Eroare 0x80070570: Ce este și cum să o remediați

Codul de eroare 0x80070570 este un mesaj de eroare obișnuit pe computere, laptopuri și tablete cu sistemul de operare Windows 10. Cu toate acestea, se știe că apare și pe computerele cu Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 și mai vechi. Iată o defalcare a erorii și a modului de soluționare a acesteia.


Cum apare codul de eroare 0x80070570

Acest mesaj apare de obicei atunci când apare o eroare în timpul instalării inițiale a unui sistem de operare Windows sau în timpul actualizării unuia care este deja instalat. De asemenea, se știe că mesajul de eroare 0x80070570 apare în timp ce mutați fișiere de pe o unitate pe alta.

În funcție de cauza specifică a alertei de eroare, textul mesajului va diferi, deoarece explică de obicei problema în detaliu.

De exemplu, un mesaj poate spune:

  • Windows nu poate instala fișierele necesare. Este posibil ca fișierul să fie corupt sau să lipsească. Asigurați-vă că toate fișierele necesare pentru instalare sunt disponibile și reporniți instalarea. Cod de eroare: 0x80070570

Indiferent de ceea ce spune corpul alertei, totuși se încheie cu:

  • Codul de eroare: 0x80070570

Edouard / Creative Commons / Flickr


Cauza Codului de eroare 0x80070570

O apariție a codului de eroare 0x80070570 este de obicei declanșată de un fișier lipsă sau corupt. O unitate deteriorată sau defectă poate provoca, de asemenea, să apară mesajul 0x80070570, deoarece acest lucru poate împiedica computerul Windows să citească corect fișierele necesare.

Când apare mesajul de eroare în timpul instalării sau actualizării sistemului de operare Windows, cauza este de obicei un fișier de instalare corupt care ar fi putut fi creat de probleme de pe partea de server a descărcării sau de o conexiune la internet instabilă sau slabă de partea ta.


Cum se remediază eroarea 0x80070570

Deoarece cauza unei erori 0x80070570 poate fi dificil de identificat, merită să rezolvați toate aceste soluții potențiale în ordine până când problema este rezolvată.

  1. Reporniți computerul. Repornirea unui computer rezolvă adesea probleme tehnologice aleatorii și ar trebui să fie primul lucru pe care îl încercați.

    Înainte de a reporni computerul, salvați toate fișierele deschise și părăsiți orice aplicații sau programe deschise. În acest fel, nu veți pierde niciun progres sau conținut.

  2. Efectuați o actualizare Windows. Pe lângă faptul că vă oferă acces la cele mai recente caracteristici Windows și îmbunătățiri de securitate, procesul de actualizare Windows efectuează, de asemenea, o scanare la nivel de sistem și remediază orice erori sau erori pe care le găsește.

  3. Re-descărcați actualizarea Windows. Dacă eroarea 0x80070570 a apărut în timpul procesului de actualizare Windows, reporniți computerul și forțați manual o actualizare Windows. Pentru a face acest lucru, selectați Start Menu > setările > Actualizare și securitate > Verifica pentru actualizare.

    Când efectuați din nou actualizarea Windows, evitați să utilizați aplicații sau programe care necesită acces la internet, astfel încât conexiunea să fie cea mai puternică. Dacă aveți o conexiune măsurată, luați în considerare trecerea la o conexiune Wi-Fi sau cablată mai rapidă pentru o experiență de descărcare stabilă.

  4. Reîncercați instalarea aplicației. Similar sfaturilor de mai sus, uneori reîncercați o actualizare sau instalare a aplicației Windows 10 va funcționa, deci merită să încercați cel puțin a doua sau a treia oară înainte de a căuta o soluție alternativă.

  5. Verificați dacă discul nu este deteriorat. Dacă instalați software de pe un CD, DVD sau disc Blu-ray, verificați dacă discul este deteriorat sau murdar. Un disc zgâriat sau murdar poate face dificilă citirea conținutului unei unități de disc și poate declanșa alerta 0x80070570.

    Când curățați un disc murdar, evitați să faceți mișcări circulare cu cârpa. Dacă discul este zgâriat, există o varietate de moduri de a-l repara, de la utilizarea pastei de dinți sau a unei coajă de banane până la acoperirea acestuia cu unt de arahide și ceară. Este posibil să aveți nevoie și de un kit de reparații profesionale pentru CD-uri.

  6. Descărcați din nou fișierul. Dacă primiți eroarea 0x80070570 după deschiderea unui fișier descărcat, acesta poate fi corupt sau incomplet. Descărcați-l din nou și asigurați-vă că descărcarea se finalizează corect.

    O modalitate ușoară de a verifica dacă un fișier s-a descărcat complet este de a verifica dimensiunea acestuia. Multe site-uri web listează dimensiunea totală a fișierelor pe care le au disponibile pentru descărcare. Pentru a face referință încrucișată cu fișierul descărcat, faceți clic dreapta pe pictograma acestuia de pe computer, apoi selectați Proprietăţi.

  7. Verificați canalele oficiale. Uneori, aplicațiile și dezvoltatorii de jocuri video lansează fișiere de instalare care sunt corupte sau nu sunt încărcate corect. De obicei, persoanele sau companiile asociate postează despre aceste evenimente pe conturile lor oficiale de Twitter și Facebook. În acest caz, așteptați până la publicarea unui fișier de instalare fix.

  8. Verificați dacă hard diskul dvs. are erori. Uneori, o unitate deteriorată poate fi în spatele unui mesaj de eroare 0x80070570.

    Utilizați această metodă pentru a scana unități locale și unități externe sau dispozitive de stocare conectate la computer de la un port USB.

  9. Solicitați o copie nouă. Dacă fișierul v-a fost trimis de la altcineva într-un e-mail și nu îl puteți deschide din cauza mesajului de eroare 0x80070570, solicitați expeditorului să reîncarce fișierul într-un e-mail nou și să vi-l trimită din nou.

    Când faceți acest lucru, cereți expeditorului să nu trimită din nou același e-mail, ci să reîncarce manual atașamentul. Fișierul a fost probabil deteriorat prima dată când a fost încărcat.

  10. Părăsiți aplicația. Dacă aveți probleme la deschiderea unui fișier pe care l-ați descărcat dintr-o aplicație precum WhatsApp, Telegram, Line sau Facebook Messenger, părăsiți aplicația, reporniți computerul, deschideți aplicația și descărcați din nou fișierul.