Sfaturi pentru depanarea sunetului soneriei

Soneria sonerie este o sonerie inteligentă care vă avertizează telefonul sau dispozitivul mobil atunci când cineva se află la ușa din față, permițându-vă să vedeți oaspeții și să vorbiți cu ei fără să deschideți ușa. În timp ce soneria Ring este destul de simplă, nu este neobișnuit să apară probleme. Iată câteva sfaturi pentru rezolvarea problemelor Ring Doorbell.

Colecția Smith / Gado / Getty Images


Motive pentru care soneria sonerie este offline sau nu funcționează

Dacă Soneria dvs. este offline, nu se poate conecta la aplicația Ring și nu poate executa funcții precum utilizarea camerei pentru a vedea cine este la ușă. Adesea, dacă un sunet sonor se deconectează, se datorează unei probleme Wi-Fi. Alte motive obișnuite pentru care un sunet sonor poate deconecta includ:

  • O supratensiune a deconectat routerul.
  • Un fir a fost deconectat de la router.
  • Parola rețelei Wi-Fi a fost modificată.
  • Bateria este descărcată.
  • A avut loc o pierdere temporară de energie.

De ce are Ring Doorbell Pro probleme de alimentare?

Spre deosebire de Ring Doorbell original sau Ring Doorbell 2, Ring Doorbell Pro nu are o baterie reîncărcabilă și nu primește energie de la o conexiune Ethernet, așa cum are Ring Doorbell Elite.

Ring Doorbell Pro are nevoie de o sursă de alimentare care asigură între 16 și 24 de volți. Sonerii soneri sunt de obicei conectați la stația de sârmă a unei sonerii tradiționale în aer liber. În funcție de cât de frecvent este utilizat Ring Doorbell Pro și de ce funcții sunt executate, este posibil să necesite mai multă energie.

Pentru a confirma că Ring Doorbell Pro are suficientă putere, deschideți Sănătatea dispozitivului în aplicația Ring și căutați setarea tensiunii. Dacă scrie Bun sau cel puțin 3,900mV când selectați opțiunea de tensiune, nu există o problemă de alimentare cu Ring Doorbell Pro.

Dacă Ring Doorbell Pro funcționează pentru o perioadă scurtă de timp și apoi nu mai funcționează, este posibil să existe o problemă de alimentare. Iată câteva alte indicații că nu primește suficientă energie:

  • Nu se poate menține o conexiune Wi-Fi.
  • Se oprește aleatoriu.
  • Se blochează în timpul videoclipului live.
  • Vederea de noapte nu mai funcționează.
  • Soneria interioară originală nu sună corect.

Ce trebuie să faceți dacă soneria dvs. nu funcționează

Urmați aceste sfaturi de depanare:

  1. Verificați starea soneriei. Dacă soneria nu se conectează automat, verificați secțiunea Sănătate dispozitiv a aplicației Ring. Dacă Soneria sonerie este listată ca Deconectat, verificați hardware-ul Wi-Fi pentru orice problemă.

  2. Puneți Soneria în modul Setare. Selectează Configurarea buton. Așteptați 10 secunde, apoi selectați Configurarea din nou butonul. Verificați dacă soneria se reconectează la rețea.

  3. Încărcați soneria. Asigurați-vă că soneria sonerie este încărcată corect.

  4. Reintroduceți bateria. Dacă aveți un Ring Doorbell 2, scoateți și reintroduceți bateria, apoi verificați dacă soneria se reconectează la rețea.

  5. Adăugați mai multă putere la Doorbell Pro. Instalați un kit de alimentare Ring Pro sau un kit de alimentare Pro V2 pe soneria originală. Primul vă cere să conectați firele de la soneria internă la setul de alimentare, dar firele V2 sunt conectate la set, deci trebuie doar să conectați celălalt capăt la stațiile frontale și de transformare ale soneriei interne.

    Dacă nu vă simțiți confortabil cu firele, contactați un electrician autorizat pentru a instala kitul de alimentare Ring Doorbell Pro.