Cum se remediază erorile din Advrcntr2.dll (Nero)

Erori Advrcntr2.dll, cel mai adesea „Acest program necesită fișierul advrcntr2.dll, care nu a fost găsit pe acest sistem.” eroare, sunt cauzate atunci când, din orice motiv, fișierul advrcntr2.dll este șters sau mutat din locația corectă.

Fișierul advrcntr2.dll s-ar putea să lipsească, deoarece a fost șters accidental din folder, deoarece un antivirus sau alt program de securitate l-a eliminat din greșeală, considerând că este o amenințare la adresa securității sau din cauza unei probleme la ultima actualizare sau reinstalare a Nero.


Erori Advrcntr2.dll

Erorile Advrcntr2.dll pot apărea câteva moduri diferite, în funcție de modul în care a fost generată. Iată erorile advrcntr2.dll mai frecvente pe care le văd oamenii, prima fiind cea mai frecventă:

  • Acest program necesită fișierul advrcntr2.dll, care nu a fost găsit pe acest sistem.
  • Fișierul advrcntr2.dll nu a fost găsit
  • ADVRCNTR2.DLL LIPSE

Majoritatea erorilor „nu au fost găsite” advrcntr2.dll se datorează unor probleme cu programul software de gravare a CD-urilor și DVD-urilor Nero. Fișierul DLL advrcntr2.dll este un fișier care trebuie să existe în folderul corect pentru ca Nero să poată arde CD-uri sau DVD-uri.

Mesajul de eroare advrcntr2.dll se aplică cel mai probabil doar versiunii Nero 7, dar poate fi asociat și cu alte versiuni și ar putea fi văzut pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft cu care Nero este compatibil.

Erorile Advrcntr2.dll pot apărea și pe computerele fără Nero instalat dacă computerul este infectat cu anumite tipuri de viruși sau alte programe malware.


Cum se remediază erorile Advrcntr2.dll

În niciun caz, nu descărcați fișierul DLL advrcntr2.dll de pe niciun „site de descărcare DLL”. Există mai multe motive pentru care descărcarea DLL-urilor de pe aceste site-uri nu este niciodată o idee bună. Dacă aveți deja, ștergeți-l de oriunde l-ați pus.

  1. Reporniți computerul. Eroarea advrcntr2.dll ar putea fi o întâmplare și o simplă repornire ar putea să o elimine complet.

  2. Înregistrați numărul de serie al instalării dvs. Nero speciale. O modalitate ușoară de a face acest lucru este cu un program de căutare a cheilor de produs.

  3. Dezinstalați Nero de pe computer.

    Puteți dezinstala programul utilizând linkul Dezinstalare Nero din grupul de programe Nero (dacă este disponibil) sau prin intermediul aplicației Programs and Features sau Add / Remove Programs din Panoul de control. O altă opțiune este utilizarea unui instrument de dezinstalare gratuit.

  4. Reporniți computerul.

  5. Descărcați gratuit Nero General CleanTool și apoi extrageți-l și rulați-l. Acest utilitar vă va asigura că Nero este eliminat 100% din computer.

    Acest fișier este în format ZIP. Dezarhivați-l din Windows sau utilizați un fișier de dezarhivare dedicat, cum ar fi 7-Zip.

    Nero General CleanTool este garantat să funcționeze numai prin Nero 9. Versiunile mai noi de Nero ar trebui să se dezinstaleze mai complet prin metoda standard de dezinstalare din Pasul 3, dar nu ezitați să încercați CleanTool dacă doriți.

  6. Reporniți computerul din nou, doar pentru a fi în siguranță.

  7. Reinstalați Nero de pe discul de instalare original sau din fișierul descărcat. Sperăm că acest pas ar trebui să restabilească fișierul advrcntr2.dll.

  8. Instalați cea mai recentă actualizare a programului Nero dacă există una disponibilă. Este posibil să fi apărut anumite probleme în versiunea originală a lui Nero care a cauzat eroarea advrcntr2.dll pe care ați văzut-o.

  9. Reporniți computerul ... din nou.

  10. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem dacă pașii de reinstalare Nero nu vă rezolvă problema. Unele probleme advrcntr2.dll sunt de fapt legate de programele ostile care se prefigurează ca fișierul advrcntr2.dll.

    Fișierul advrcntr2.dll trebuie localizat în folderul C: Program Files Common Files Ahead Lib. Dacă găsiți fișierul advrcntr2.dll în folderul C: Windows sau C: Windows System32, este posibil să nu fie fișierul advrcntr2.dll legitim al Nero.