Cum să joci Sims 2 în modul Windowed

Sims 2 și pachetele sale de expansiune rulează în mod normal în modul ecran complet. Aceasta înseamnă că, atunci când joci jocul, ecranul umple întregul ecran, ascunzându-ți desktopul și alte ferestre. Dacă preferați să nu jucați în modul ecran complet, există o modalitate de a face jocul să apară într-o fereastră, mai degrabă decât pe întregul ecran. Această opțiune „modul cu ferestre” vă lasă desktopul și celelalte ferestre vizibile și mai ușor de accesat și vă menține bara de activități Windows la doar un clic distanță, astfel încât să puteți trece la alte programe sau jocuri, să vedeți ceasul etc. comanda rapidă a jocului. Vă vom arăta cum.

Acest ghid este specific pentru The Sims 2 de pe PC.


Cum se activează modul Windowed în The Sims 2

Urmați acești pași pentru ca Sims 2 să ruleze în modul fereastră:

  1. Găsiți comanda rapidă pe care o utilizați pentru a porni Sims 2. Este cel mai probabil pe desktop, unde apare în mod implicit atunci când jocul este instalat pentru prima dată.

  2. Faceți clic dreapta sau atingeți lung comanda rapidă, apoi alegeți Proprietăţi din meniu.

  3. În fila Comandă rapidă, de lângă Ţintă: câmp, mergeți până la capătul comenzii și puneți un spațiu urmat de -fereastră (Sau -w).

  4. Faceți clic sau atingeți ușor OK pentru a salva și a ieși.

Deschideți Sims 2 pentru a testa noua comandă rapidă în modul fereastră. Dacă jocul se deschide din nou pe ecran complet, reveniți la Pasul 3 și asigurați-vă că există un spațiu după textul normal, înainte de liniuță, dar că nu există un spațiu între liniuță și cuvântul „fereastră”.

Acest lucru funcționează și cu multe alte jocuri care rulează în modul ecran complet. Dacă un joc nu are o setare pentru modul fereastră disponibilă în opțiunile sale grafice, urmați pașii de mai sus pentru a vedea dacă funcționează.


Revenirea la modul ecran complet

Dacă decideți că doriți să redați din nou The Sims 2 în modul ecran complet, repetați aceiași pași descriși mai sus, dar ștergeți "-fereastră"din linia de comandă a comenzii rapide pentru a reveni la setările anterioare.