Unde să găsiți imagini și grafică anime

Dacă stilul dvs. include anime și manga, vă recomandăm să adăugați clip art, imagini și grafică pe site-ul dvs. web în acel stil. Unde puteți găsi imagini pe care le puteți folosi fără a încălca drepturile de autor?


Clip Art Anime gratuit

Deseori doriți să găsiți imagini gratuite pe care le puteți folosi, mai ales dacă doriți doar o imagine sau două. Dar ar trebui să vă asigurați că utilizați artă care este în domeniul public și nu furați o imagine protejată prin drepturi de autor. Aceste site-uri vă asigură că piesele au fost eliberate drepturile și sunteți liber să le utilizați.

 Mali Maeder / Pexels 

  • Openclipart Anime Clipart: Aceste imagini din domeniul public sunt disponibile gratuit. Există aproximativ 100 de imagini anime gratuite pe care le puteți descărca în diferite dimensiuni. Artiștii le încarcă știind că eliberează toate drepturile cu licența Creative Commons Zero 1.0
  • WPClipart: Această colecție curățată de imagini animate gratuite conține zeci de imagini pe care managerul site-ului, Paul Sherman, le asigură că sunt adecvate pentru copiii de la școală și nu au probleme de copyright. Le puteți utiliza și modifica după cum doriți și le puteți descărca în mai multe formate, inclusiv .png, .svg, .webp și .jpg.
  • Publicdomainvectors.org Clip art Vector Anime: Acest site are peste 100 de vectori de anime publici gratuiți pe care îi puteți descărca. Acestea oferă multe la fel cum vedeți la OpenClipArt.org.

Clipuri anime de pe site-urile de vânzări

Dacă nu găsiți ceea ce doriți pe un site gratuit, este posibil să puteți plăti doar câțiva dolari și să găsiți imaginea pe care o doriți cu adevărat. Cumpărând arta de pe un site de încredere, puteți fi sigur că nu veți avea artistul sau o companie de mass-media care să vă trimită o diagramă urâtă.

  • CanStockPhoto Ilustrații și ilustrații manga: Puteți găsi mii de fotografii și ilustrații manga și anime pe acest site. Veți plăti o taxă care se bazează adesea pe dimensiunea și rezoluția imaginii pe care o descărcați, sau puteți economisi cumpărând credite sau un abonament. Puteți cumpăra o singură imagine la un moment dat pe acest site și puteți plăti prin card sau PayPal. Dincolo de anime, este posibil să fi folosit pentru multe altele din fotografiile și clipart-urile lor. Cu un abonament, puteți primi ilustrații gratuite și în fiecare lună, deși este probabil ca acestea să fie despre alte subiecte. Aceste imagini includ o licență standard în mod implicit, astfel încât să le puteți folosi pe site-ul dvs., videoclipuri, buletine tipărite, hârtie cu antet și multe altele. Nu le puteți utiliza ca parte a produselor pentru revânzare decât dacă imaginea are o opțiune de licență îmbunătățită. 
  • 123rf.com Anime și Manga Clipart: Acest site are peste 10,000 de imagini anime de cumpărat, precum și câteva zeci gratuit. Cu toate acestea, trebuie să cumpărați un pachet de credite pentru a începe, sau un abonament lunar, mai degrabă decât să puteți cumpăra una sau două piese. Licența standard și licența de imagine gratuită acoperă utilizarea pe site-uri și bloguri și multe alte utilizări online și tipărite.
  • Anime DepositPhotos.com: De asemenea, va trebui să cumpărați un pachet sau un abonament pentru a descărca imagini de pe DepositPhotos.com. Dar dacă creați un site web și doriți o varietate de imagini sau mai multe imagini anime, este o sursă bună de fotografii și grafică.