Cum să dezactivați imaginile din browserul web Opera

Indiferent dacă doriți să accelerați timpul de încărcare a paginii sau pur și simplu nu doriți să vedeți imagini de pe site-ul web, Opera simplifică prevenirea încărcării lor automat.

Acest ghid vă arată cum să dezactivați imaginile de pe un site web cu browserul Opera.

Acest tutorial a fost creat pentru utilizatorii care rulează Opera în macOS, dar pașii din Opera pentru Windows și versiunile mai vechi de Mac OS X sunt foarte asemănătoare.


Cum se dezactivează imaginile de pe un site web cu Opera

Pentru a dezactiva încărcarea imaginilor, urmați acești pași:

  1. Deschide Opera.

  2. Selectați Operă din bara de meniu de sus. Când apare meniul derulant, selectați Preferințe.

  3. Opera setările interfața va fi afișată într-o filă nouă. Selectați Avansat din bara din stânga. Aceasta deschide un submeniu derulant.

  4. Selectați Confidențialitate și securitate.

  5. Selectați Setări site în panoul principal, în dreapta barei.

  6. Selectați imagini.

  7. Comutați Afișează tot (recomandat) butonul în poziția oprit. Butonul de comutare se va stinge.

  8. Opera oferă posibilitatea de a adăuga anumite pagini web sau site-uri web întregi atât la o listă sigură de imagine, cât și la o listă de blocuri. Acest lucru este util dacă doriți ca imaginile să fie redate sau să fie dezactivate numai pe anumite site-uri. Pentru a accesa această interfață, selectați Bloca or Permite în consecință și introduceți adresa site-ului.

Multe pagini sunt redate incorect sau deloc atunci când imaginile lor sunt eliminate și, ca urmare, un anumit conținut poate deveni ilizibil.