Protejarea contului dvs. de Twitter: Cum să vă schimbați setările de confidențialitate și să vă păstrați tweet-urile ascunse

Twitter este o platformă excelentă pentru a vă împărtăși gândurile, opiniile și experiențele personale cu întreaga lume. Cu toate acestea, uneori este posibil să doriți să păstrați anumite tweet-uri pentru dvs. sau să le limitați vizibilitatea doar la câteva persoane selectate. Din fericire, Twitter dispune de o serie de setări de confidențialitate care vă pot ajuta să preluați controlul asupra contului dvs. și să vă protejați intimitatea. În acest articol, vă vom ghida prin pașii de modificare a setărilor de confidențialitate Twitter, astfel încât nimeni să nu vă poată vedea tweet-urile.

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. de Twitter și faceți clic pe imaginea dvs. de profil din colțul din dreapta sus al ecranului. Din meniul derulant, selectați "Settings and privacy" (Setări și confidențialitate).

Pasul 2: În noul meniu care apare, faceți clic pe "Privacy and safety" (Confidențialitate și siguranță) în partea stângă. Veți vedea o serie de opțiuni de confidențialitate pe care le puteți ajusta în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pasul 3: Sub secțiunea "Tweeturi", veți vedea o opțiune pe care scrie "Protejează-ți Tweeturile". Bifați căsuța de lângă această opțiune pentru a vă face tweet-urile private. Acest lucru înseamnă că doar persoanele care vă urmăresc vor putea să vă vadă tweet-urile, iar dvs. va trebui să aprobați manual orice urmăritori noi.

Pasul 4: Dacă doriți să limitați vizibilitatea tweet-urilor dvs. anterioare, puteți selecta și opțiunea "Arhivă". Acest lucru va elimina tweet-urile dvs. de la vizualizarea publică, dar acestea vor fi în continuare vizibile pentru dvs. și pentru cei care vă urmăresc.

Pasul 5: Dacă doriți să eliminați anumite tweet-uri din vizualizarea publică, puteți face acest lucru selectând tweet-ul respectiv și făcând clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta jos. Din meniul derulant, selectați "Delete Tweet" (Ștergeți Tweetul) pentru a-l elimina complet de pe Twitter.

Prin ajustarea setărilor de confidențialitate pe Twitter, puteți prelua controlul asupra contului dvs. și vă puteți proteja intimitatea. Nu uitați că, cu cât împărtășiți mai multe informații online, cu atât deveniți mai vulnerabil la amenințările online, cum ar fi hărțuirea cibernetică, hărțuirea și furtul de identitate. Prin limitarea vizibilității tweet-urilor dvs., vă puteți bucura de beneficiile social media fără a vă pune în pericol.

FAQ
Poți ascunde Tweets de toată lumea?

Această întrebare nu are legătură cu contabilitatea și evidența contabilă, dar pot totuși să vă ofer un răspuns la ea.

Da, este posibil să ascundeți tweet-urile de toată lumea. Twitter permite utilizatorilor să își facă contul privat, ceea ce înseamnă că doar persoanele care sunt aprobate de utilizator pot vedea tweet-urile lor. În plus, utilizatorii pot, de asemenea, să șteargă tweet-urile pe care le-au postat în trecut, ceea ce le va elimina de la vederea tuturor. Cu toate acestea, este important de reținut că, odată ce un tweet a fost redistribuit sau partajat de alți utilizatori, acesta poate fi în continuare vizibil chiar dacă tweet-ul original a fost șters.

Cum pot modifica setările de confidențialitate pentru Tweeturi?

Pentru a modifica setările de confidențialitate de pe Tweeturile dvs. trebuie să urmați acești pași simpli:

1. Conectați-vă la contul dvs. de Twitter.

2. Faceți clic pe imaginea dvs. de profil, situată în colțul din dreapta sus al paginii.

3. Faceți clic pe opțiunea "Settings and privacy" (Setări și confidențialitate) din meniul derulant.

4. Derulați în jos până la secțiunea "Privacy and safety" (Confidențialitate și siguranță) și faceți clic pe ea.

5. La secțiunea "Tweeturi", veți vedea o opțiune intitulată "Protect your Tweets" (Protejați-vă Tweeturile). Comutați comutatorul în poziția "On" pentru a vă face tweet-urile private.

