Redați aplicații Android pe Windows cu BlueStacks

BlueStacks este o mașină virtuală care sincronizează cloud-ul care redă aplicații Android pe ecran complet pe un computer Windows. Folosiți-l pentru a juca jocuri cu ecran complet, cum ar fi Fruit Ninja, pentru a descărca conținut pe cititori de știri precum Pulse și pentru a profita de interfețele mobile mai ușor de utilizat pentru aplicații precum Evernote. În plus, BlueStacks rulează jocuri Android pe Windows cu o putere mult mai mare decât poate oferi orice dispozitiv mobil. Ați putea respira viață nouă pe o tabletă, laptop sau netbook Windows vechi.


Cerințe BlueStacks

Computerul are nevoie de un procesor rapid pentru a rula BlueStacks pe sistemul de operare Windows. Este posibil ca un procesor Atom să nu fie adecvat pentru jocurile cu intensitate grafică, se recomandă ceva pe linia i5. Multe telefoane Android au procesoare dual-core și quad-core. Dacă o aplicație are nevoie de mai multă putere pentru a rula pe Android, va avea nevoie de mai multă putere pentru a rula într-un program de virtualizare pe o altă platformă, cum ar fi Windows. 


Aplicații cu funcții mobile

Majoritatea aplicațiilor de jocuri Android nu folosesc funcții mobile, cum ar fi accelerometrul sau gesturile multi-touch. Deci, dacă considerați că Angry Birds este atrăgător pe web, nu ar trebui să aveți probleme cu redarea aplicației Android Angry Birds pe un PC Windows.

Jocuri mobile pe PC

Cu BlueStacks, puteți utiliza plăcile grafice de jocuri de ultimă generație găsite în computerele Windows pentru a juca jocuri Android. BlueStacks oferă controale de performanță încorporate pentru a crește puterea disponibilă pe care o poate pompa în jocuri. Oferă controale pentru rezoluția ecranului, rata de reîmprospătare și bibliotecile grafice utilizate. De asemenea, puteți controla cantitatea de memorie și nucleele procesorului pe care să le puneți în spatele jocurilor.

BlueStacks integrează Twitch pentru streaming extra simplu. Așadar, în timp ce dominați absolut pe platforma de jocuri mobilă Windows super-alimentată, puteți arăta lumii în timp real.


Stabilirea pretului

BlueStacks este gratuit pentru descărcare și utilizare, fără restricții. BlueStacks este compatibil cu anunțurile, deci veți vedea anunțuri în interfața BlueStacks. Cu toate acestea, nu vă va feri de jocurile dvs. mobile preferate.

Dacă doriți să scăpați de anunțuri, faceți upgrade la versiunea Premium a BlueStacks. În afară de reclame, există și alte câteva avantaje, dar nimic semnificativ.

Mac și alte platforme

BlueStacks acceptă Mac. Descărcați clientul oficial BlueStacks Mac la fel de ușor ca și clientul Windows de pe site-ul companiei. În prezent, nu există suport pentru Linux sau iOS, dar există alternative pentru Linux, cum ar fi Anbox și Genymotion.

Dezvoltatorii

BlueStacks ar putea funcționa ca o parte obișnuită a setului de instrumente pentru orice dezvoltator Android. Emulatorul Android dezvoltat de Google nu răspunde nevoilor majorității dezvoltatorilor. Dacă BlueStacks se dovedește a fi un emulator mai bun, echipa BlueStacks va câștiga suport suplimentar de la dezvoltatorii Android de pretutindeni.