Cum se utilizează Microsoft PowerPoint Viewers gratuit

Nu aveți nevoie de Microsoft PowerPoint instalat pe computer pentru a deschide sau edita un document PowerPoint. Există două moduri aprobate de Microsoft de a crea, partaja, edita, imprima și deschide fișiere PowerPoint și ambele sunt 100% gratuite.

Microsoft obișnuia să vă permită deschiderea fișierelor PowerPoint fără PowerPoint folosind instrumentul lor gratuit PowerPoint Viewer, dar era limitat la vizualizare și nu mai este disponibil de pe site-ul lor web. Ce puteți utiliza acum este fie o versiune web a PowerPoint, fie aplicația mobilă PowerPoint.

Instrucțiunile din acest articol se aplică PowerPoint Online, PowerPoint pentru iPad, PowerPoint pentru iPhone, PowerPoint pentru Android și PowerPoint Mobile pentru telefoane și tablete Windows.


Microsoft PowerPoint Online

PowerPoint Online este versiunea web a PowerPoint. Nu are toate caracteristicile ca ediția desktop, dar vă permite totuși să editați fișiere existente, să creați altele noi, să partajați prezentări cu alții și să imprimați prezentări. Totul funcționează din browserul dvs., deci nu trebuie să descărcați sau să instalați nimic.

Această versiune de PowerPoint este disponibilă dacă aveți un cont Microsoft (orice adresă de e-mail care se termină cu hotmail.com, outlook.com, live.com sau msn.com) sau un cont de serviciu sau școală Microsoft 365.

Cel mai simplu mod de a vizualiza sau edita online un fișier PowerPoint existent este să-l trageți de pe computer și să-l plasați direct pe pagina web PowerPoint Online. De asemenea, îl puteți salva în contul OneDrive și apoi utilizați Fișier meniul pentru a-l găsi.

PowerPoint Online este compatibil cu toate versiunile de PowerPoint.


Aplicații PowerPoint Mobile

Microsoft oferă, de asemenea, PowerPoint utilizatorilor de dispozitive mobile. Există o aplicație pentru dispozitive Android, iPhone, iPad și Windows 10.

Descărcați pentru:

Android iOS Windows 10

Similar cu vizualizatorul PowerPoint online, aplicația vă face să vă conectați cu contul dvs. Microsoft, astfel încât să puteți accesa toate fișierele din contul OneDrive, cele stocate pe dispozitivul dvs. și fișierele PowerPoint salvate în alte servicii de stocare în cloud.


Alte vizualizatoare PowerPoint gratuite

Cele două opțiuni menționate mai sus sunt metodele gratuite ale Microsoft pentru deschiderea fișierelor PowerPoint, dar pot fi utilizate și programe terțe.

Consultați listele noastre de programe de prezentare gratuite, producători de prezentări online gratuite și alternative gratuite Microsoft Office pentru câteva opțiuni suplimentare care nu vă vor costa nici un ban. S-ar putea să vă simțiți ușurați de varietatea disponibilă, mai ales dacă căutați o modalitate de a deschide și edita fișiere PowerPoint într-un program care nu seamănă atât de mult cu Microsoft PowerPoint.