Cum să arăți conducătorul în Word

Word are o caracteristică de riglă care vă permite să efectuați lucrări de aspect rezonabile și precise într-un document Word. Rigla Microsoft Word este utilă pentru crearea de CV-uri, scrisori de intenție, formulare, broșuri și alte documente în care contează unde și cât de mari sunt elementele grafice sau de tip.

Dacă nu vedeți rigla în timp ce lucrați la un document, probabil este oprită. Iată cum să arăți conducătorul în Word.


Ce poate face Microsoft Word Ruler?

Dacă doriți să setați o filă sau să vedeți cât de mare va fi caseta de text sau titlul dvs. atunci când imprimați un document, puteți utiliza rigla pentru a măsura unde din pagină doriți să cadă acele elemente și să vedeți cât de mari vor fi când tipărit.

De asemenea, puteți plasa și modifica margini și file cu rigla pur și simplu trăgându-le pe riglă.

Cum să obțineți conducătorul în Word

  1. Dacă doriți o riglă care să apară orizontal și vertical, asigurați-vă mai întâi că lucrați în vizualizarea Aspect imprimare. Cu documentul deschis, selectați Aspect tipărire pe Vizualizare tab.

  2. selectaţi Domnitor Caseta de bifat. În panglică, se află în partea de sus a coloanei care conține, de asemenea, linii de rețea și durere de navigare.

  3. Rigla va apărea deasupra documentului dvs., precum și vertical pe partea stângă în aspectul de imprimare.

  4. Cu regula activată, puteți utiliza file și margini, măsurați dimensiunea și amplasarea casetelor de text și multe altele în vizualizarea Aspect imprimare.

  5. Pentru a opri rigla, debifați Domnitor caseta.


Cum se afișează rigla Microsoft în schița schiță în Word

Dacă preferați să lucrați în aspectul Proiect, mai degrabă decât în ​​aspectul de imprimare, rigla funcționează similar în această vizualizare. În timp ce rigla nu va apărea de-a lungul marginii verticale a documentului dvs. în aspectul Proiect, acesta se va afișa de-a lungul vârfului. Funcționează la fel ca în aspectul de imprimare.

  1. Mai întâi asigurați-vă că documentul dvs. este deschis și că îl examinați în Proiect view. Pentru a face acest lucru, selectați Proiect pe Vizualizare tab.

  2. selectaţi Domnitor caseta de selectare de pe panglică. Se află în aceeași coloană de pe panglică ca Gridlines și Panoul de navigare.


Cum se utilizează Microsoft Word Ruler

Cu Rulerul este activat fie în Layout de tipărire, fie în Layout de schiță, îl puteți utiliza pentru a modifica marginile și filele sau pentru a vedea dimensiunea și amplasarea elementelor grafice sau de tip.

Utilizarea riglei pentru a schimba marginile

  1. Plasați mouse-ul peste fila dublă din marginea stângă. Mouse-ul dvs. se va transforma într-o săgeată dublă și „Marja stângă” se va afișa ca text cu mouse-ul. Partea documentului din afara marginii - stânga - este umbrită în gri.

  2. Selectați și trageți marginea stângă pictogramă pentru a crește marginea stângă. 

  3. La capătul drept al riglei se află marginea dreaptă. Plasați mouse-ul peste el până când mouse-ul se transformă într-o săgeată bidirecțională cu „Marja dreaptă” care apare deasupra ei.

  4. Selectați și trageți fișierul marginea dreaptă pictogramă pentru a vedea cum vă modifică marja dreaptă.

Cum se creează o filă folosind rigla

  1. Plasați cursorul pe linia în care doriți să plasați fila.

  2. selectaţi domnitor în locul unde doriți fila. Aceasta va crea o pictogramă mică în formă de colț reprezentând fila dvs.

  3. Apăsaţi Tab tasta pentru a plasa o filă în documentul dvs., apoi trageți de-a lungul liniei pentru a modifica plasarea filei.