Membrii Amazon Prime au beneficii gratuite de streaming video

Abonamentul la Amazon Prime oferă o mulțime de beneficii, dintre care unul este accesul la streaming gratuit al multor programe TV și filme prin intermediul serviciului Amazon Prime Video.  


Ce este Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video, denumit anterior „Amazon On Demand” sau „Amazon Instant Video”, este un serviciu de streaming și descărcare de filme TV și filme. Poate fi accesat pe orice dispozitiv utilizând aplicația Amazon Prime Video (aplicația poate fi preinstalată sau poate fi adăugată prin intermediul magazinului de aplicații al dispozitivului). Dispozitivele compatibile includ Roku, Amazon Fire TV, Echo Show, Apple TV, Chromecast, PC-uri, smartphone-uri iOS și Android, console de jocuri selectate și majoritatea televizoarelor inteligente.

Dacă aveți un cont Amazon Prime, puteți deschide aplicația Prime Video pe orice dispozitiv pe care este instalat și puteți urmări emisiuni TV și filme.


Vizualizare gratuită cu calitatea de membru Amazon Prime

Dacă atingeți sau dați clic pe pictograma „Inclus cu Prime” de pe pagina principală Prime Video, aceasta va afișa toate emisiunile TV și videoclipurile din mai multe categorii pe care le puteți vizualiza fără costuri suplimentare.

Cu un abonament Amazon Prime, peste 5,000 dintre titlurile disponibile de obicei pentru închiriere pot fi transmise instantaneu gratuit pe un dispozitiv compatibil care are instalată aplicația Amazon Prime Video. Deși privilegiile de streaming gratuite includ toate seriile și filmele originale Amazon, alte emisiuni TV și filme nu sunt cele mai actuale.

Răsfoiți selecția, alegeți un film sau o emisiune și începeți să vizionați.

Unele titluri disponibile pentru streaming gratuit cu un cont Prime includ (Originalele) The Wonderful Mrs. Maisel, The Tick, Man in the High Castle, Bosch, Hanna, Jack Ryan, The Boys, (Filme) A Quiet Place, Snowden, The Big Sick și Logan Lucky.

Există, de asemenea, o selecție largă suplimentară de emisiuni TV și videoclipuri pe care le puteți închiria sau cumpăra. Filmele și emisiunile TV achiziționate pot fi transmise în flux, iar unele pot fi descărcate și salvate pentru o vizualizare ulterioară offline. Prețurile de închiriere și de cumpărare variază.

Dispozitivele compatibile pentru descărcare includ:

  • Tablete Fire (cu excepția Kindle Fire 1st Generation).
  • Telefon Fire (nu mai este disponibil)
  • Telefoane și tablete Android.
  • Dispozitive iOS.

Iată pașii pentru descărcarea titlurilor Prime Video pe un dispozitiv compatibil:

  1. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este conectat la un Wi-Fi sau rețea wireless.

  2. Găsiți emisiunea Prime Video sau titlul filmului pe care doriți să îl descărcați.

  3. Atingeți Descărcați sau vizionați pe FireTV offline or sageata in jos solicitări. Exemplul prezentat este prin intermediul aplicației pentru smartphone Prime Video.

De asemenea, puteți să vă organizați emisiunile și filmele preferate și să le stocați într-o bibliotecă online.


Aplicații terțe pentru care trebuie să plătiți

În plus față de conținutul centrat pe Amazon Prime Video, există și o selecție de aplicații terțe disponibile, cum ar fi versiunile de streaming ale HBO, Starz, Cinemax, Showtime, CBS All Access, NickHits, Shudder, Sundance Now și multe altele care oferă chiar mai mult conținut. Pentru a accesa conținutul aplicațiilor de abonament terțe, trebuie să vă înscrieți și să plătiți separat orice taxe suplimentare necesare. Unele aplicații pot oferi o perioadă de încercare gratuită de 7 zile (sau mai mult).


Transmiteți și muzică gratuită

În plus față de accesarea multor emisiuni TV și filme gratuite pe Amazon Prime Video, un alt beneficiu al Amazon Prime, prin care puteți accesa aproximativ 5 milioane de melodii gratuite pe Amazon Music. Dacă doriți mai mult, membrii Amazon Prime beneficiază de o reducere de 20% pentru accesul complet la 20 de milioane de melodii pe Amazon Music Unlimited. 

Selecțiile Amazon Music Unlimited pot fi redate pe toate dispozitivele difuzoare inteligente Echo cu control de redare oferit de comenzile vocale Alexa.


Ce este Amazon Prime?

Pentru a beneficia de toate vizionările și ascultarea muzicii, trebuie să vă înscrieți pentru abonamentul Amazon Prime.

Principalul avantaj al abonamentului Amazon Prime anual de 119.00 USD (sau 12.99 USD pe lună) este livrarea gratuită de două zile pentru produsele eligibile care vând pe Amazon și cele care trăiesc în codurile poștale aplicabile. Amazon Prime oferă livrare gratuită de două zile pentru achizițiile de produse marcate pentru livrarea Prime, chiar dacă acestea totalizează mai puțin de 25 USD. Fără abonamentul Prime, clienții pot beneficia de livrare standard gratuită pentru achiziții de peste 25 USD. 

Abonamentul Amazon Prime poate fi împărtășit cu alți membri ai familiei din gospodăria ta.

Alte beneficii de livrare Amazon Prime includ:

  • Livrare gratuită la data lansării: Precomandați un produs nou și livrați-l la data oficială de lansare. 
  • Primești acum: Livrare gratuită în două ore sau mai puțin sau timp de livrare specific în anumite locații. 
  • Amazon Locker și Hub Storage: Dacă nu doriți să luați livrarea articolelor Amazon acasă, le puteți trimite într-o locație oficială de stocare Amazon din afara site-ului, unde le puteți ridica.

Pe lângă transportul gratuit și redus, precum și accesul la Prime Video și muzică, există și avantaje suplimentare ale calității de membru Amazon Prime de luat în considerare.

Există, de asemenea, un plan de membru Prime Student disponibil.

Amazon Prime Student este un program creat pentru studenți. Pentru început, membrii Prime Student primesc un proces de șase luni care include:

  • Expediere gratuită în două zile
  • Streaming nelimitat de filme Prime și emisiuni TV
  • Spațiu de stocare nelimitat cu Amazon Photos
  • 20% reducere la jocurile video de precomandă și lansare nouă,
  • alte oferte.

După încheierea perioadei de șase luni, membrii Amazon Prime Student sunt eligibili să primească 50% reducere pe Amazon Prime (59.00 USD pe an sau 6.49 USD pe lună), care include accesul la restul beneficiilor Prime.

Dacă vă place să faceți cumpărături pe Amazon și sunteți interesat de avantajul livrării rapide gratuite, poate că videoclipurile și muzica în flux gratuite pot fi stimulentul suplimentar de care aveți nevoie pentru a încerca serviciul Amazon Prime.

Alte alternative de streaming

În timp ce Amazon Prime oferă streaming nelimitat de filme și emisiuni TV selectate, Netflix, Hulu și Disney + sunt alte alternative posibile. Toate oferă conținut original în plus față de o bibliotecă mare de filme și emisiuni TV. 

Atât Amazon Prime Video, cât și Netflix oferă un număr tot mai mare de programe și filme originale în 4K și HDR. Hulu nu oferă încă conținut în 4K.