Cum să adăugați Emoji la tastatura iPhone

Obținerea de emoji pe iPhone vă permite să trimiteți fețele, pictogramele și alte simboluri simpatice și drăguțe. Când nu puteți exprima ceva prin text, o tastatură emoji poate fi utilizată pe telefonul dvs. pentru a obține punctul de vedere.

Există zeci de aplicații care pot adăuga emoji pe iPhone, dar nu aveți nevoie de o aplicație. Telefonul dvs. include sute de emoji, toate accesibile și complet gratuite dacă activați tastatura emoji încorporată.

Aceste instrucțiuni funcționează pentru dispozitivele iPhone, iPod touch și iPad cu iOS 7 sau mai nou. Capturile de ecran sunt de pe un iPhone folosind iOS 12.


Cum se activează Emoji pe iPhone

Pentru a adăuga emoji pe iPhone, instalați o tastatură nouă, la fel de ușoară ca și selectarea tastaturii emoji din setările telefonului.

  1. Deschideți setările app.

  2. Mergi la pagina general > Tastatură.

  3. Selectați tastaturi > Adăugați tastatură nouă.

  4. Glisați prin listă până găsiți emoji,, apoi atingeți-l pentru a-l activa.

Pe tastaturi ecran, veți vedea tastatura de limbă pe care ați ales-o la configurarea inițială a iPhone-ului dvs., precum și tastatura emoji. Aceasta înseamnă că emoji-urile sunt activate și gata de utilizare.


Cum se utilizează Emoji pe iPhone

Cu emojiuri adăugate pe iPhone-ul dvs., puteți introduce acum aceste simboluri în practic orice aplicație. Nu va funcționa în toate aplicațiile, deoarece unele folosesc o tastatură personalizată, dar altele precum Mesaje, Note și Mail vor funcționa.

Cum se tastează Emojis

Cu tastatura deschisă, selectați pictograma față sau glob sub tastatură (pe iPhone X) sau în stânga barei de spațiu pentru a accesa meniul emoji.

Pentru a vizualiza toate emoji-urile, derulați spre dreapta sau selectați o pictogramă în partea de jos pentru a trece la acea categorie de emoji (categoriile au fost introduse în iOS 8.3). Introducerea unui emoji într-un mesaj este la fel de simplă ca și selectarea unde doriți să meargă și apoi atingerea emoji-urilor din tavă.

Pentru a ascunde tastatura emoji și a reveni la aspectul normal, atingeți tasta glob sau alfabet.


Cum se folosește Emoji multicultural

De ani de zile, setul standard de emoji disponibile pe iPhone avea doar trăsături albe, cum ar fi fețele albe și mâinile albe. Apple a lucrat cu Unicode Consortium, grupul care controlează emoji-urile, pentru a schimba setul standard pentru a reflecta o selecție mai diversă.

Cu toate acestea, trebuie să efectuați un truc de tastatură pentru a vedea opțiunile multiculturale. Iată cum:

Acești pași sunt relevanți pentru dispozitivele cu iOS 8.3 sau mai nou.

  1. Deschideți tastatura emoji dintr-o aplicație care o acceptă.

  2. Găsiți un emoji care are o singură față sau mână umană și atingeți-l.

  3. Cu noul meniu vizibil, glisați degetul în sus în panou pentru a ateriza pe emoji-ul pe care doriți să îl utilizați, apoi ridicați degetul pentru a introduce emoji-urile ascunse.

Cum să obțineți emoji iPhone pentru Android


Cum se elimină tastatura Emoji

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați emoji și doriți să ascundeți tastatura, reveniți la setările tastaturii pentru a efectua modificarea.

Aceste instrucțiuni arată cum să ascundeți tastatura emoji, nu să o ștergeți, astfel încât să o puteți activa din nou mai târziu.

  1. Deschideți setările aplicație și mergeți la general > Tastatură > tastaturi.

  2. Robinet Editați | × în partea de sus și apoi selectați butonul roșu minus de lângă emoji,.

  3. Selectați Șterge.