Modificarea imaginii de fundal și a temei de pe Google Chromebook

Dacă știți cum să modificați imaginea de fundal și temele Chromebookului, puteți personaliza desktopul și Google Chrome. Puteți alege chiar și una dintre imaginile dvs. pentru fundalul Chromebookului.

Instrucțiunile din acest articol se aplică laptopurilor cu sistem de operare Chrome, indiferent de cine a creat dispozitivul.


Teme și imagini de fundal pentru Chromebook

Chromebookurile sunt laptopuri ușoare realizate în principal pentru aplicații de productivitate și pentru navigarea pe web. În plus față de mai multe imagini de fundal preinstalate, Magazinul web Chrome are o mulțime de teme gratuite care modifică aspectul browserului Google. Deși sunt disponibile multe modele, interfața sistemului de operare Chrome este standard pe toate dispozitivele, astfel încât pașii pentru schimbarea fundalului și a temei sunt aceiași pentru toate Chromebookurile.

Nu aveți nevoie de un Chromebook pentru a personaliza tema Google Chrome. De asemenea, puteți crea teme Chrome.


Cum se schimbă imaginea de fundal pe Chromebook

Pentru a alege un alt fundal de desktop pentru Chromebook:

  1. Selectați meniul barei de activități din colțul din dreapta jos al desktopului, apoi selectați setările echipamentul pentru a deschide setările Chromebookului.

    De asemenea, puteți accesa setările Chromebookului din meniul din colțul din dreapta sus al browserului Google Chrome.

  2. Accesați panoul din stânga setările fereastra și selectați Personalizare.

  3. Selectați Tapet.

  4. Aplicația Wallpaper afișează miniaturi ale imaginilor preinstalate. Selectați categoriile din panoul din stânga pentru a răsfoi opțiunile.

    Selectați Reîmprospătare zilnică pentru ca sistemul de operare Chrome să aleagă un tapet aleatoriu din categorie de fiecare dată când porniți computerul.

  5. Selectați imaginea de fundal pe care doriți să o actualizați imediat pe desktop.

    Unele imagini afișează informații despre fotograf. Selectați Explorezi sub numele fotografului pentru a vizita site-ul proprietarului.

  6. Dacă preferați să utilizați una dintre imaginile dvs. ca fundal pentru desktop, selectați Imaginile mele. Veți vedea miniaturi ale tuturor imaginilor din folderul Descărcări. Selectați-l pe cel pe care doriți să îl actualizați imediat pe desktop.

    Selectați Centru tăiat în partea de sus a meniului pentru a decupa imaginea pentru a se potrivi ecranului.


Cum să schimbați temele pe Chromebook

Pentru a descărca și instala o nouă temă pentru Google Chrome:

  1. Deschideți Google Chrome, selectați trei puncte în colțul din dreapta sus, apoi selectați setările din meniul drop-down.

  2. În panoul din stânga al setările fereastră, selectați Aspect.

  3. Selectați Teme pentru browser.

  4. Secțiunea Teme din Magazinul web Chrome se deschide în browserul Chrome. Derulați pagina în jos pentru a naviga prin sute de opțiuni și selectați tema dorită.

    Selectați Vezi tot lângă o categorie pentru a vedea toate temele din categoria respectivă.

  5. Selectați Adăugați la crom. Odată instalată, noua temă se aplică imediat pe interfața Chrome.


Cum să resetați tema implicită a browserului Chrome

Dacă nu îți place cum arată noua temă, selectează Anula sub bara de căutare pentru a trece la tema anterioară.

De asemenea, puteți readuce browserul la tema originală din setările Google Chrome. Du-te la Aspect și selectați Resetare la valorile implicite chiar lângă Teme pentru browser.