Twitter nu mai funcționează … Sau ești doar tu?

Când apare o întrerupere majoră pe web, oamenii trimit un tweet despre asta pe Twitter. Însă, dacă Twitter nu este accesibil, nu puteți trimite un tweet.

Uneori, nu este vina Twitter. Iată cum să depanați Twitter pentru a afla dacă problema este cu Twitter, conexiunea la internet, dispozitivul, browserul, aplicația sau contul dvs. Twitter.

  1. Verificați starea Twitter. Verificați pagina de stare Twitter pentru a vedea dacă sa întâmplat ceva cu platforma de socializare. Dacă vedeți un mesaj de tipul „întreruperi ale serviciului” în ultima perioadă, există în mod clar o problemă cu Twitter în sine.

    Un mesaj „Toate sistemul funcțional” poate indica faptul că problema dvs. se află în altă parte sau Twitter nu a recunoscut încă că există o problemă.

  2. Încercați să accesați Twitter într-un mod diferit. De obicei, majoritatea oamenilor accesează Twitter dintr-o aplicație sau dintr-un browser web. Dacă una dintre aceste metode nu funcționează, încercați alta.

    • Accesați Twitter din browserul dvs.: Accesați https://www.twitter.com. Pe dispozitivele Windows și MacOS, acest lucru ar trebui să vă arate site-ul Twitter complet. Pe dispozitivele Android, iPhone și iPad, probabil că veți fi redirecționat automat către o versiune mobilă a site-ului.
    • Accesați versiunea mobilă a Twitter: Dacă tot nu puteți accesa Twitter, încercați să deschideți versiunea mobilă a Twitter la https://mobile.twitter.com. Această versiune se mai numește Twitter Lite, deoarece folosește mai puține date și acceptă accesul la Twitter atunci când aveți o conexiune de rețea lentă sau intermitentă.
    • Aplicația oficială Twitter: Instalați și conectați-vă la aplicația oficială Twitter pentru dispozitivul dvs. Twitter oferă aplicații pentru sistemele Android, iPhone și iPad și Windows 10. Aplicația oficială Twitter vă oferă acces la Twitter fără unele dintre limitările întâlnite ocazional în aplicațiile Twitter terțe.

    De asemenea, puteți primi și trimite Tweets prin SMS de pe un telefon mobil. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să căutați codul scurt al operatorului dvs., apoi să trimiteți textul cuvântului START la shortcode. În Statele Unite, de exemplu, acesta este 40404. Ați trimite text START la 40404. Pentru mai multe detalii, consultați Despre comenzile SMS Twitter din Centrul de ajutor Twitter.


  3. Reporniți dispozitivul

    Dacă totuși nu puteți accesa Twitter, vă recomandăm să opriți dispozitivul, apoi să îl reporniți. O repornire rezolvă uneori problemele de conexiune și aplicație.

  4. Verificați filtrarea

    Mai multe tipuri de instrumente blochează accesul la site-urile de socializare și există câteva lucruri pe care le puteți analiza pentru a vedea dacă problema asta cu Twitter nu funcționează.

    Conexiunea dvs. la site-urile de rețele sociale poate fi blocată de setările de rețea sau router. De exemplu, serviciul OpenDNS poate fi configurat pentru a bloca accesul la site-urile de rețele sociale.

    • Încercați un alt site de socializare precum Facebook sau Instagram: Dacă puteți accesa majoritatea site-urilor, dar nu a site-urilor de socializare, dintr-un browser, atunci problema poate să nu fie cu Facebook sau Twitter, ci, în schimb, cu un fel de restricție care împiedică accesul la site-urile de socializare.
    • Setări de blocare a conținutului: Dacă utilizați un blocator de conținut în browserul dvs., cum ar fi AdBlock Plus, Disconnect sau Ghostery, examinați și modificați setările pentru a permite accesul la Twitter.com.
    • Setări firewall și Wi-Fi: Site-urile de socializare pot fi blocate de o configurație de dispozitiv de rețea, cum ar fi un punct de acces Wi-Fi sau un firewall. Conectați-vă la punctul de acces Wi-Fi, la router sau la firewall pentru a examina setările de filtrare. Rutere diferite au comenzi diferite, dar ar trebui să căutați fie opțiuni de filtrare, fie setări de control parental pentru dispozitivul dvs.

