Cum să creați un cont Samsung pentru aplicații Samsung și altele

Mulți producători de smartphone-uri vă încurajează să creați conturi de utilizator, care adesea adaugă funcții și servicii suplimentare. Când configurați un cont Samsung, nu numai că aveți un mod ușor de a accesa diverse servicii Samsung, ci și un mod rapid și simplu de a localiza, opri sau chiar șterge telefonul dacă este furat sau pierdut vreodată.

Informațiile din acest articol se aplică în general tuturor smartphone-urilor Samsung.


Cum să creați un cont Samsung pe computer

Puteți crea un cont Samsung în timpul procesului de configurare pe telefonul dvs., dar îl puteți face și online prin computer.

  1. Accesați pagina web a Contului Samsung din orice browser și selectați Creează cont.

  2. Citiți Termenii și condițiile, Termenii serviciului și Politica de confidențialitate Samsung de pe pagina următoare și selectați DE ACORD.

  3. Completați formularul de înscriere introducând adresa dvs. de e-mail, alegând o parolă și completând câteva informații despre profil, apoi selectați NEXT.

  4. Asta este! Acum vă puteți conecta cu datele de conectare nou create.


Cum să adăugați un cont Samsung pe telefonul dvs.

Adăugați un cont Samsung pe telefonul dvs. smartphone de pe adăugaţi un cont secțiunea principalelor setări.

Interfața telefonului dvs. Samsung poate arăta diferit de capturile de ecran de mai jos, dar pașii pentru activarea unui cont Samsung sunt aceiași pentru toate dispozitivele.

  1. Deschideți aplicația principală Setări de pe telefon.

  2. Derulați în jos și atingeți ușor Cloud și conturi.

  3. Robinet Conturi.

    Dacă există deja un cont Samsung atribuit telefonului dvs., trebuie să îl eliminați înainte de a adăuga altul.

  4. Robinet Adaugă cont.

  5. Veți vedea o listă cu toate conturile care pot fi configurate pe telefon. Conturile active vor avea un punct verde lângă ele, iar conturile inactive au un punct gri. Atingeți Contul Samsung.

    Trebuie să fiți conectat la Wi-Fi sau la o rețea de date pentru a continua.

  6. Pe ecranul contului Samsung, atingeți Creează cont.

    Pentru a adăuga un cont Samsung existent, cum ar fi unul creat pe computer, introduceți informațiile despre cont și atingeți Intra in cont.

  7. Robinet Următor → să accepte Termenii și condițiile.

  8. Introduceți informațiile solicitate, inclusiv o adresă de e-mail, parola și numele dvs., apoi atingeți Crea.

  9. Pentru a accesa informațiile despre cont, accesați setările > Conturi cloud > Conturi și atingeți Contul Samsung.

    Odată ce contul dvs. este configurat, nu uitați să îl setați la Sincronizarea automată a datelor în Conturi secţiune.


Ce puteți face cu contul dvs. Samsung?

Cu un cont Samsung activ, puteți face toate următoarele și multe altele:

  • Localizează-ți telefonul
  • Ștergeți, blocați și deblocați telefonul de la distanță
  • Utilizați aplicații exclusive pentru telefonul dvs., cum ar fi Samsung Pay, Bixby, Samsung Health și Samsung Pass (biometrie)
  • Faceți o copie de rezervă a datelor și a galeriei foto

După ce creați un cont Samsung, bucurați-vă de toate serviciile Samsung fără a fi nevoie să creați sau să vă conectați cu alte conturi suplimentare.

Orice telefon Android va necesita configurarea unui Cont Google. Contul dvs. Samsung este complet diferit de acesta și oferă funcții pe care nu le puteți accesa nicăieri.


Caracteristici cheie ale contului Samsung

Configurarea unui cont Samsung va activa mai multe funcții pentru telefonul dvs., în plus față de funcțiile suplimentare pentru televizoare compatibile, Samsung Gear, computere și multe altele.

Găsiți mobilul meu

Aceasta este una dintre cele mai utile caracteristici ale contului dvs. Samsung. Find My Mobile vă permite să vă înregistrați telefonul pentru a-l localiza în cazul în care acesta nu este deplasat. Când urmăriți telefonul pierdut, blocați-l de la distanță, faceți telefonul să sune (dacă credeți că este pierdut, dar în apropiere) și chiar setați un număr la care să poată fi redirecționat apelurile către telefonul mobil pierdut.

Dacă credeți că telefonul nu vă va fi returnat, puteți șterge telefonul de la distanță pentru a elimina orice date sensibile sau private.

Samsung Cloud

Dacă sunteți cineva care face un milion de fotografii și nu-și amintește niciodată să le descărcați pe computer, nu vă stresați. Samsung Cloud face automat o copie de rezervă a lucrurilor din când în când. Configurați dispozitivul să se sincronizeze:

  • Calendar evenimente și sarcini
  • Contacte, adrese de e-mail și cărți de vizită
  • Poze, videoclipuri și povești
  • Date text predictive
  • Note vocale, imagini și sarcini
  • mementouri
  • Marcaje, pagini salvate și file deschise de pe Samsung Internet
  • Informații de conectare Samsung Pass
  • Scrapbooks, imagini, capturi de ecran și adrese web
  • S Notați note de acțiune, favorite și categorii

Samsung Health

Samsung Health funcționează ca hub pentru sănătatea tuturor lucrurilor. Pe lângă faptul că vă ajută să țineți evidența antrenamentelor și a aportului de apă, se poate sincroniza și cu aplicațiile care rulează pentru a pune toate informațiile dorite într-un singur loc. Se întâmplă multe în această aplicație, dar scopul este de a vă controla starea de sănătate.

PENUP

Aplicația PENUP de la Samsung este într-adevăr o rețea socială pentru artiști cărora le place să-și împărtășească munca cu alții. Folosiți S-Pen pentru a desena opere de artă uimitoare chiar pe telefon.