Cum să creați un cont iTunes fără card de credit

Nu mai este posibil să descărcați aplicații prin iTunes; cu toate acestea, puteți crea în continuare un ID Apple gratuit.

Dacă știți cum să creați un cont iTunes fără a configura o metodă de plată, puteți descărca conținut gratuit din Apple App Store chiar dacă nu aveți un card de credit. De asemenea, puteți continua să descărcați aplicații gratuite după eliminarea informațiilor despre cardul de credit din contul dvs. iTunes.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunii desktop a iTunes pentru Mac și Windows.


Cum să faci un cont iTunes fără card de credit

Pentru a utiliza Apple iTunes fără a configura o metodă de plată:

  1. Deschide iTunes și selectează Cont > Conectare.

  2. Selectați Creați un nou ID Apple.

  3. Furnizați informațiile solicitate și acceptați Termenii și condițiile Apple, apoi selectați A continua.

  4. Introduceți informațiile dvs. personale și configurați întrebări de securitate, apoi selectați A continua.

  5. Selectați Nici unul chiar lângă Modalitate de plată. Completați Adresa de facturare secțiune (chiar dacă nu veți fi facturat) și selectați A continua.

    Dacă doriți să achiziționați aplicații care nu sunt gratuite, dar tot nu doriți să partajați informațiile despre cardul dvs. de credit, puteți selecta PayPal ca metodă de plată.

  6. Un e-mail va fi trimis la adresa pe care ați folosit-o pentru a confirma contul. Introduceți codul de confirmare și selectați Verifica.


Alte modalități de utilizare a iTunes fără card de credit

Pentru a cumpăra ceva care nu este gratuit din iTunes Store, trebuie să furnizați o metodă de plată. Dacă nu doriți să introduceți un card de credit, puteți utiliza un card cadou iTunes sau PayPal. Pentru a valorifica un card cadou, accesați Cont > Răscumpăra în iTunes.