Abonare Steam: Cum funcționează

Steam este un magazin digital pentru jocuri care funcționează cu Windows, macOS și Linux. Este, de asemenea, un portal comunitar în care vă puteți conecta cu prietenii pentru a vedea ce joacă, pentru a partaja capturi de ecran și videoclipuri și pentru a juca jocuri multiplayer cooperative și competitive. Înscrierea la un cont Steam este gratuită și nu există costuri continue pentru utilizarea serviciului.

Cele mai bune 7 servicii de descărcare digitală pentru PC


Ce este comunitatea Steam?

Pe lângă o vitrină în care puteți cumpăra jocuri și o aplicație desktop care vă permite să descărcați și să vă organizați jocurile, Steam are și multe caracteristici ale comunității.

Când vă înscrieți la Steam, aveți acces la forumurile de jocuri, ghiduri, recenzii, Atelierul Steam, unde puteți verifica modurile și noile active ale jocului și Steam Chat.

Cum funcționează Steam?

Steam are o aplicație desktop care funcționează pe Windows, MacOS și Linux. Aplicația include vitrina de unde puteți cumpăra jocuri și aspectul comunității, inclusiv Steam Chat.

Pe lângă aplicație, puteți accesa și majoritatea funcțiilor Steam printr-un browser web. Puteți cumpăra jocuri folosind store.steampowered.com și puteți accesa caracteristicile comunității, inclusiv Steam Chat, prin steamcommunity.com.


Cum să vă înscrieți pentru Steam

Înscrierea la Steam este gratuită și puteți finaliza procesul utilizând un browser web. Tot ce aveți nevoie este un browser web modern, cum ar fi Firefox, Edge sau Chrome și o adresă de e-mail funcțională.

Dacă nu aveți o adresă de e-mail sau nu doriți să utilizați e-mailul principal pentru a vă înscrie la Steam, consultați lista noastră de furnizori de servicii de e-mail gratuite.

Iată cum să vă înscrieți pentru un cont Steam:

  1. Accesați steampowered.com.

  2. Selectați Autentificare.

  3. Selectați Alătură-te Steam.

  4. Introduceţi adresa de email, și reintroduceți-l pentru a confirma.

  5. Selectați țara de reședință.

  6. Introduceți codul captcha în Introduceți caracterele de mai sus cutie.

    Dacă nu puteți citi literele din captcha, selectați Reîmprospăta pentru un set nou.

  7. Derulați în jos până la Acord de abonat Steam secţiune.

  8. Citiți acordul abonatului, apoi selectați Sunt de acord și am 13 ani sau mai mult Caseta de bifat.

  9. Selectați A continua.

    Lăsați această pagină deschisă. Dacă vă accesați e-mailul cu un browser web, faceți-o într-o filă nouă. După ce vă confirmați adresa de e-mail, veți reveni la această pagină pentru a finaliza procesul de înscriere.

  10. Cand Verificați-vă e-mailul apare caseta de dialog, Valve îți trimite un e-mail de confirmare.

  11. Căutați un e-mail de la Valve cu titlul Verificare e-mail cont nou Steam.

  12. Deschideți e-mailul și selectați Crează-mi contul.

  13. Închideți pagina de verificare prin e-mail, apoi reveniți la pagina de înscriere Steam pe care ați lăsat-o deschisă mai devreme.

  14. În Creați un nume de cont Steam caseta, introduceți un nume de cont Steam. Verifică Steam pentru a vă asigura că numele pe care îl alegeți este disponibil.

    Dacă nu vă place numele pe care l-ați ales în acest pas, puteți schimba numele de utilizator pe care îl văd alți utilizatori Steam în orice moment. Schimbarea numelui Steam este gratuită și o puteți face ori de câte ori doriți.

  15. În Alege o parolă , introduceți o parolă, apoi reintroduceți-o pentru a confirma.

  16. Selectați Înscriere completă.


Cum să vă configurați profilul Steam

După ce vă înscrieți pentru un cont Steam, configurați-vă profilul. Când vă configurați profilul, prietenii vă pot găsi în acest serviciu. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Steam este că poți juca jocuri online cu prietenii tăi.

Iată cum să vă configurați profilul Steam:

  1. Accesați steamcommunity.com și conectați-vă dacă nu sunteți conectat.

  2. Selectați nume de utilizator.

  3. Când apare meniul derulant, selectați Profil.

  4. Selectați Configurați profilul Steam.

  5. Introduceţi un Numele profilului.

    Numele profilului este numele pe care îl văd alți utilizatori Steam atunci când interacționați cu ei. Puteți schimba acest nume oricând.

  6. Introduceţi un nume real.

    Nu trebuie să vă folosiți numele legal. Dacă sunteți îngrijorat de securitate sau confidențialitate, lăsați acest câmp necompletat sau folosiți un nume fals. Acest câmp este util dacă doriți ca prietenii dvs. să vă găsească căutând numele dvs. real în Steam.

  7. Alege momentul oportun în care să interveniți. Ținta ta sigur îți va oferi multe! Poate să fie un discurs, o conferință, o cascadorie publicitară sau alte evenimente importante. Informează-te (de exemplu pe site-ul companiei, pe Facebook sau pe mass-media, generalizat sau specializat) și află când sunt aceste evenimente programate și unde. Poți să le spargi/distrugi petrecerea prin a apărea acolo cu un afiș sau mesajul principal al discursului poate fi modificat prin punerea de întrebări arzătoare.
    ţară dacă doriți ca țara dvs. de origine să apară în profilul dvs.

  8. Introduceţi un adresa URL personalizată.

    Această adresă URL personalizată este locația profilului dvs. Această adresă URL vă permite să vă vizualizați profilul mai ușor. Nu trebuie să setați o adresă URL personalizată.

  9. Selectați Naviga pentru a încărca imaginea avatarului sau pentru a selecta unul dintre avatarurile furnizate de Steam.

  10. Selectați Link cu Facebook dacă doriți să vă găsiți prietenii de pe Facebook pe Steam.

  11. În Rezumat , introduceți profilul dvs. sau informațiile despre biografie. Oferiți informațiile pe care doriți ca oamenii de pe Steam să le știe despre dvs.

  12. Alege Selectați Grup dacă v-ați alăturat Steam pentru a vă juca cu prietenii sau cu o comunitate care are un grup Steam sau ignorați secțiunea respectivă dacă sunteți nou în Steam.

  13. Selectați Salvaţi Modificările.

  14. Odată ce profilul dvs. este live, selectați Editare profil pentru a modifica oricare dintre informațiile pe care le-ați furnizat în timpul creației. Pe măsură ce cumpărați și jucați jocuri, veți debloca mai multe opțiuni de personalizare a profilului, liste mai mari de prieteni și alte caracteristici.

Configurarea profilului dvs. este importantă atunci când aveți un cont nou, deoarece conturile noi nu pot trimite cereri de prietenie. Cu profilul tău în poziție, prietenii tăi vor putea să te găsească mai ușor. Dacă doriți să trimiteți cereri de prietenie și să accesați alte funcții ale comunității Steam, cum ar fi chatul de grup și piața Steam, toate limitările contului sunt eliminate după ce faceți o achiziție în magazinul Steam sau adăugați bani la portofelul dvs. Steam.