Acasă > S > Ar Trebui Să Folosesc 127.0 0.1 Pentru Dns?

Ar trebui să folosesc 127.0 0.1 pentru DNS?

Configurarea corectă a DNS a controlerului de domeniu este vitală pentru ca Active Directory să funcționeze corect. Cele mai bune practici impun ca fiecare controler de domeniu să fie configurat cu un server DNS diferit ca server DNS preferat și cu adresa loopback (127.0. 0.1) ca server DNS alternativ.

Citește mai mult

De asemenea, oamenii întreabă de ce se numește 127 adresa loopback?

Numărului de rețea de clasă A 127 i se atribuie funcția de "loopback", adică o datagramă trimisă de un protocol de nivel superior către o adresă de rețea 127 trebuie să se întoarcă în buclă în interiorul gazdei. Nici o datagramă "trimisă" la o adresă de rețea 127 nu ar trebui să apară vreodată în nicio rețea, oriunde. Se mai poate întreba ce înseamnă ip 0.0 0.0 0.0? In IPv4-based routing, 0.0. 0.0 serves as a default route. This means no particular address has been designated in the routing table as the next hop in the packet's path to its final destination. When the default route is used with a subnet mask of 0.0.

Ce este o adresă IP 192.168?

Ce este adresa IP a unui router 192.168. 0.1. Adresa IP 192.168. 0.1 este una dintre cele 17,9 milioane de adrese private și este utilizată ca adresă IP implicită pentru anumite routere, inclusiv pentru unele modele de la Cisco, D-Link, LevelOne, Linksys și multe altele. Ce este acest server? A server is a computer program or device that provides a service to another computer program and its user, also known as the client. In a data center, the physical computer that a server program runs on is also frequently referred to as a server.

Pentru ce este folosit 127.0 1.1?

Folosind următoarele 127.0. 1.1 este un IP real, pe loopback, în timp ce 127.0. 0.1 este fie dispozitivul în sine, fie un alt ip pe loopback. Ambele sfârșesc în aceeași subrețea, reprezentând loopback-ul, dar sunt separate prin ip. Și încă o întrebare, de ce este refuzată conectarea la 127.0 0.1? When the localhost refused to connect error message appears, it is likely because the port is not correctly configured. However, other reasons, such as insufficient permissions or the Apache web server not running properly might also cause the error “this site can't be reached localhost refused to connect.”

Ce au în comun adresa IP 127.0 0.1 și URL-ul http localhost?

127.0. 0.1 este adresa de protocol Internet (IP) loopback, denumită și localhost. Adresa este utilizată pentru a stabili o conexiune IP la aceeași mașină sau calculator utilizat de utilizatorul final. Aceeași convenție este definită pentru computerele care suportă adresarea IPv6 folosind conotația ::1. De asemenea, oamenii întreabă is localhost safe? Using http://localhost for local development is fine most of the time, except in some special cases. This post explains when you need to run your local development site with HTTPS.

Ce este gazda mea locală?

Localhost are adresa IP 127.0. 0.1, care se referă la propriul server.

By Yale Dest

Pentru ce este folosită adresa 127.0 0.1? :: Cum se numește adresa IP 127.0 0.1?
Link-uri utile