yahoo Mail în clientul dvs. de e-mail, va trebui să specificați POP ca protocol pe care doriți să îl utilizați. Este posibil să vi se solicite să introduceți setările Yahoo Mail POP.