Acasă > H > Cum Se Obține 2Fa Pe Ps4?

Cum se obține 2FA pe PS4?

Intră în contul tău Epic Games și, sub opțiunea de schimbare a parolei, ar trebui să vezi opțiunea de a activa fie 2FA prin e-mail, fie 2FA prin aplicația de autentificare. Alege opțiunea preferată și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a activa Fortnite 2FA.

Citește mai mult

PlayStation are 2FA?

Prin activarea verificării în doi pași, vom adăuga un al doilea nivel de securitate la contul tău. * Funcție suportată pe consolele PlayStation 5 și PlayStation 4. În plus, ce este 2fa ps4? Help protect your account on PlayStation Network with an extra layer of security. Activate now.

Se mai poate întreba ce este codul 2fa?

Autentificarea cu doi factori (2FA) este un sistem de securitate care necesită două forme de identificare separate și distincte pentru a accesa ceva. Primul factor este o parolă, iar cel de-al doilea include, de obicei, un text cu un cod trimis pe smartphone sau date biometrice care utilizează amprenta digitală, fața sau retina. Cum pot activa 2FA 2022? You just need some device they can access the official fortnite website and of course essentially. If you've got that on standby.

De asemenea, ce este 2fa fortnite?

Ca o recompensă pentru că v-ați securizat contul Epic Games cu autentificarea cu doi factori (2FA), veți debloca emote-ul Boogie Down în Fortnite: Battle Royale. Dacă dețineți Fortnite: Save the World veți primi, de asemenea, următoarele obiecte: 50 de sloturi Armory.

By Sara

Este RTX 3050 real? :: Ce este un 2FA în Fortnite?
Link-uri utile