Cum să evitați să vă pierdeți contul de poștă AOL

Pentru a evita pierderea informațiilor despre cont, adresa de e-mail și mesajele asociate contului dvs. de poștă AOL, trebuie să vă conectați la poșta AOL cel puțin la fiecare 90 de zile. Iată ce se poate întâmpla dacă nu.


Ce se întâmplă cu AOL Mail după 90 de zile inactive

Dacă nu vă conectați la contul dvs. de poștă AOL timp de 90 de zile, contul este dezactivat, e-mailurile primite nu pot fi livrate în căsuța poștală și e-mailurile primite pot fi returnate expeditorului.

Dacă vă conectați la contul dvs. după ziua 90, dar înainte de ziua 180, căsuța poștală este reactivată și veți primi din nou e-mailuri. Vă puteți folosi contul ca de obicei, dar nu include mesaje care au fost returnate expeditorului în perioada de dezactivare.


Ce se întâmplă cu AOL Mail după 180 de zile inactive

Dacă nu vă conectați timp de 90 de zile suplimentare (în total 180 de zile), contul dvs. va fi șters și este posibil să nu puteți revendica adresa de e-mail. În plus, e-mailurile, fotografiile și alte atașamente de e-mail vor fi șterse.

Dacă nu sunteți sigur dacă contul dvs. a fost șters, utilizați AOL's fluxul de recuperare a contului a verifica. Dacă contul dvs. a dispărut, acesta vă va spune că contul a fost dezactivat sau că nu vă puteți reseta parola.