Cum să verificați e-mailul iCloud de oriunde

iCloud este utilizat în mod obișnuit de utilizatorii iPad, iPhone și Mac pentru a face copii de rezervă pentru fotografii, videoclipuri și alte fișiere, pentru a stoca contacte, pentru a vizualiza calendare și chiar pentru a trimite și primi e-mailuri. Cu toate acestea, nu vă limitați la unul dintre aceste dispozitive Apple atunci când vine vorba de verificarea e-mailului dvs. iCloud. 

De fapt, vă puteți conecta la iCloud și puteți accesa e-mailul dvs. de pe un computer Windows sau practic de pe orice alt dispozitiv care rulează un browser web standard. 


Cum să verificați e-mailul iCloud din Windows

S-ar putea să fiți oarecum surprinși să aflați că contul dvs. iCloud este pe deplin compatibil cu aplicațiile Calendar și Mail încorporate din Windows 10, permițându-vă să accesați e-mailul, întâlnirile și mementourile prin setul de caracteristici implicit al computerului. Urmați pașii de mai jos pentru a configura e-mailul iCloud în Windows 10. 

  1. Pentru a începe, va trebui mai întâi să adăugați contul iCloud la Windows. Introduceți următorul text în Căutare Windows , situată în colțul din stânga jos al ecranului lângă butonul Start: setări

    

  2. Când apare meniul pop-out, faceți clic pe Setări: aplicație Microsoft Store de încredere opțiune, găsită sub titlul Cel mai bun meci.

  3. Interfața Windows Settings ar trebui să fie afișată acum, suprapunându-vă desktopul. Click pe Conturi.

  4. selectaţi Conturi de e-mail și aplicații , aflată sub antetul Conturi din panoul din meniul din stânga.

  5. Dati click pe Adăugați un cont , găsit în secțiunea E-mail, calendar și contacte.

  6. Va apărea acum dialogul Adăugați un cont, care conține o listă a tipurilor de cont. Selectați cel etichetat icloud.

  7. Introduceți acreditările contului iCloud în câmpurile furnizate și faceți clic pe Intra in cont butonul odată finalizat.

  8. Ar trebui să apară un mesaj de confirmare, care vă informează că contul dvs. a fost configurat cu succes. Faceți clic pe Făcut pentru a ieși din interfața Adăugați un cont.

  9. Introduceți următorul text în Căutare Windows , situată în colțul din stânga jos al ecranului lângă butonul Start: Poștă

  10. Când apare meniul pop-out, faceți clic pe E-mail: aplicație Microsoft Store de încredere opțiune, găsită sub titlul Cel mai bun meci.

    Este posibil ca aplicația Windows Mail să nu funcționeze conform așteptărilor cu e-mailul dvs. iCloud dacă contul dvs. utilizează autentificarea cu doi factori. Dacă întâmpinați o problemă în care contul dvs. iCloud nu descarcă adresa de e-mail sau calendarul dvs., ci afișează mesajul de eroare „Atenție necesară”, poate fi necesar să vă verificați e-mailul dintr-un browser web în locul acestei opțiuni (a se vedea secțiunea următoare de mai jos) .

  11. Platforma Windows Mail aplicația va fi lansată acum, cu noul cont configurat pentru a descărca atât e-mailul iCloud, cât și calendarul iCloud.


Cum să verificați e-mailul iCloud dintr-un browser web

Dacă rulați o versiune mai veche de Windows sau sunteți pe un alt sistem de operare, puteți să vă accesați în continuare e-mailul iCloud din orice browser web important. 

  1. Deschideți browserul web și navigați la următoarea adresă URL: https://www.icloud.com/

  2. Introduceți numele de utilizator iCloud (adresa de e-mail) și parola, făcând clic pe săgeata de conectare după finalizare.

  3. Dacă contul dvs. este activat pentru autentificarea cu doi factori, vi se va solicita acum să introduceți un cod de verificare din șase cifre care ar fi trebuit trimis pe iPad sau iPhone. Introduceți codul respectiv în câmpurile furnizate.

  4. Este posibil să vi se întrebe dacă aveți încredere sau nu în browserul pe care îl utilizați. Dacă sunteți pe un dispozitiv public sau pe un computer partajat, vă recomandăm să selectați Nu aveți încredere buton. Dacă sunteți pe propriul dispozitiv personal și nu doriți să vi se solicite să introduceți un cod de verificare de fiecare dată când vă conectați la iCloud, faceți clic pe Încredere. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți în acest moment, trebuie doar să alegeți Nu acum buton în schimb.

  5. Acum se va afișa un tablou de bord cu pictograme, spre deosebire de cele găsite pe ecranul de pornire iOS. Selectează Mail pictogramă pentru a trimite și primi e-mail iCloud sau Calendar pictogramă pentru a accesa întâlnirile și mementourile dvs.