Utilizarea aplicației Facebook Pages Manager cu pagina dvs. de afaceri

Puteți utiliza aplicația mobilă oficială Facebook pentru a vă actualiza și gestiona pagina Facebook, dar există o altă opțiune. Aplicația Facebook Pages Manager este o aplicație independentă pe care Facebook a dezvoltat-o ​​special pentru ca administratorii și editorii să-și gestioneze paginile.

Pexels


De ce să folosiți Facebook Pages Manager când puteți face totul din aplicația Facebook?

Facebook a parcurs un drum lung făcând secțiunea Pagini intuitivă și utilă. Când navigați la pagina dvs. în cadrul aplicației Facebook, veți vedea patru butoane principale în partea de sus: Acasă, postări, Anunţuri, și Mai Mult. Există, de asemenea, o Creați postare câmp și un instantaneu al actualizări, Insights, și Postări recente sub el.

Dezavantajul gestionării paginii dvs. prin intermediul aplicației Facebook este că simplifică majoritatea sarcinilor principale. Dezavantajul este că nu seamănă nimic cu modul în care fanii sau adepții dvs. vă văd pagina. Aplicația Facebook nu are opțiunea de a vizualiza pagina ca un fan sau un adept.

Aici este util aplicația Facebook Pages Manager. Puteți să-l vizualizați și să-l utilizați ca pe o pagină reală, similar cu modul în care îl văd fanii și adepții dvs. Și, de asemenea, similar cu modul în care ați vedea și gestiona pagina dvs. de pe Facebook.com.

Aplicația Facebook Pages Manager oferă, de asemenea, o funcționalitate mai bună printr-un meniu în partea de jos și o comutare mai rapidă între pagini dacă gestionați mai multe. În multe cazuri, ar putea fi o opțiune mai bună față de aplicația Facebook.

Folosiți Facebook Pages Manager când:

  • Doriți să vizualizați pagina dvs. similar cu modul în care o vizualizați pe Facebook.com sau cum o văd fanii și urmăritorii (inclusiv fotografia de copertă, fotografia paginii și feedul de postări).
  • Aveți mai multe pagini de gestionat.
  • Doriți să gestionați statisticile paginii, mesajele și notificările.
  • Nu utilizați aplicația principală Facebook pentru nimic altceva decât gestionarea paginilor.

Utilizați aplicația Facebook când:

  • Vă verificați ocazional pagina pe mobil, dar efectuați cea mai mare parte a postării și gestionării dvs. de pe desktop.
  • Sunteți mai interesat să vedeți cele mai recente informații și să creați postări rapide și convenabile pe mobil, decât să vă vizualizați pagina așa cum o văd fanii și adepții.
  • Aveți doar una sau două pagini pe care doriți să le gestionați pe mobil.
  • Folosești adesea aplicația Facebook și preferi să menții numărul de aplicații de pe dispozitivul tău la un nivel minim.

De ce să nu le folosiți pe amândouă? Nu există nicio regulă care să spună că trebuie să folosești unul sau altul.


O privire asupra funcțiilor aplicației Facebook Pages Manager

Există cinci file de meniu principal situate în partea de jos a aplicației, plus două opțiuni importante de manager în colțul din dreapta sus.

  • Fila pagină (pictogramă steag): vedeți pagina dvs. cum o vede un fan sau un adept. Actualizați fotografia de copertă sau fotografia paginii, adăugați un buton, publicați o postare, partajați o fotografie sau un videoclip, creați un eveniment, promovați-vă pagina și vedeți un feed cu cele mai recente postări.
  • Fila Statistici pagină (pictograma grafic liniar): vedeți un rezumat al statisticilor dvs. din ultima lună, postările cele mai implicate, statisticile evenimentului, activitatea paginii, descoperirea paginii și publicul.
  • Fila Mesaje (pictogramă căsuță de e-mail): vedeți cele mai recente mesaje ale paginii dvs. și răspundeți cu ușurință la mesaje.
  • Fila Notificări (pictograma clopoțel): vedeți cele mai recente aprecieri, comentarii, etichete, mențiuni și multe altele.
  • Fila Instrumente (pictogramă servietă): profitați de instrumentele Paginii pentru partajarea și promovarea Paginii dvs.
  • Opțiunea de meniu (pictogramă hamburger în colțul din stânga sus): vedeți paginile pe care le gestionați și comutați ușor între pagini.
  • setările (colțul din dreapta sus): configurați setările și opțiunile generale ale paginii, cum ar fi vizibilitatea.

Noțiuni introductive despre aplicația Facebook Pages Manager

Aplicația Facebook Pages Manager este descărcată gratuit pentru dispozitivele Android de pe Google Play și pentru dispozitivele iOS din App Store.

Odată ce deschideți aplicația pe dispozitiv, este posibil să recunoașteți că v-ați conectat la Facebook în altă parte, cum ar fi în aplicația oficială Facebook, dacă o aveți pe dispozitiv. În caz contrar, vi se cere să vă conectați la contul dvs.

Managerul de pagini Facebook recunoaște automat paginile în care sunteți administrator sau editor și adaugă acele pagini. Puteți comuta între Pagini atingând pictograma meniu din colțul din stânga sus.