Schimbați cartele SIM pe Galaxy S6 sau S6 Edge

Spre deosebire de dispozitivele anterioare din linia de smartphone-uri Galaxy S, Galaxy S6 și S6 Edge nu au capacul din spate detașabil, ceea ce înseamnă că nu puteți schimba cu ușurință bateria sau extinde memoria cu un card MicroSD. Din fericire, puteți schimba în continuare cartele SIM pe dispozitivele Galaxy S6, ceea ce este deosebit de important dacă călătoriți la nivel internațional.

Instrucțiunile din acest articol se aplică smartphone-urilor Galaxy S6 și S6 Edge, dar acești pași pot funcționa și cu telefoanele fabricate de alți producători, inclusiv Google, Huawei, Xiaomi etc.

 Andrew Burton / Getty Images


Cum să schimbați cartela SIM pe un Samsung Galaxy S6

Tava pentru cartela SIM se află sub butonul de alimentare din partea dreaptă a S6. Asigurați-vă că telefonul este oprit înainte de al deschide:

  1. Utilizați știftul de evacuare Samsung Galaxy S6

    Noile dispozitive Samsung Galaxy S6 sunt livrate cu un știft de ejectare pentru tava cartelei SIM. Introduceți știftul de ejecție în orificiul mic de lângă slotul tăvii SIM pentru a-l deschide.

    Dacă nu aveți știftul de ejectare, puteți folosi în schimb o agrafă îndreptată.

  2. Scoateți tava pentru cartela SIM

    Trageți ușor de marginile tăvii pentru a scoate cartela SIM de pe Galaxy S6.

  3. Scoateți vechea cartelă SIM și așezați-o pe tava nouă

    Rețineți forma tăvii pentru a afla cum să vă poziționați noua carte. Unul dintre colțuri ar trebui să aibă un model diagonal care să se potrivească cu înclinarea de pe card. Numele și marca de pe card trebuie să fie orientate în sus, iar punctele de contact aurii trebuie să fie orientate în jos.

  4. Înlocuiți tava pentru cartela SIM 

    Împingeți ușor tava înapoi în interiorul telefonului până când este sigură.

Samsung

Spre deosebire de Galaxy S5, dispozitivele Galaxy S6 nu sunt rezistente la apă, astfel încât cartela SIM poate fi deteriorată dacă telefonul dvs. se udă.


Cum să schimbați cartela SIM pe un Samsung Galaxy S6 Edge

Schimbarea cartelei SIM pe Samsung Galaxy S6 Edge este în esență același proces. Singura diferență este locația tăvii cartelei SIM, care se află în partea din stânga sus a telefonului (când este privită din față). Asigurați-vă că telefonul este oprit înainte de a începe.

Samsung