Cum se remediază codul de eroare Netflix UI-113

Codul de eroare Netflix UI-113 apare atunci când aplicația Netflix de pe dispozitivul dvs. de streaming nu se poate conecta la Netflix. Nu trebuie confundat cu codul de eroare Netflix UI-800-3, acest lucru poate fi cauzat de probleme cu rețeaua de acasă, conexiunea la internet, dispozitivul de streaming sau aplicația Netflix de pe dispozitivul dvs. de streaming. Se poate afișa și atunci când serviciul Netflix în sine este oprit.

Când întâmpinați codul Netflix UI-113, de obicei vedeți un mesaj care spune:

  • Nu s-a putut conecta la Netflix. Încercați din nou sau reporniți rețeaua de domiciliu și dispozitivul de streaming.

Robert Daley / OJO Images / Getty

Depanarea și remedierea codului Netflix UI-113 implică verificarea a două lucruri diferite: conexiunea la internet și dispozitivul dvs. de streaming.


Netflix Code UI-113 Pași de depanare

Următorii pași vă ghidează prin procesul de excludere a problemelor legate de conexiunea la internet, rețea, dispozitiv de streaming și aplicația Netflix de pe dispozitiv.

  1. Excludeți o întrerupere a serviciului Netflix provocând Codul UI-113. Deoarece codul UI-113 poate fi cauzat fie de o problemă de conectivitate, fie de o problemă cu aplicația dvs. Netflix, primul lucru de verificat este dacă serviciul Netflix în sine este defect. Pentru a face acest lucru, încercați să transmiteți Netflix pe computer.

    Dacă încercați să transmiteți în flux Netflix pe computerul dvs. și vedeți Netflix Site Error, aceasta înseamnă că există o problemă cu serviciul Netflix în sine. Nu puteți transmite în flux nimic până când Netflix nu fixează problema și nu remediază problema.

    Dacă primiți o altă eroare pe site-ul Netflix, în special una care se referă la o problemă de rețea sau conectivitate, atunci poate exista o problemă cu rețeaua dvs. de domiciliu sau cu furnizorul de servicii de internet.

    Cealaltă modalitate de a verifica dacă Netflix nu funcționează este utilizarea unui detector de coborâre. Aceste servicii vă pot spune dacă un site web, cum ar fi Netflix, YouTube sau Facebook, este defect pentru toată lumea sau doar pentru dvs. Pentru mai multe informații, consultați acest ghid pentru detectoarele de coborâre.

  2. Reporniți dispozitivul de streaming pentru a remedia Codul UI-113. Dacă opriți dispozitivul de streaming, deconectați-l și apoi îl reconectați la ciclul de alimentare, dispozitivul poate remedia codul de eroare UI-113. Acest nou început poate rezolva o mulțime de probleme de conectivitate și, de asemenea, forțează aplicația Netflix să elimine și să repornească.

    Dacă dispozitivul dvs. are opțiunea de a intra în modul de consum redus, suspensie sau repaus când apăsați butonul de alimentare, este important să efectuați efectiv o oprire completă. Această opțiune poate fi ascunsă într-un meniu.

    După ce opriți dispozitivul de streaming, deconectați-l de la alimentare. Lăsați dispozitivul deconectat timp de aproximativ un minut și conectați-l din nou. În majoritatea cazurilor, un minut este un timp suficient pentru ca dispozitivul să se oprească complet.

    Unele dispozitive de streaming nu au butoane de alimentare; pur și simplu se culcă când opriți televizorul. În aceste cazuri, opriți televizorul și apoi deconectați dispozitivul de streaming. Aceasta alimentează în mod eficient dispozitivul.

    Unele dispozitive de streaming, cum ar fi Roku, necesită ceva timp pentru a pune totul în ordine după ce au fost pornite. Așteptați aproximativ un minut după ce ați conectat din nou dispozitivul de streaming înainte de a încerca să transmiteți în flux Netflix.

  3. Deconectați-vă de la Netflix pe dispozitivul dvs. de streaming. Dacă ciclul de alimentare al dispozitivului nu scapă de codul de eroare UI-113, următorul pas este să vă deconectați de pe Netflix pe dispozitivul dvs. Acest lucru poate șterge datele corupte sau fișierele cache atunci când vă conectați din nou.

    Majoritatea dispozitivelor de streaming vă permit să vă deconectați de la Netflix. Dacă dispozitivul dvs. are această opțiune, deconectați-vă, închideți aplicația, porniți-o din nou și conectați-vă din nou. În multe cazuri, acest lucru remediază codul de eroare UI-113 și puteți reda în flux.

    Unele dispozitive de streaming fac acest pas puțin mai dificil.

  4. Deconectați-vă de la Netflix pe toate dispozitivele. Dacă nu vă puteți da seama cum să vă deconectați de la Netflix pe dispozitivul dvs., puteți utiliza Netflix.com pentru a vă deconecta de la fiecare dispozitiv conectat la contul dvs.:

    Folosiți această opțiune numai dacă nu vă puteți da seama cum să vă deconectați de pe dispozitiv. Dacă aveți alte dispozitive conectate la Netflix, acestea vor fi, de asemenea, deconectate. Asigurați-vă că vă amintiți parola, deoarece va trebui să vă conectați manual din nou la Netflix pe fiecare dispozitiv.

