Cum să obțineți skin-uri Minecraft

Minecraft este un joc video de tip sandbox popular, dezvoltat de Mojang. Deși a fost lansat pentru prima dată pe computer în 2011, are încă o bază mare de fani și nu prezintă semne de încetinire, mai ales acum că este deținut de Microsoft. Unul dintre aspectele cele mai populare ale jocului sunt skin-urile, care schimbă aspectul avatarului jucătorului. Iată cum puteți obține noi skin-uri pe toate platformele acceptate ale jocului.


Cum să obțineți Skins Minecraft pe PC, Mac și Linux

În primele zile ale Minecraft, trebuia să modificați fișierele jocului pentru a utiliza skin-uri. Acum, trebuie să le încărcați direct în contul dvs. Mojang. Acestea sunt aplicate automat la avatarul dvs. ori de câte ori vă conectați la joc. Acesta este același cont pe care îl utilizați pentru a vă conecta la clientul Minecraft.

Dacă nu v-ați migrat contul premium la un cont Mojang, trebuie să faceți acest lucru înainte de a vă putea schimba aspectul avatarului.

  1. Accesați pagina de conectare Mojang și conectați-vă la contul dvs.

     

  2. Sunteți condus automat la profilul dvs. Minecraft. Pagina conține informații despre contul dvs., inclusiv adresa de e-mail și data nașterii.

    Dacă nu ajungeți imediat pe această pagină, selectați adresa de e-mail în colțul din dreapta sus al ecranului, apoi selectați Profil din meniul derulant pentru a accesa profilul contului.

  3. În partea stângă a profilului dvs., selectați Piele. Puteți alege între modelul clasic blocky și un model subțire mai nou pentru avatarul dvs. Selectați-l pe cel pe care doriți să îl utilizați.

  4. Alegeți o piele pe care doriți să o utilizați. Sunt mii de ales online. Dacă nu ați mai căutat niciodată unul, verificați Minecraft Skindex sau NameMC. Ambele enumeră skin-uri populare pe lângă faptul că vă permit să căutați în bazele lor de date extinse de skin-uri încărcate de utilizatori. După ce găsiți unul care vă place, descărcați-l.

  5. Cu pielea Minecraft aleasă în mână, reveniți la profilul dvs. și derulați în jos la Încărcați skin personalizat pentru a-l încărca în profilul dvs.

  6. Alege Selectați un fișier. Se deschide o fereastră nouă. Navigați la locația skinului pe care tocmai l-ați descărcat. Selectați fișierul pentru al deschide.

  7. Ecranul se modifică pentru a afișa aspectul pe care tocmai l-ați încărcat. Dacă totul arată bine, selectați Încărcați. Pagina se reîmprospătează, iar noua dvs. imagine actuală apare în partea de jos a paginii skin-uri. Skinul va fi aplicat ori de câte ori vă conectați la joc.

  8. Ori de câte ori doriți să vă actualizați din nou skin-ul Minecraft, urmați aceeași procedură.

    Mojang nu vă salvează skinurile anterioare, deci este o idee bună să stocați vechile favorite într-un folder de pe computer.


Cum să obțineți skin-uri în Minecraft pentru Android și iOS

Procesul de aplicare a skin-urilor personalizate este puțin diferit pentru jucătorii Minecraft mobili. Le puteți aplica direct în joc.

Aceleași skin-uri care funcționează pentru ediția desktop funcționează și pe aplicația mobilă.

  1. Începeți prin localizarea unei piele pe care doriți să o utilizați. Încercați Minecraft Skindex sau NameMC, deoarece ambele sunt foarte potrivite pentru mobil. Când găsiți pielea dorită, descărcați-o direct pe dispozitivul mobil.

  2. Cu noua piele în mână, lansați aplicația Minecraft pe dispozitiv. Când ajungeți pe ecranul de pornire, puteți vedea modelul personajului dvs. în dreapta meniului principal. Apasă pe umeras sub caracter pentru a deschide meniul skin.

  3. Meniul skin Minecraft este împărțit într-o serie de cutii. Cea mai mare parte a zonei ecranului este dedicată vânzării de skin-uri noi. În stânga sus, puteți vedea skinurile implicite. Apasă pe cifră gri în acea cutie.

  4. Ecranul se deplasează pentru a afișa figura gri ca personaj curent. Selectați Alegeți pielea nouă direct deasupra ei.

  5. Managerul de fișiere al dispozitivului dvs. ar trebui să se deschidă și puteți naviga la locația în care ați descărcat noua versiune. Găsiți și selectați pielea, apoi alegeți modelul care vă place.

  6. Vei reveni la meniul skin. Acum, modelul de personaje selectat este aspectul pe care tocmai l-ați încărcat. Atingeți Confirma pentru a aplica modificarea permanent.

  7. Veți fi readus la meniul principal. Acum ar trebui să-ți vezi noul avatar de personaj stând lângă meniu.

  8. Urmați același proces de fiecare dată când doriți să vă schimbați pielea. Puteți să o schimbați ori de câte ori doriți.


Cum să obțineți skin-uri Minecraft pe console

Singura modalitate de a obține noi skin-uri pe consolele de jocuri este prin conținut descărcabil (DLC) de pe piață. Iată cum să îl găsiți:

  1. Lansați Minecraft și selectați Piata din lista de opțiuni din meniul principal.

  2. Selectați Pachete de piele.

  3. De aici, puteți răsfoi și achiziționa toate pachetele de skin disponibile atât de la Mojang, cât și de la creatori independenți.

    Minecraft are, de asemenea, mai multe skin-uri implicite care vin cu jocul gratuit.

  4. Alternativ, puteți găsi skin-uri care pot fi achiziționate prin profilul dvs. Selectați Profil pe ecranul meniului principal, apoi selectați Editați caracterul.

  5. Accesați fereastra Skins și puteți vedea o listă de skin-uri pe care le dețineți și o listă de skin-uri disponibile pentru cumpărare. Alegeți ceea ce doriți din listă și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a-l achiziționa.