Cum se remediază erorile Binkw32.dll

Erorile Binkw32.dll sunt cauzate de probleme pe care jocul pe care încercați să îl instalați sau să îl jucați cu codecul Bink Video creat de RAD Game Tools, Inc.

De cele mai multe ori, erorile „punctului de intrare a procedurii” care implică binkw32.dll se datorează rularii versiunilor de jocuri „cracate”. Este posibil să vedeți această eroare atunci când încercați să rulați un joc fără CD-ul sau DVD-ul original, lucru care se face în mod obișnuit cu jocurile descărcate ilegal.

Multe jocuri populare pe PC folosesc codecul Bink Video. Jocul dvs. poate utiliza codecul (și, prin urmare, binkw32.dll), chiar dacă nu ați instalat niciodată nimic din RAD Game Tools.

În funcție de ce joc se întâmplă să se confrunte cu această problemă, ați putea vedea eroarea binkw32.dll în aproape oricare dintre sistemele de operare Microsoft de la Windows 95 până la versiuni mai recente, cum ar fi Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP.


Erori Binkw32.dll

Există multe moduri diferite în care o eroare binkw32.dll ar putea apărea pe computerul dvs. De cele mai multe ori, eroarea vă spune că vă lipsește fișierul binkw32.dll.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai frecvente variații ale erorii binkw32.dll:

  • Lipsește BINKW32.DLL
  • Binkw32.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a putut porni deoarece BINKW32.DLL nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu pot găsi binkw32.dll!
  • O încercare de a încărca cu întârziere un .dll sau de a obține o adresă de funcție într-un .dll încărcat cu întârziere nu a reușit. Dll: binkw32.dll
  • Acest program nu poate porni deoarece binkw32.dll lipsește de pe computer. Încercați să reinstalați programul pentru a remedia această problemă

Chiar și după înlocuirea fișierului binkw32.dll, unii utilizatori vor primi una dintre aceste erori conexe sau alta similară:

  • Punctul de intrare a procedurii _BinkSetVolume @ 12 nu a putut fi localizat în biblioteca de legături dinamice binkw32.dll.
  • Punctul de intrare a procedurii _BinkSetMemory @ 8 nu a putut fi localizat în biblioteca de legături dinamice binkw32.dll.

Fișierul nu este blinkw32, ci binkw32. S-ar putea să vedeți o mulțime de referințe online pentru a clipi în loc de a clipi, dar sunt doar greșeli de scriere.

Mesajul de eroare binkw32.dll s-ar putea aplica oricărui joc video pentru computer care utilizează codecul Bink Video.

Unele jocuri obișnuite care pot genera erori binkw32.dll includ Age of Conan, Dungeon Lords, Civilization III, Demon Stone, Battlefield 2142, Battlefield 1942, Age of Empires III, Dungeon Siege II, World in Conflict, Sid Meier's Pirates !, Broken Sword 4, Ragnarok, BioShock, Battlefield Vietnam, Empire Earth II, DarkRO, Hitman: Blood Money, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Star Wars: Battlefront II, Tomb Raider: Legend și multe altele.


Cum să remediați erorile Binkw32.dll

Nu descărcați fișierul DLL binkw32.dll individual de pe orice „site de descărcare DLL”. Există multe motive pentru care descărcarea DLL-urilor de pe aceste site-uri nu este niciodată o idee bună. Dacă aveți nevoie de o copie a unui fișier DLL, este întotdeauna mai bine să îl obțineți din sursa sa originală legitimă. Dacă ați descărcat deja fișierul DLL, eliminați-l de oriunde l-ați plasat și continuați cu pașii următori.

  1. Închideți și redeschideți programul de joc care a generat eroarea binkw32.dll. Indiferent de jocul pe care îl jucați, este posibil să aveți o problemă temporară pe care o reparație o poate remedia.

  2. Descărcați și instalați instrumentele video RAD pentru a înlocui eventual fișierul binkw32.dll lipsă sau coruptă.

  3. Reinstalați jocul. Deoarece eroarea binkw32.dll implică un codec video care ar fi trebuit să fie inclus în instalarea jocului dvs., reinstalarea întregului joc va rezolva probabil problema.

    Chiar dacă nu vi se solicită acest lucru, asigurați-vă că reporniți computerul după dezinstalare și înainte de reinstalare. Repornirea computerului în acest moment vă va asigura că orice fișiere încărcate sunt șterse din memorie și că dezinstalarea este completă la sută.

  4. Descărcați cea mai recentă actualizare a jocului. Accesați site-ul web al designerului de jocuri și descărcați cel mai recent pachet de service, patch-uri sau o altă actualizare pentru jocul dvs. particular.

    În multe cazuri, chiar și în cazul anumitor instanțe ale „punctului de intrare a procedurii _BinkSetVolume @ 12” și a erorilor asociate, eroarea binkw32.dll poate fi corectată într-o actualizare a jocului.

  5. Copiați fișierul binkw32.dll din directorul de sistem al jocului în directorul rădăcină al jocului. În unele jocuri, fișierul binkw32.dll este plasat în directorul greșit atunci când jocul este instalat.

    De exemplu, dacă jocul dvs. este instalat în C: Program Files Game, copiați fișierul binkw32.dll din folderul C: Program Files Game System în folderul rădăcină al jocului la C: Program Files Game.

  6. Copiați fișierul binkw32.dll în directorul Windows System. Unele persoane care se confruntă cu erori binkw32.dll au remediat această problemă prin copierea fișierului binkw32.dll din locația sa din folderul de instalare al jocului în folderul C: Windows System.

  7. Copiați fișierul binkw32.dll de pe discul jocului în folderul de instalare al programului. Dacă nu puteți găsi fișierul DLL din folderul System al jocului sau din folderul Windows System sau dacă copiați DLL-ul nu a funcționat, următorul cel mai bun loc pentru a-l obține este de pe CD-ul original.

    De exemplu, dacă vedeți eroarea binkw32.dll atunci când redați Age of Empires III, deschideți discul din Windows Explorer și găsiți fișierul Disk1C ~ 1.cab. Deschideți fișierul CAB și copiați fișierul binkw32.dll de acolo în folderul de instalare al jocului, care în acest caz este probabil C: Program Files (x86) Microsoft Games Age of Empires III.

    În majoritatea cazurilor, doriți să copiați fișierul DLL în orice folder are fișierul principal al aplicației jocului, de obicei un fișier EXE care este folosit pentru a porni jocul de fiecare dată când este deschis dintr-o comandă rapidă. Puteți găsi acest folder făcând clic dreapta pe o comandă rapidă către joc (de obicei pe desktop) și alegând opțiunea pentru a deschide locația fișierului.

  8. Jocul este piratat? În majoritatea cazurilor, „punctul de intrare a procedurii _BinkSetVolume @ 12” și erorile asociate apar numai atunci când rulează o versiune ilegală a unui joc. Dacă acesta este cazul, singura noastră recomandare aici este să cumpărați jocul și să încercați din nou.

  9. Actualizați placa video. Este un motiv mai puțin obișnuit, dar în unele cazuri, eroarea „punctul de intrare a procedurii _BinkSetVolume @ 12” și altele asemănătoare sunt cauzate de rularea unui joc pe un sistem de computer cu o placă video inferioară. Actualizarea cardului la unul cu mai multă memorie și putere de procesare ar putea rezolva problema.

Asigurați-vă că vizitați site-ul web al designerului de jocuri și aflați care sunt cerințele minime pentru placa video pentru jocul pe care încercați să îl jucați. Veți dori să vă asigurați că cumpărați o carte suficient de puternică pentru a juca jocul.