YouTube TV: Ce trebuie să știți

YouTube TV este un serviciu de streaming online care permite abonaților să vizioneze televiziune în direct pe computere, telefoane și alte dispozitive compatibile. Este nevoie de o conexiune la internet de mare viteză și este un înlocuitor convenabil pentru televiziunea prin cablu pentru persoanele care doresc să taie cablul.

Nu puteți închiria filme pe YouTube TV, dar puteți închiria și cumpăra filme pe YouTube folosind aceleași informații de conectare și de plată.


Cum să vă înscrieți pentru YouTube TV

Înscrierea la YouTube TV este simplă și există o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să o puteți verifica înainte de a vă angaja la o taxă lunară.

Iată cum să vă înscrieți pentru încercarea gratuită a YouTube TV.

  1. Navigați la tv.youtube.com.

  2. Selectați Încercați-l gratuit.

  3. Alegeți contul pe care doriți să îl utilizați pentru YouTube TV.

    Dacă aveți un singur cont Google, nu veți primi această solicitare.

  4. Conectați-vă dacă primiți o solicitare, apoi selectați Sa mergem.

  5. Apare o listă a rețelelor incluse. Selectați Următor →.

  6. Selectați orice rețea suplimentară la care doriți să vă abonați, apoi selectați Următor →.

  7. Introduceți cardul de credit și informațiile de facturare. Apoi selectați A cumpara.

    YouTube TV determină locația dvs. pe baza adresei dvs. IP în timpul acestui pas. Dacă credeți că locuiți într-o zonă în care serviciul nu este disponibil, selectați Nu locuiesc aici. Acest lucru vă permite să verificați dacă serviciul este disponibil acolo unde locuiți, dar nu vă puteți înscrie până nu sunteți acasă.

    Dacă nu anulați în perioada de încercare, YouTube TV vă percepe cardul de credit.


Planuri și disponibilitate YouTube TV

Spre deosebire de televiziunea prin cablu și alte servicii de streaming de televiziune în direct, pachetele YouTube TV sunt simple. Există un singur pachet de abonament și include peste 40 de canale, deci nu există opțiuni complicate.

Când vă înscrieți, vedeți o listă a canalelor incluse în abonament. Dacă nu vedeți, înseamnă că fie nu este disponibil în zona dvs., fie nu este inclus în pachetul de bază.

Cea mai semnificativă diferență între YouTube TV și televiziunea prin cablu este că YouTube TV este mai puțin complicat în ceea ce privește planurile de abonament. Opțiunea unică de abonament YouTube TV vine cu o selecție de canale de rețea și de bază prin cablu, iar apoi puteți plăti suplimentar pentru altele pe bază de carte.

YouTube TV este disponibil în majoritatea marilor zone metropolitane din Statele Unite. Cu toate acestea, disponibilitatea rețelelor de difuzare precum Fox și ABC este limitată în funcție de locația geografică. Puteți viziona canalele locale preferate pe YouTube TV. Cu toate acestea, aceste canale devin indisponibile dacă călătoriți în afara zonei.


Câte emisiuni poți viziona simultan cu YouTube TV?

Serviciile de streaming precum YouTube TV limitează numărul de emisiuni sau fluxuri pe care le puteți viziona în același timp. Unele servicii vă limitează la o singură emisiune, cu excepția cazului în care plătiți pentru un pachet de abonament.

YouTube TV limitează numărul de dispozitive pe care le puteți transmite simultan. Cu toate acestea, deoarece există o singură opțiune de abonament, puteți transmite în flux pe mai multe dispozitive fără a plăti în plus.


Ce viteză de internet este necesară pentru a viziona YouTube TV?

YouTube TV necesită o conexiune la internet de mare viteză, dar specificul este puțin mai complicat. De exemplu, o viteză mai mică are ca rezultat o calitate a imaginii mai scăzută și este posibil să experimentați tamponarea unde fluxul se oprește o perioadă de timp intermitent.

Potrivit YouTube, aveți nevoie de:

  • 3+ Mbps pentru video cu definiție standard.
  • 7+ Mbps pentru a transmite în flux o singură înaltă definiție arată dacă nu există alte dispozitive care utilizează rețeaua.
  • 13+ Mbps pentru a transmite în flux arată în înaltă definiție dacă alte dispozitive utilizează aceeași rețea.

Dacă nu sunteți sigur cât de rapidă este conexiunea dvs., consultați ghidul nostru pentru testarea vitezei dvs. de internet.


Suplimente YouTube TV și funcții speciale

La fel ca alte servicii de streaming de televiziune în direct, YouTube TV oferă multe suplimente. Cu toate acestea, situația este mai puțin complicată cu YouTube TV, deoarece suplimentele vin sub formă de canale unice în loc de pachete mai mari.

Puteți selecta canalele specifice dorite, cum ar fi Fox Sports Soccer pentru fotbal live, fără a plăti pentru cei pe care nu îi veți urmări.

YouTube, la fel ca mulți dintre concurenții săi, produce conținut original. Aceste emisiuni sunt disponibile și cu YouTube Premium, un alt serviciu de abonament care vă permite să eliminați anunțuri din videoclipurile YouTube.

În timp ce toate emisiunile și filmele originale YouTube Premium sunt disponibile la cerere de la YouTube TV, înscrierea la YouTube TV este diferită de înscrierea la YouTube Premium.

Abonații YouTube TV văd reclame la videoclipuri YouTube obișnuite, videoclipuri YouTube Music și videoclipuri YouTube Gaming.

Urmăriți televiziunea live pe YouTube TV

YouTube TV vă permite să urmăriți televiziunea live fără abonament prin cablu sau antenă. Vă permite să faceți acest lucru pe un computer, TV, telefon sau alte dispozitive compatibile.

Dacă aveți un televizor inteligent compatibil, puteți viziona YouTube TV direct pe televizor. De asemenea, puteți difuza pe televizor de pe un dispozitiv mobil dacă aveți echipamentul potrivit.

Având în vedere acest lucru, vizionarea televiziunii live pe YouTube TV este extrem de ușoară:

  1. Din ecranul de pornire YouTube TV, accesați Trăi tab.

  2. Evidențiați canalul pe care doriți să îl urmăriți. Veți vedea mai multe informații despre spectacolul care este în prezent și ce va urma în continuare.

  3. Selectați titlul pe care doriți să îl urmăriți.

Cum să anulați un abonament YouTube TV

Deoarece YouTube TV vă permite să urmăriți televiziunea live, așteptați-vă să urmăriți aceleași reclame pe care le-ați vedea dacă ați urmări programul prin difuzare sau televiziune prin cablu. Cu toate acestea, puteți întrerupe televiziunea live pe YouTube TV și există, de asemenea, o funcție de înregistrare video digitală (DVR). Această caracteristică este excelentă pentru vizionarea de sporturi live, cum ar fi jocurile streaming NFL, deoarece vă permite să întrerupeți și să urmăriți din nou acțiunea. YouTube TV include și conținut la cerere.