Cum se instalează AT&T acum pe Firestick

Amazon Firestick funcționează acum cu AT&T? Într-adevăr, da. Iată cum să vă înscrieți la serviciu, inclusiv pachetele și prețurile disponibile, precum și cum să găsiți rapid aplicația pentru stick-ul dvs. Fire TV Stick pentru a începe difuzarea emisiunilor dvs. TV preferate și multe altele.


Ce este acum AT&T?

Fost numit DirecTV Now, AT&T TV Now este un serviciu de streaming de televiziune în direct. Cu un cont AT&T TV Now și o aplicație pe un dispozitiv de streaming acceptat, puteți reda conținut similar cu ceea ce ați putea urmări la televiziunea prin cablu, cum ar fi programarea locală, rețelele prin cablu, canalele premium precum HBO, precum și filmele la cerere și spectacole.

Cum să vă înscrieți acum la AT&T TV

AT&T TV Now oferă șapte pachete:

  • AT&T TV Now Plus: Peste 45 de canale, inclusiv HBO pentru 65 USD / lună.
  • AT&T TV Now Max: Include peste 60 de canale, inclusiv HBO și rețele sportive pentru 80 USD / lună.
  • AT&T TV Now Entertainment: Include peste 65 de canale pentru 93 USD / lună.
  • AT&T TV Now Choice: Are peste 85 de canale pentru 110 USD / lună.
  • AT&T TV Now Xtra: Include peste 105 de canale pentru 124 USD / lună.
  • AT&T TV Now Ultimate: Include peste 125 de canale pentru 135 USD / lună.
  • AT & T TV Acum cel mai bun bărbat: Include peste 90 de canale, inclusiv aproximativ 50 de rețele în limba spaniolă, pentru 86 USD / lună.

Pentru a adăuga AT&T TV Now la Firestick și a începe streamingul, trebuie să selectați un pachet și să începeți un abonament.

Există o perioadă de încercare gratuită de șapte zile pentru noii abonați la AT&T TV Now. Dacă nu anulați serviciul înainte de sfârșitul perioadei de încercare, metoda de plată pe care o furnizați va fi facturată automat.

  1. Accesați atttvnow.com și selectați Porniți Streaming în colțul din dreapta sus.

  2. Selectați Adăuga pe pachetul la care doriți să vă abonați, apoi selectați A continua.

    Selectați Vedeți mai multe pachete dacă nu vedeți opțiunea dorită.

  3. Selectați orice programe de completare sau canale premium pe care doriți să le adăugați, apoi selectați Verifică pentru a continua la pagina Checkout.

  4. Creați-vă contul introducând adresa de e-mail, o parolă și numele dvs. complet. De acord cu condițiile de furnizare a serviciilor, introduceți codul furnizat, apoi selectați A continua.

  5. Examinați comanda de abonament și selectați Continuați la plată.

  6. Introduceți informațiile de facturare, inclusiv numele și prenumele, numărul cardului de credit, adresa de facturare și numerele de telefon. Acceptați detaliile ofertei și programul de plată, apoi selectați Depune comanda.


Obțineți aplicația AT&T TV Now pentru Amazon Firestick

După ce ați finalizat procesul de abonament pentru un pachet AT&T TV Now, adăugați aplicația pe Amazon Fire TV Stick pentru a începe transmiterea.

  1. Utilizați telecomanda Amazon Firestick pentru a accesa ecranul de pornire.

  2. selectaţi CAUTĂ pictogramă din colțul din stânga sus al ecranului și tastați att în câmpul de căutare. Alternativ, țineți apăsat butonul microfon butonul de pe telecomandă și spuneți „Găsiți aplicația AT&T TV Now."

  3. selectaţi Aplicația AT&T TV Now din rezultatele căutării.

  4. Selectați Obține aplicația pentru a descărca și instala aplicația.

  5. Selectați Deschis când instalarea este finalizată.

  6. Introduceți numele de utilizator și parola AT&T TV Now și selectați Autentificare. Acum veți putea transmite în direct programe live și la cerere folosind contul dvs. AT&T TV Now.