Cum se instalează pachete de resurse Minecraft

Există mii de pachete de resurse Minecraft dintre care puteți alege, oferind caracteristici aproape nelimitate, inclusiv oferind graficii jocului un aspect mai realist, creând un peisaj inspirat de natură sau unul care vă va oferi un stil capricios, medieval. Iată cum să găsiți pachete de resurse Minecraft și cum să le instalați.


Unde să găsiți pachete de resurse Minecraft

Pachetele de resurse sunt realizate de fanii Minecraft care doresc să le împărtășească altor fani care au dorințe și nevoi specifice.

Pachetul de resurse oCd, de exemplu, elimină culorile și zgomotul dur al Minecraft. Dacă sunetul clic pe meniu te deranjează, există un pachet de resurse disponibil care îl elimină. De asemenea, puteți adăuga un pachet de resurse care vă va oferi vocea lui Michael Scott și un altul care redă melodiile Queen.

Puteți găsi pachete de resurse printr-o căutare rapidă pe Google pentru solicitarea dvs. specifică sau de pe site-urile fanilor Minecraft, inclusiv MinecraftTexturePacks și CurseForge. Aici veți găsi instrucțiuni pas cu pas despre cum să adăugați un pachet de resurse Minecraft la joc.

Pachetele de resurse au fost numite odată pachete de texturi în versiunile învechite ale Minecraft. Dacă aveți un pachet de texturi mai vechi, îl puteți adăuga la Minecraft numai dacă versiunea pachetului de texturi se potrivește cu versiunea Minecraft pe care o jucați.


Ce versiune de Minecraft joci?

Pachetul dvs. de resurse trebuie să se potrivească cu versiunea Minecraft pe care o jucați. Există două ediții majore ale Minecraft, Java și Bedrock. Dacă vă jucați cu Java, cuvintele Java Edition vor apărea pe ecranul meniului Minecraft. Dacă nu există informații despre versiune, atunci jucați Bedrock. Există, de asemenea, diferite versiuni în cadrul fiecărei ediții.

Indiferent de ediția sau versiunea Minecraft pe care o jucați, procesul de adăugare a pachetelor de resurse este același. Cheia este să vă asigurați că pachetul de resurse se potrivește cu jocul dvs. Minecraft.

Pentru a comuta între versiunile Minecraft, faceți clic pe Profil nou în colțul din stânga jos al Minecraft Launcher, selectați versiunea Minecraft pe care doriți să o utilizați din meniul derulant de sub Folosiți versiunea filă, creați un nume de profil, apoi faceți clic pe Salveaza profilul. Acest lucru vă permite să selectați acest profil oricând doriți să redați o hartă care a fost făcută în acea versiune specială Minecraft.


Cum se adaugă un pachet de resurse la Minecraft

După ce ați găsit un pachet de resurse care se potrivește cu ediția și versiunea jocului Minecraft pe care îl aveți, îl puteți adăuga la jocul dvs.

  1. Descărcați pachetul de resurse pe computer.

  2. Pachetul de resurse se va descărca pe computerul dvs. ca fișier ZIP. Faceți dublu clic pe fișier pentru a extinde fișierele acestuia.

  3. În ecranul meniului Minecraft, accesați Opţiuni > Pachete cu resurse.

  4. Deschideți zona Resource Packs.

  5. Trageți fișierul extins pe care l-ați descărcat de pe computer în zona de fișiere Disponibile pachete de resurse din Minecraft.

  6. Noul pachet de resurse ar trebui să apară în meniu. Clic Deschideți folderul Resource Pack pentru a activa pachetul.

  7. Ecranul dvs. Minecraft va reflecta acum noua resursă. În imaginea de mai jos, așa arăta jocul înainte de pachetul de resurse OcD.

    Așa arată Minecraft după instalarea pachetului oCd.

  8. Dacă pachetul de resurse nu apare în meniul Minecraft, pur și simplu închideți meniul pachetelor de resurse și redeschideți din nou meniul. Aceasta va reîmprospăta meniul Pachete de resurse disponibile.


Controversa asupra pachetelor de resurse cu raze X Minecraft

Pachetele de raze X Minecraft sunt unice, deoarece nu sunt concepute special pentru a spori vizualele sau sunetele, ci sunt folosite pentru a ajuta jucătorii să găsească mai ușor diamante și alte blocuri valoroase. Pachetele cu raze X fac blocuri obișnuite precum murdăria și piatra transparente, astfel încât jucătorii să poată vedea unde se ascund obiectele de valoare.

Prin transformarea blocurilor vizibile, pachetele de raze X fac, de asemenea, posibil ca jucătorii să observe monștri și alți jucători. Majoritatea jucătorilor Minecraft consideră că utilizarea pachetelor de raze X în acest mod este o strategie nedreaptă. Drept urmare, multe servere au interzis pachetele de resurse cu raze X în încercarea de a echilibra terenul de joc.

Deși este dificil de detectat dacă un jucător folosește pachete de raze X, jurnalele de salvare ale unui server pot spune dacă un jucător folosește modificări pentru a urmări modelele de minare ale unui jucător. Prin aceste tipare și indicatori, jucătorii pot fi identificați dacă utilizează raze X, ceea ce ar putea duce la interzicerea jucătorului din joc.