Cum se deschid, se editează și se convertesc fișiere EMAIL

Un fișier cu extensia de fișier EMAIL este un fișier Outlook Express Email Message. Acesta include nu numai mesajul e-mailului, ci și orice atașament de fișier care a fost inclus atunci când e-mailul a fost primit de Outlook Express.

Fișiere EMAIL.

Este posibil ca și un fișier .EMAIL să fie asociat cu un vechi program de poștă AOL.

Fișierele EMAIL sunt rareori văzute în aceste zile, deoarece clienții de e-mail mai noi folosesc alte formate de fișiere pentru a stoca mesaje, cum ar fi EML / EMLX sau MSG.

E-mailul Outlook Express a fost întrerupt în 2006. Vă recomandăm să utilizați Outlook.com, un serviciu de e-mail cu opțiuni gratuite.


Cum se deschide un fișier EMAIL

Fișierele EMAIL pot fi deschise prin Windows Live Mail, care face parte din vechea suită gratuită Windows Essentials. O versiune mai veche a acestui program, Microsoft Outlook Express, va deschide, de asemenea, fișiere EMAIL. 

Această suită Windows Essential a fost întreruptă de Microsoft, dar poate fi găsită în unele locuri. Digiex este un exemplu de site web de unde puteți descărca Windows Essentials 2012.

Dacă întâmpinați probleme la deschiderea fișierului EMAIL, încercați să îl redenumiți pentru a utiliza în schimb extensia de fișier .EML. Majoritatea programelor de e-mail moderne recunosc doar fișierele de e-mail care se termină cu extensia de fișier .EML, chiar dacă ar putea accepta și fișiere EMAIL, astfel încât schimbarea fișierului din utilizarea sufixului .EMAIL în .EML ar trebui să lase programul să îl deschidă.

O altă modalitate prin care ați putea deschide un fișier EMAIL este cu un vizualizator de fișiere online, precum cel de la criptomatic. Cu toate acestea, acceptă numai fișiere EML și MSG, deci ar trebui mai întâi să redenumiți fișierul EMAIL pentru a utiliza extensia de fișier .EML și apoi să încărcați fișierul EML pe acel site web.

Redenumirea extensiei unui fișier astfel nu o convertește de fapt într-un alt format. Dacă redenumirea extensiei funcționează, se datorează faptului că programul sau site-ul web poate recunoaște ambele formate, dar vă permite să deschideți fișierul numai dacă folosește o anumită extensie de fișier (.EML în acest caz).

Puteți deschide un fișier EMAIL fără Outlook Express sau Windows Live Mail utilizând un editor de text gratuit. Deschiderea fișierului EMAIL într-un editor de text vă permite să vizualizați fișierul ca un document text, ceea ce este util dacă majoritatea e-mailurilor sunt salvate în text simplu și nu aveți nevoie de acces la atașamentul (fișierele) fișierului.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul EMAIL, dar este o aplicație greșită sau dacă preferați ca un alt program instalat să deschidă fișierele EMAIL, consultați ghidul nostru Cum se schimbă programul implicit pentru o extensie de fișier specifică care se schimbă în Windows.


Cum se convertește un fișier EMAIL

Deși nu l-am încercat singuri, este posibil să puteți converti un fișier EMAIL cu Zamzar. Cu toate acestea, deoarece nu acceptă acest vechi format EMAIL, redenumiți-l mai întâi în * .EML. Zamzar poate converti fișiere EML în DOC, HTML, PDF, JPG, TXT și alte formate.

De asemenea, este posibil ca programele de e-mail de mai sus să convertească fișierul EMAIL într-un format nou, dar este probabil că acestea acceptă numai EML și HTML.

Încă nu vă puteți deschide fișierul?

Dacă fișierul dvs. EMAIL nu se deschide corect, amintiți-vă că un fișier cu extensia de fișier .EMAIL nu este doar orice „fișier de e-mail” generic pe care îl primiți atunci când descărcați e-mailuri pe computer prin orice program de e-mail. Deși un „fișier de e-mail” și „fișier .EMAIL” arată similar, nu toate fișierele de e-mail sunt fișiere .EMAIL.

Majoritatea fișierelor de e-mail (adică fișierele pe care le descărcați printr-un client de e-mail) nu sunt fișiere .EMAIL deoarece formatul este utilizat doar în clienții de e-mail MS mai vechi pe care majoritatea oamenilor nu le mai folosesc. Programele moderne de e-mail utilizează formate de fișiere de e-mail, cum ar fi EML / EMLX și MSG.