    1. Navigheaza catre Netflix.com.
    2. Click pe dumneavoastră pictograma utilizatorului în colțul din dreapta sus.
    3. Clic Conturi.
    4. Derulați în jos până la setările.
    5. Clic Deconectați-vă de la toate dispozitivele.
    6. Clic Deconectare.
  5. Reîmprospătați informațiile de conectare Netflix pe PS3. Dacă aveți un PS3, atunci trebuie să reîmprospătați informațiile de conectare Netflix:

    1. Navigați la ecranul de pornire PS3.
    2. Navigheaza catre Servicii TV / Video > Netflix.
    3. Anunturi X.
    4. apasa si tine apasat acasă Selectați.
    5. Așteptați mesajul Doriți să vă resetați setările Netflix și să vă înregistrați din nou? a aparea.
    6. Selectați Da.
    7. Introduceți informațiile de conectare Netflix.
  6. Deconectați-vă de la Netflix pe playere Blu-Ray și pe alte dispozitive. Dacă dispozitivul dvs. nu are opțiunea de a vă deconecta, există un cod special pe care îl puteți introduce pentru a accesa un ecran care vă permite să dezactivați, să resetați sau să vă deconectați de la Netflix:

    1. Lansați aplicația Netflix pe dispozitivul dvs.
    2. Anunturi up de două ori pe controler sau telecomandă.
    3. Anunturi jos de două ori.
    4. Anunturi stânga.
    5. Anunturi dreapta.
    6. Anunturi stânga.
    7. Anunturi dreapta.
    8. Anunturi up de patru ori.
    9. Selectați Deconectare.

    Dacă nu vedeți această opțiune, selectați restabili.

  7. Reîmprospătați sau reinstalați aplicația Netflix. Uneori, simpla deconectare din aplicația Netflix nu este suficientă. Dacă întâmpinați încă un cod de eroare UI-113 după ce v-ați deconectat de la aplicație, atunci trebuie să reîmprospătați sau să reinstalați.

    Unele aplicații Netflix vă permit să ștergeți memoria cache sau să resetați datele locale, pe care ar trebui să le încercați mai întâi. În caz contrar, trebuie să ștergeți aplicația și să o reinstalați.

    Dacă nu puteți găsi opțiunea de dezinstalare a aplicației Netflix, puteți introduce codul furnizat în secțiunea anterioară apăsând up x2, jos x2, stânga, dreapta, stânga, dreapta, up x4 pe telecomandă sau controler.

    Pe ecranul care apare după ce introduceți codul, selectați restabili or dezactivare.

  8. Reporniți-vă rețeaua de domiciliu. Deoarece codul Netflix UI-113 poate fi cauzat atât de datele aplicației, cât și de problemele de conectivitate, există șanse să nu existe probleme cu aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. de streaming. Dacă acesta este cazul, atunci problema ar putea fi o problemă de conectivitate. Primul lucru pe care trebuie să-l încercați aici este să reporniți total rețeaua de acasă.

    Repornirea rețelei de domiciliu necesită acces la modem și router. Când efectuați procedura de resetare, fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. va pierde momentan conexiunea la internet.

    Iată cum să reporniți rețeaua de domiciliu:

    1. Deconectați modemul și routerul de la alimentare.
    2. Lăsați modemul și routerul deconectate aproximativ un minut.
    3. Conectați din nou modemul și routerul.
    4. Așteptați ca modemul să restabilească o conexiune.
    5. Încercați să transmiteți în flux ceva pe Netflix.

    Dacă totuși vedeți o eroare UI-113 după repornirea rețelei, atunci vă recomandăm să verificați dacă conexiunea dvs. este suficient de puternică pentru a transmite în flux video.

    Rețineți că doar pentru că conexiunea la internet prin cablu de pe computerul dvs. poate transmite în flux Netflix nu înseamnă că conexiunea dvs. wireless la un dispozitiv de streaming poate face același lucru.

  9. Îmbunătățiți conexiunea la internet. Dacă orice altceva se verifică și dispozitivul dvs. de streaming este conectat la rețeaua dvs. prin Wi-Fi, atunci poate fi necesar să îmbunătățiți calitatea conexiunii la internet. Streamingul poate funcționa foarte bine prin Wi-Fi dacă nu există prea multe interferențe, dar funcționează cel mai bine atunci când dispozitivul de streaming este conectat printr-un cablu Ethernet fizic.

    Dacă trebuie absolut să vă conectați dispozitivul de streaming prin Wi-Fi:

    1. Încercați să vă mutați routerul într-o locație nouă, mai aproape de dispozitivul dvs. de streaming.
    2. Mutați alte dispozitive fără fir, cum ar fi telefoanele, departe de router și dispozitivul dvs. de streaming. Cuptoarele cu microunde pot provoca, de asemenea, interferențe.
    3. Așezați routerul pe o suprafață plană, nu într-un dulap sau într-un sertar.
    4. Dacă nu puteți plasa routerul chiar lângă dispozitivul dvs. de streaming, încercați să îl puneți pe un raft sau să îl montați pe un perete, astfel încât acesta să fie cât mai sus posibil.
  10. Conectați dispozitivul dvs. de streaming direct la modem:

    1. Opriți dispozitivul de streaming.
    2. Deconectați routerul wireless de la modem.
    3. Conectați dispozitivul dvs. de streaming direct la modem.
    4. Porniți din nou dispozitivul de streaming și încercați Netflix.

    Dacă Netflix funcționează, atunci aveți o problemă cu routerul. Dacă Netflix încă nu funcționează pe dispozitivul dvs. de streaming, dar ați putut transmite în flux pe computer, contactați producătorul dispozitivului. Este posibil să existe o problemă cu dispozitivul dvs. de streaming.


Obținerea ajutorului suplimentar dacă depanarea nu funcționează

Dacă niciunul dintre acești pași de depanare nu vă ajută, atunci poate fi necesar să contactați producătorul dispozitivului, furnizorul de servicii de internet sau Netflix pentru asistență suplimentară.