Acasă > W > Care Este Cel Mai Bun Hz Pentru Jocuri?

Care este cel mai bun Hz pentru jocuri?

Timp de peste un deceniu, 144 Hz a rămas rata de reîmprospătare standard pentru monitoarele de jocuri. Chiar dacă monitoarele vin acum cu rate de reîmprospătare superioare, de 240 Hz, un monitor de 144 Hz este considerat în continuare ideal pentru jocuri. În cazul în care intenționați să faceți lucrurile ultra-rapid, atunci 240Hz este următoarea și, posibil, cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Citește mai mult

Există un monitor 4K 360HZ?

BUCURAȚI-VĂ DE JOC CU GAMA COMPLETĂ DE MONITOARE DE JOCURI MSI CU 4K, RATĂ DE REÎMPROSPĂTARE DE PÂNĂ LA 360HZ ȘI TIMP DE RĂSPUNS DE 1MS. În legătură cu asta, există un monitor de 480hz? LG Display has a 24.5-inch 1080p display panel with a 480Hz refresh rate planned for production "in late 2022," according to TFT central.

De asemenea, ce monitor folosesc jucătorii profesioniști?

Dacă doriți cel mai bun monitor pentru jocuri din lume, trebuie să aruncați o privire la ASUS ROG Swift PG27UQ. Acesta este o bestie de 27 de inci 4K HDR cu un panou IPS de 144Hz, G-Sync și o serie de alte caracteristici centrate pe jocuri, cum ar fi tehnologia ASUS GamePlus și o mulțime de presetări pentru diferite jocuri. În legătură cu asta, ce este tehnologia dyac? DyAc™ is a technology designed by ZOWIE to reduce motion blur seen in LCD technology. It reduces vigorous screen shaking in-game and can help improve recoil control in CS:GO. Perhaps the difference is minimal and varies from person to person but the difference in the arena is often that 1%.

Ulterior, este 240 hz mai bun decât 4k?

Asta înseamnă că sunt mai mulți pixeli. Și un monitor 4k permițându-i să arate mai multe detalii făcând. Totul să arate mai bine datorită mai multă claritate. Poate un monitor de 60Hz să arate 120fps? The simple answer is NO. A 60Hz monitor refreshes the screen 60 times in a second, known as 60 frames per second. So if even the hardware that is capable of a higher frame rate is trying to plug into your 60Hz monitor, the monitor output will be capped at 60fps.

De unde știu dacă monitorul meu acceptă 144Hz?

Faceți clic dreapta și faceți clic pe setări de afișare în setări de afișare, derulați în jos aici și selectați opțiuni avansate de afișare aici, la opțiuni avansate de afișare, derulați în continuare. De ce monitorul meu nu funcționează la 144Hz? Right-click your desktop and choose Display settings. On the right pane, scroll down and select Advanced display settings. In the properties window, click the Refresh rate chevron. From the drop-down, choose your desired mode (e.g. 144hz).

By McClure Brezinka

Există monitoare de 360Hz? :: 360Hz face vreo diferență?
Link-uri utile