Cum să alegeți cel mai bun bitbit Twitch

Ce să știți

  • Deschideți Twitch Studio> Faceți clic setările > Pârâu > Re-Optimizați setările. Așteptați finalizarea testului, apoi faceți clic pe Aplicați setările.
  • Dacă nu utilizați Twitch Studio, recomandarea este să transmiteți la 720P la 60FPS cu un bitrate de 4,500 kbps pentru jocurile cu ritm rapid.
  • Reduceți-l la 30FPS și 3,000 kbps pentru jocuri cu ritm mai lent.

Acest articol explică cum să găsiți rata de biți optimă Twitch utilizând Twitch Studio, recomandări generale sau bazându-l pe viteza de încărcare.


Cum să selectați rata de biți de streaming corectă pentru Twitch

Este important să alegeți rata de biți de streaming potrivită pentru fluxul dvs. Twitch pentru a obține audio și video de cea mai înaltă calitate. Nu există cel mai bun bitrate pentru Twitch, deoarece este afectat de mai mulți factori diferiți, cum ar fi conexiunea la internet și specificațiile computerului. Cu toate acestea, aplicația Twitch Studio oferă o modalitate excelentă de a afla cele mai bune setări pentru sistemul dvs. Iată cum să o faci.

  1. Deschide Twitch Studio.

  2. Clic setările în colțul din dreapta jos.

  3. Clic Pârâu.

  4. Clic Re-Optimizați setările.

  5. Așteptați finalizarea testului.

  6. Clic Aplicați setările pentru a alege setările optime pentru sistemul dvs.

    Dacă preferați să modificați manual setările, puteți modifica Setările fluxului din aceeași secțiune făcând clic pe meniurile derulante.


Gestionarea vitezei de încărcare lentă

Viteza de încărcare este o parte esențială a streamingului către Twitch. Acesta dictează cât de repede puteți trimite datele dvs. către serverele Twitch pentru ca alții să vă urmărească fluxul. Este important să știți care este viteza de încărcare efectuând un test de viteză. Twitch recomandă o viteză de încărcare de 3,000 kbps (aproximativ 0.4 MB / s) pentru 720p la 30 FPS. Dacă este mai mic decât acesta, puteți modifica rata de biți în consecință sau puteți apela ISP-ul dvs. pentru a aranja o viteză de încărcare mai mare, dacă este necesar. 

În cele din urmă, însă, cheia este să vă ajustați rata de biți, astfel încât să nu vă copleșească conexiunea de încărcare. ISP-urile tind să perceapă mai multe pentru rate de încărcare mai mari, astfel încât cea mai ieftină alternativă este să alegeți un bitrate în funcție de viteza de încărcare.


Alegerea unui bitrate în funcție de viteza de încărcare

După cum sa menționat, viteza de încărcare este un lucru important de luat în considerare atunci când se determină cele mai bune setări pentru streaming pe Twitch. Iată sfaturi generale despre ceea ce funcționează pentru mulți utilizatori. 

Rulați întotdeauna un test de viteză pe internet, astfel încât să știți care este viteza dvs. de încărcare și rețineți că hardware-ul computerului dvs. poate însemna că trebuie să transmiteți în continuare la o calitate mai scăzută.

  • Când rata de biți este de 4,000 kbps sau mai mică. Așteptați-vă să puteți reda în flux doar la 720p și cel mult 30FPS.
  • 5,000 kbps sau mai puțin înseamnă un mic impuls. Cu 1,000 de kbps suplimentari la dispoziție, vă puteți confrunta setările până la 720p și 60FPS.
  • Ce trebuie să faceți cu viteza de încărcare de 6,000 kbps. O viteză de încărcare de 6,000 kbps vă permite să rulați fluxul la 900p cu 60fps. Dacă sunteți partener Twitch, îl puteți mări la 1080p. 
  • Nu vă fie frică să experimentați. Merită să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs., precum și pentru spectatorii dvs. Setările mai mici pot obține adesea recompense mai bune, chiar dacă puteți transmite în flux la o rată ridicată.