Cum se remediază Outlook când nu primește e-mailuri

Dacă așteptați un e-mail și nu a sosit niciodată sau lipsesc mesaje noi în Microsoft Outlook, depanarea vă poate ajuta să identificați și să rezolvați problema. Am reunit informații despre motivele obișnuite pentru care Outlook nu primește e-mailuri pentru a vă ajuta să vă reluați funcționarea.

Aceste instrucțiuni se aplică pentru Outlook 2019, 2016, 2013 și 2010 pentru Windows; Outlook pentru Mac 2019, 2016 și 2011; și Outlook.com, clientul gratuit de e-mail bazat pe web al Microsoft.

Lifewire / Alex Dos Diaz


Cauzele nerespectării e-mailurilor

Există câteva motive pentru care este posibil să nu primiți e-mailuri noi. Mai jos sunt câteva cauze posibile:

  • Fără conexiune internet.
  • Mesajele merg în folderul Junk Email.
  • Un profil de e-mail corupt.
  • O regulă de e-mail proastă.
  • Outlook este setat să funcționeze offline.

Cum se remediază Outlook când nu primește e-mailuri

Această problemă poate apărea într-un sistem Windows, macOS și versiunea online a Outlook.

Dacă Outlook nu se va deschide, articolul Outlook nu se va deschide? poate ajuta.

  1. Reporniți Outlook. Uneori, Outlook (și alte aplicații) pot închide sau pot înceta să funcționeze complet. Închiderea și redeschiderea Outlook ar putea elimina orice probleme care împiedică primirea e-mailurilor.

  2. Verificați conexiunea la internet. Dacă vezi DeconectatFuncționează offline, Sau Încercând să mă conectez stări din bara de stare Outlook, pot exista unele probleme de conectivitate la rețea sau Outlook este setat să funcționeze offline.

    Pentru a schimba Outlook pentru a funcționa online, selectați Trimite primește > Preferințe > Lucrați offline.

  3. Verificați setările offline. Dacă aveți probleme pe un Mac și ați dezactivat Lucrați offline, poate fi necesar să vă conectați la contul dvs. de e-mail și să modificați setările.

  4. Verificați alte dosare Outlook pentru mesaje. Dacă nu vedeți e-mailuri noi în Mesaje primite, mesajele respective pot fi direcționate în dosarul E-mail nedorit. Dacă utilizați Outlook.com, aceste mesaje pot fi în Altele secţiune.

  5. Verificați celelalte dispozitive. Este posibil să fi descărcat mesajul pe un alt dispozitiv, cum ar fi un telefon, o tabletă sau un computer de lucru. Dacă e-mailul POP din Outlook nu este setat pentru a salva o copie pe server, e-mailul lipsă poate fi pe dispozitivul pe care v-ați verificat prima dată e-mailul.

  6. Creați un profil Outlook nou. Outlook folosește ceva numit profil pentru a stoca informații despre conturile de e-mail pe care le-ați configurat și setările de configurare pe care le-ați ales pentru a determina unde sunt livrate și stocate mesajele dvs. de e-mail (cum ar fi pe serverul de e-mail sau computerul dvs.). Dacă profilul dvs. Outlook este corupt, vă poate determina să nu mai primiți e-mailuri.

  7. Ștergeți cache-ul Outlook. Uneori, e-mailurile se blochează în procesarea primită în Outlook, care uneori stochează aceste e-mailuri într-un folder ascuns ItemProcSearch. Ștergerea memoriei cache ar trebui să dezvăluie e-mailul lipsă.

  8. Verificați regulile de e-mail. Dacă ați creat reguli, este posibil ca e-mailurile dvs. să fie direcționate departe de Mesaje primite, redirecționate către alt cont de e-mail, sau fiind șters.