Tot ce trebuie să știți despre Atelierul Steam

Un accesoriu al Comunității Steam, Steam Workshop este conceput pentru a facilita modificarea jocurilor. Majoritatea jocurilor Steam care acceptă atelierul vă permit să descărcați și să instalați moduri cu un singur clic; dezvoltatorii folosesc Atelierul pentru a colecta conținut care poate ajunge în cele din urmă într-un joc.


Cum funcționează atelierul Steam?

Atelierul Steam este un depozit de moduri pentru Jocurile Steam. Când un dezvoltator lansează un joc pe Steam, iar acel joc are suport pentru moduri, acesta are opțiunea de a-l lega în Steam Workshop. Conectarea la Steam Workshop le permite creatorilor să-și încarce modurile pentru a se bucura de un public încorporat masiv și oferă jucătorilor obișnuiți un proces simplu și simplificat pentru obținerea de moduri.

Când deschideți Steam Workshop, care este accesibil prin Steam Community, acesta vă prezintă o listă de jocuri populare care au moduri disponibile pentru descărcare. De asemenea, puteți alege să verificați jocurile prezentate, jocurile actualizate recent și jocurile jucate recent. De asemenea, puteți vizualiza o listă cu fiecare joc care acceptă această funcție.

Puteți accesa Steam Workshop direct din biblioteca Steam. Când faceți clic pe un joc din biblioteca dvs., iar acel joc include suport Steam Workshop, veți găsi un buton care se leagă direct de pagina Steam Workshop.


Atelierul Steam este gratuit?

Atelierul Steam este gratuit, iar majoritatea modurilor și a altor articole pe care le veți găsi sunt gratuite. Unele jocuri, cum ar fi Skyrim, includ și moduri premium pe care trebuie să le achiziționați. Când cumpărați unul dintre aceste moduri, o parte din plata dvs. merge direct la persoana care a creat modificarea.

Dacă plătiți pentru un mod în Steam Workshop și nu funcționează așa cum este publicat sau nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., îl puteți returna printr-o politică de rambursare similară cu cea care guvernează returnările jocurilor Steam.


Cum să descărcați moduri de la Steam Workshop

Dacă un joc acceptă Steam Workshop, abonați-vă pur și simplu la acesta pentru a accesa fluxul său de conținut modificat. Acest proces funcționează în locul descărcării sau instalării articolelor individuale din Steam Workshop. Dacă nu mai doriți un articol sau un mod în jocul dvs., vă puteți dezabona pur și simplu și Steam îl va elimina.

Înainte de a descărca și instala elemente din Steam Workshop, asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a fișierelor de joc și salvați datele.

Iată cum să obțineți moduri și alte articole din Steam Workshop:

  1. Lansați Steam, deschideți Bibliotecă, și selectați un joc care acceptă Steam Workshop.

  2. Derulați în jos până la secțiunea Atelier și selectați Răsfoiți atelierul.

    Dacă nu vedeți un Răsfoiți atelierul , înseamnă că jocul nu acceptă Steam Workshop și va trebui să încercați un alt joc.

  3. Fiecare joc care acceptă Steam Workshop are o pagină Steam Workshop. Această pagină vă oferă o varietate de moduri de a descoperi noi modele, pluginuri, moduri și multe altele.

  4. Faceți clic pe orice element din pagina principală care vă interesează, utilizați funcția de căutare sau navigați utilizând una dintre opțiunile de sortare.

  5. Când găsiți un element care vă interesează, selectați-l.

  6. Când selectați un articol în Steam Workshop, acesta afișează informații suplimentare despre acel articol. Dacă doriți să încercați singur, selectați + Abonați-vă.

    Dacă doriți să eliminați elementul, pluginul sau modul din joc, reveniți la aceeași pagină și selectați Subscris inca o data.

  7. Lansați-vă jocul și încercați noul dvs. element sau mod.

  8. Puteți descărca mai multe articole, pluginuri și moduri în același timp, dar unele articole Steam Workshop pot intra în conflict cu altele. Dacă jocul dvs. nu funcționează corect după instalarea mai multor articole din Steam Workshop, încercați să le eliminați pe rând până când jocul funcționează corect.


Cum se votează articolele din Atelierul Steam

Unele jocuri adoptă o abordare diferită, permițându-vă să votați articolele trimise de utilizatori în Steam Workshop. În acest aranjament, doar cele mai populare moduri sunt încorporate în joc.

Iată cum puteți vota articolele din Steam Workshop:

  1. Deschideți biblioteca Steam și faceți clic pe un joc care acceptă această implementare a Steam Workshop.

  2. Derulați în jos și selectați Răsfoiți atelierul.

    Dacă nu vedeți o opțiune pentru a naviga în Atelier, jocul nu acceptă Steam Workshop.

  3. Dacă doriți să descoperiți articole noi pentru votare, selectați cel mare Faceți clic pentru a începe să votați în Coada dvs. butonul.

    Dacă doriți să votați un anumit element, îl puteți căuta în caseta de căutare.

  4. Dacă doriți să vedeți un anumit element care apare în joc, selectați Da.

  5. Selectați Următorul element în coadă și repetați procesul de vot pentru restul articolelor.

  6. Puteți selecta orice element din pagina Steam Workshop pentru a-l vota direct.

  7. Selectați Da dacă doriți să vedeți elementul care apare în joc.

  8. Puteți vota câte articole doriți. Când o trimitere Steam Workshop primește suficiente voturi, dezvoltatorul jocului poate decide să o includă în joc.


Poate cineva să încarce la Steam Workshop?

Atelierul Steam este disponibil tuturor. Nu există bariere la intrare, altele decât abilitatea și imaginația dvs., deși trimiterea articolelor necesită semnarea unui acord cu Valve.

Încărcarea în Steam Workshop este mai complicată decât descărcarea modurilor și nu se face prin intermediul clientului Steam. Fiecare joc care are suport Steam Workshop are o metodă separată de încărcare.

Unele jocuri au o opțiune de meniu în cadrul jocului, care vă permite să încărcați modurile dvs. în Steam Workshop, iar altele necesită să introduceți un cod de linie de comandă. Unii editori oferă, de asemenea, un utilitar conceput pentru a încărca moduri pentru jocurile lor în Steam Workshop.

Dacă sunteți interesat să încărcați în Steam Workshop, verificați jocul pentru a vedea dacă are o opțiune pentru a face acest lucru. Dacă nu, contactați dezvoltatorul sau editorul jocului pentru instrucțiuni specifice.