Vânzarea de legume și fructe în „The Sims 2 Seasons”

Lămâile, portocalele și merele pot fi cultivate împreună cu noii copaci din The Sims 2 Seasons. Împreună cu fructele, pot fi cultivate multe legume noi, cum ar fi castraveții și fasolea. Produsele pot fi folosite pentru stocarea frigiderului sau a storcătorului dvs. Sims, dar ce zici de vânzarea acestuia cu profit?


Cum se vând fructe și legume

Cel mai simplu mod de a vinde fructe, legume și pește este de a le vinde din inventarul unui Sim. Dacă Sim-ul tău are spirit antreprenorial, atunci ei pot deschide într-adevăr un magazin de produse proaspete dacă ai și Sims 2 Open for Business.

Conducerea unei afaceri este o muncă grea. Dacă puteți conduce magazinul fără a angaja angajați, cu atât mai bine. Folosirea altor membri ai gospodăriei este mult mai ieftină, fără salariile angajaților pentru a reduce profitul. Pe termen lung, vânzarea produselor dvs. din inventarul personal al Sim vă va oferi cea mai mică problemă. Ne place ca o familie să vândă fructe și legume, astfel încât Sims-urile noastre non-agricole au șansa să obțină și legume proaspete.

Dacă deschideți un magazin de produse, nu uitați să vă înscrieți în Garden Club, vă va economisi mulți bani.