  5. Verificați conexiunile la rețea

    Verificați dacă sunteți conectat la o rețea deschizând un browser la un alt site important, cum ar fi Google. Dacă, de asemenea, nu vă puteți conecta la alte site-uri, problema poate fi rețeaua dvs. de acasă.

    • Stare Wi-Fi: Verificați starea punctului de acces Wi-Fi, a routerului sau a modemului. Majoritatea dispozitivelor de rețea precum acestea au lumini care indică faptul că un dispozitiv este pornit, precum și conectat. O lumină roșie sau lipsa unei lumini poate indica o problemă.
    • restabili: La fel ca în cazul multor dispozitive, o repornire poate ajuta. Opriți dispozitivele. Dacă nu găsiți un comutator de alimentare, deconectați cablul de alimentare, apoi reporniți dispozitivele sau conectați din nou alimentarea. Așteptați câteva minute pentru ca dispozitivele să se reconecteze la furnizorul dvs. de internet, apoi încercați să vă conectați la Twitter.
    • Încercați o altă rețea: Puteți trece la o altă rețea, apoi încercați să vă conectați la Twitter. De exemplu, pe un telefon Android sau iPhone, puteți dezactiva Wi-Fi pe dispozitivul dvs., apoi încercați să vă conectați la Twitter. Sau, dacă aveți deja Wi-Fi dezactivat, activați Wi-Fi, conectați-vă la un punct de acces din apropiere, apoi încercați să accesați Twitter.

  6. Schimbați setările serverului DNS

    Dacă majoritatea accesului și conexiunilor la internet funcționează, dar nu Twitter, este posibil să schimbați setările DNS ale dispozitivului. Uneori, setările DNS incomplete, inexacte sau blocate vor împiedica accesul la anumite site-uri.

    În majoritatea cazurilor, furnizorul dvs. de servicii de internet gestionează DNS în mod implicit, dar puteți configura adesea dispozitivul sau routerul dvs. pentru a utiliza un furnizor DNS alternativ. De exemplu, Cloudflare, Google, OpenDNS și Quad9 oferă toate servicii DNS gratuite.


  7. Probleme cu contul?

    Dacă vă puteți conecta la Twitter, dar nu vă puteți conecta, aveți în continuare câteva opțiuni deschise.

    Dacă este necesar, puteți reseta parola contului dvs. Twitter.

    • reseteaza parola: Pentru a face acest lucru, accesați pagina de conectare Twitter dintr-un browser sau din aplicația mobilă Twitter pentru Android sau iOS și selectați Ai uitat parola. Pentru a finaliza procesul de resetare a parolei, este posibil să aveți nevoie de acces la contul de e-mail asociat contului dvs. Twitter. Pentru asistență suplimentară pentru resetarea parolei, consultați pagina Cum se resetează o parolă pierdută sau uitată din centrul de ajutor al Twitter.
    • Cont blocat: Dacă dvs. sau altcineva ați încercat fără succes să vă conectați de câteva ori, Twitter ar putea să vă blocheze contul. După ce se întâmplă acest lucru, va trebui să așteptați aproximativ o oră înainte de a încerca să vă conectați din nou. În timpul blocării, Twitter nu vă va permite să vă conectați, chiar dacă introduceți parola corectă.
    • Cont suspendat: Twitter poate suspenda conturile din cauza Tweeturilor abuzive, a comportamentului spam sau a unei posibile probleme de securitate. În unele cazuri, Twitter vă poate permite să vă suspendați contul. Dacă Twitter o permite, veți vedea instrucțiuni specifice și / sau o solicitare de informații suplimentare după ce v-ați conectat. În caz contrar, poate fi necesar să încercați să vă deblocați contul sau să depuneți o contestație pentru suspendarea dvs. la Twitter.