Cum să descărcați videoclipuri YouTube pe dispozitivul dvs. Android

Este ușor să descărcați videoclipuri YouTube pe Android și să salvați videoclipurile pentru utilizare offline, astfel încât să puteți viziona YouTube fără Wi-Fi sau conexiune de date, cum ar fi atunci când sunteți într-un avion sau într-o zonă cu o conectivitate slabă. Utilizarea aplicației YouTube oficiale este o modalitate de a descărca filme YouTube, videoclipuri muzicale și alt conținut, care va salva conținutul ca fișiere EXO. Deși acest lucru poate funcționa pentru dvs., există și descărcătoare video YouTube gratuite pe care le puteți încerca.

Informațiile de mai jos ar trebui să se aplice indiferent de cine a făcut telefonul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc. Vedeți Cum să descărcați videoclipuri YouTube pe iPhone dacă utilizați un iPhone.


YouTube Premium

Dacă aveți un abonament YouTube Premium, descărcați videoclipuri YouTube din aplicația oficială YouTube. Acest lucru necesită un abonament plătit, dar există o încercare și vine cu alte caracteristici dincolo de capacitatea de a salva videoclipuri.

Pentru a salva un videoclip de pe YouTube pe Android, lansați aplicația YouTube, găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați, apoi atingeți Descarca sub videoclip și alegeți opțiuni de calitate, precum 720p sau 360p.

Dacă vă abonați la YouTube Premium, OK butonul apare în loc de Obțineți YouTube Premium.


TubeMate YouTube Downloader

TubeMate este o aplicație gratuită terță parte care descarcă videoclipuri de pe YouTube, Vimeo, Dailymotion și alte servicii de streaming video.

  1. Descărcați TubeMate.

    TubeMate nu este disponibil din Magazinul Google Play. Descărcați-l ca fișier APK.

  2. Deschideți aplicația și căutați videoclipul pe care doriți să îl descărcați de pe YouTube.

  3. Atingeți Descărcați icon.

  4. Selectați calitatea videoclipului pe care doriți să îl descărcați.

  5. Atingeți Descărcare roșie icon.

  6. Atingeți Descărcarea mică, albă pictogramă din partea de jos a aplicației pentru a găsi videoclipul offline. De acolo, mutați-l într-o locație nouă, extrageți sunetul din videoclip, redenumiți-l sau ștergeți-l.


Y2mate Downloader pentru YouTube

Y2mate este un site web care descarcă videoclipuri de pe YouTube pe computer, după care puteți transfera fișierele pe dispozitivul dvs. Android. Un alt mod de a utiliza Y2mate este de pe telefonul sau tableta dvs. Android, utilizând un browser web precum Chrome sau Firefox.

  1. Accesați Y2mate și introduceți adresa URL a videoclipului YouTube. De asemenea, puteți căuta pe YouTube direct din caseta de text.

    Când utilizați Y2mate de pe un dispozitiv Android, copiați linkul YouTube din aplicația YouTube. Accesați videoclipul, robinetul Share > Copiază legătură.

  2. Alegeți calitatea videoclipului pe care doriți să îl descărcați, apoi selectați Descarca.

    Poate dura câteva secunde sau mai mult pentru ca videoclipul să se convertească în MP4.

  3. Dacă descărcați videoclipul YouTube de pe computer, selectați Descărcați .mp4 și alegeți un folder pentru a salva videoclipul YouTube. Redenumiți videoclipul, dacă doriți. (Pe Android, nu trebuie să alegeți un folder sau să redenumiți fișierul.)

  4. După descărcarea videoclipului YouTube pe computer, transferați fișierul pe Android pentru a-l viziona.