6. Dacă doriți să aprobați adepții înainte ca aceștia să vă poată vedea tweet-urile, comutați comutatorul pentru "Require approval before followers can see your tweets" (Necesită aprobare înainte ca adepții să vă vadă tweet-urile) în poziția "On" (Activat).

După ce ați efectuat modificările, tweet-urile dvs. vor fi vizibile doar pentru urmăritorii dvs. aprobați. Persoanele care nu vă urmăresc nu vă vor putea vedea tweet-urile decât dacă le aprobați cererea de urmărire. Este important de reținut că modificarea setărilor de confidențialitate a tweet-urilor poate afecta implicarea dvs. cu publicul dvs., deoarece tweet-urile dvs. nu vor mai fi vizibile pentru public.

Cine îmi poate vedea Tweeturile dacă contul meu este privat?

Dacă contul dvs. de Twitter este marcat ca fiind privat, tweet-urile dvs. vor fi vizibile doar pentru urmăritorii dvs. aprobați. Acest lucru înseamnă că doar persoanele cărora le-ați permis în mod specific să vă urmărească vor putea să vă vadă tweet-urile. Tweeturile dvs. nu vor fi vizibile pentru publicul larg sau pentru oricine care nu este urmăritor al contului dvs.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, deși tweet-urile dvs. pot fi vizibile doar pentru urmăritorii dvs. aprobați, este posibil ca aceștia să poată totuși să partajeze sau să redistribuie postările dvs. cu alte persoane. Acest lucru înseamnă că tweet-urile dvs. ar putea fi văzute de persoane care nu vă urmăresc direct contul, în funcție de modul în care urmăritorii dvs. aleg să interacționeze cu postările dvs.

În plus, este întotdeauna posibil ca cineva să facă o captură de ecran a tweet-ului dvs. și să o partajeze cu alții, chiar dacă contul dvs. este privat. Este important să fiți atenți la ceea ce partajați pe rețelele de socializare, chiar dacă credeți că postările dvs. sunt vizibile doar pentru un grup select de persoane.

Poți controla cine îți vede tweet-urile pe Twitter?

Da, puteți controla cine vă vede Tweeturile pe Twitter prin ajustarea setărilor de confidențialitate ale contului dvs.

Există două opțiuni principale pentru a controla cine vă vede Tweeturile:

1. Cont public: Dacă contul dvs. este setat la public, oricine de pe Twitter vă poate vedea Tweeturile, chiar dacă nu vă urmărește. Aceasta este setarea implicită pentru conturile Twitter.

2. Cont privat: Dacă îți setezi contul pe privat, doar persoanele pe care le aprobi îți pot vedea tweet-urile. Acest lucru înseamnă că oricine dorește să vă urmărească va trebui să trimită o cerere de urmărire, iar dumneavoastră va trebui să o aprobați înainte de a vă putea vedea tweet-urile.

Pentru a modifica setările de confidențialitate ale contului dvs:

1. Conectați-vă la contul dvs. de Twitter.

2. Faceți clic pe imaginea dvs. de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Selectați "Settings and privacy" (Setări și confidențialitate) din meniul derulant.

4. Faceți clic pe "Privacy and safety" (Confidențialitate și siguranță).

5. În secțiunea "Tweets", puteți alege să vă păstrați contul public sau să îl faceți privat.

6. Dacă selectați "Protect your Tweets" (Protejați-vă tweet-urile), va trebui să aprobați orice urmăritori noi înainte ca aceștia să vă poată vedea tweet-urile.

Este important să rețineți că, chiar dacă aveți un cont privat, oricine pe care îl menționați într-un tweet îl va putea vedea. În plus, tweet-urile dvs. pot fi în continuare vizibile în rezultatele căutărilor și pe API-ul public al Twitter, cu excepția cazului în care luați măsuri suplimentare pentru a le restricționa vizibilitatea.