Cum să testați o cameră web

Ce să știți

  • Verificarea unei camere web înainte de un apel video poate confirma că ceilalți vă pot vedea și că fundalul dvs. arată decent.
  • Există o mulțime de site-uri gratuite de testare a camerei web pe internet care pot fi utilizate atât pentru computerele Mac, cât și pentru cele Windows.
  • Înainte de a testa, asigurați-vă că capacul obiectivului este oprit, astfel încât camera să vă poată vedea și că orice cameră web externă este conectată corect la computer.

Acest articol explică cum să testați o cameră web Mac sau Windows atât online, cât și offline, precum și cu Skype.


Cum să îmi testez camera web (online)

Indiferent dacă aveți o mașină Windows sau un Mac, testele webcam sunt ușoare. O opțiune simplă este pur și simplu să utilizați unul dintre numeroasele site-uri gratuite de testare a camerei web disponibile pe web. Acestea includ webcammictest.com, turncameraon.com și webcamtests.com (altele pot fi găsite prin căutarea „testului webcam” online).

Vom utiliza webcammictest.com în scopul următorului proces pas cu pas, deși testele webcam-ului online sunt în general identice, indiferent de site-ul pe care îl utilizați.

  1. Deschide-ul browser web.

  2. Tip webcammictest.com în bara de adrese a browserului.

  3. Apasă pe Verificați camera web butonul de pe pagina de destinație a site-ului web.

  4. Când apare caseta de permisiune pop-up, faceți clic pe Permite.

  5. Fluxul camerei dvs. web ar trebui să apară apoi în caseta neagră din partea dreaptă a paginii, indicând faptul că camera funcționează. Dacă utilizați o cameră web externă conectată prin USB - și dacă nu apare nicio imagine după finalizarea testului camerei web - atunci ar trebui să încercați să o deconectați și să o reconectați.

Dacă cumpărați o cameră web nouă, căutați una cu rate de cadre bune și capacități de rezoluție înaltă.


Cum să îmi testez camera web (offline)

Este posibil ca unele persoane să nu fie prea confortabile cu testele de webcam online, nu în ultimul rând pentru că unele dintre site-urile de testare webcam de mai sus afirmă că utilizatorii „pot fi înregistrați” dacă acordă acces la camerele lor web. Din fericire, ei pot folosi sistemele de operare ale computerelor lor pentru a-și testa camerele web.

Testați camera web pe Mac

  1. Apasă pe Găsitor pictogramă din bara de andocare.

  2. Faceţi clic pe aplicatii în lista de opțiuni care apar.

  3. În folderul Aplicații, faceți clic pe Photobooth a, care va afișa fluxul camerei web.

    Dacă aveți o cameră web externă (în plus față de cea încorporată pentru Mac), poate fi necesar să o selectați din meniul derulant al aplicației Photo Booth. Pentru a face acest lucru, trebuie să trageți cursorul mouse-ului în bara de meniu Photo Booth din partea de sus a ecranului și să faceți clic Camera.

Testați camera web pe Windows

Dacă sunteți utilizator Windows 10, selectați Caseta de căutare Cortana pe bara de activități a ferestrei 10, apoi tastați Camera în caseta de căutare. Aplicația Cameră vă poate cere permisiunea de a accesa camera web înainte de a afișa fluxul camerei.


Cum să îmi testez camera web (Skype)

Un alt mod popular de a testa o cameră web implică utilizarea uneia dintre numeroasele aplicații care o pot folosi. În scopul acestui exemplu, vom folosi Skype, dar pot fi utilizate și alte aplicații, cum ar fi FaceTime, Google Hangouts și Facebook Messenger.

Iată procesul pentru Mac și Windows:

  1. Mac / Windows: lansare Skype.

  2. Mac: Faceți clic pe Skype din bara de meniu a aplicației din partea de sus a ecranului. Windows: Faceți clic pe unelte din bara de meniu a Skype.

  3. Selectați Preferințe (Mac) sau Opţiuni (Windows).

  4. Clic Audio / video (Mac) sau Setari video (Windows).


Unde este camera web?

Majoritatea laptopurilor și laptopurilor au camere web, dar de multe ori nu le folosim atât de mult cât am putut. Cel mai adesea, acestea vor fi încorporate în dispozitivul dvs. (mai ales dacă este vorba de laptop sau notebook), vizibile doar ca un obiectiv mic, circular, care se află chiar deasupra ecranului sau monitorului dispozitivului. Cu toate acestea, pot fi achiziționate separat și conectate prin USB la computer.