Cum se folosește Find My Friends pentru iPhone și iPad

Fiecare dispozitiv iOS are funcții de localizare încorporate, ceea ce face mai ușor pentru aplicația Apple Find My Friends să urmărească persoanele importante pentru dvs. și să vă împărtășească locația. Acest lucru este extraordinar pentru părinții care lucrează și care vor să știe când copiii lor ajung acasă de la școală sau ajung la practica sportivă. Este convenabil pentru partenerii care doresc să se anunțe reciproc când se îndreaptă acasă de la serviciu sau când sosesc în siguranță atunci când se află într-o călătorie. Iată cum să configurați și să utilizați Găsește-mi prietenii.

Instrucțiunile din acest articol se aplică dispozitivelor care rulează iOS 9 și versiuni ulterioare.


Cum să configurez Găsește-mi prietenii

Find My Friends vine preinstalat cu iOS 9 sau o versiune ulterioară. Utilizați instrumentul de căutare Spotlight pentru a-l găsi. Pentru versiunile anterioare de iOS sau dacă nu este preinstalat, descărcați aplicația din App Store.

Găsește-mi prietenii folosește iCloud și ID-ul tău Apple, așa că atunci când te conectezi la iCloud, te conectezi la Găsește-mi prietenii.

Cum se adaugă prieteni în Găsește-mi prietenii

Adăugarea de persoane la aplicația Găsește-mi prietenii este rapidă și ușoară; face doar câțiva pași.

Persoanele pe care doriți să le adăugați trebuie să aibă un ID Apple.

Pentru a adăuga prieteni în aplicație:

  1. Deschis Găsește prietenii mei, apoi atingeți Adăuga.

  2. În La câmp, atingeți + pentru a alege prieteni din aplicația dvs. Contacte. Sau accesați caseta Căutare și introduceți o adresă de e-mail sau un număr de telefon pentru a alege un contact. Apoi, atingeți Trimite.

  3. Alegeți cât timp să partajați locația dvs. cu acei prieteni: Distribuiți pentru o oră, Distribuiți până la sfârșitul zilei, Sau Distribuiți la nesfârșit.

  4. Dispozitivele prietenilor dvs. afișează o notificare care îi informează că vă partajați locația și vă întreabă dacă vor să partajeze locația lor. Au aceleași opțiuni, plus un supliment Nu partajați opțiune.


Cum se folosește Găsește-mi prietenii pe iPhone și iPad

Deschiderea aplicației arată locația tuturor prietenilor dvs., dar puteți face mai multe.

Anunță prietenii când pleci sau ajungi

Pentru a vă anunța prietenii când plecați sau ajungeți într-o locație, urmați acești pași:

  1. Robinet Me, apoi atingeți Notificați prietenii.

  2. În La câmp, adăugați prietenii pe care doriți să îi anunțați despre mișcările dvs.

  3. Robinet Chiar acum pentru a partaja locația dvs. imediat. Atingeți Când plec or Cand ajung pentru a lega notificarea de plecarea sau sosirea dvs. într-un anumit loc.

  4. Robinet Altele pentru a schimba locul care declanșează alerta. Dacă doriți să utilizați locația implicită, care este locația dvs. curentă, treceți la pasul 7.

  5. Du-te la CAUTĂ , introduceți o adresă, apoi atingeți adresa corectă.

  6. Pe ecranul hărții, trageți linia pentru a seta raza în care trebuie să vă aflați în interior pentru a declanșa notificarea. Apoi, atingeți Făcut pentru a salva setările.

  7. Porniți Repetați de fiecare dată comutator de comutare pentru a trimite notificarea de fiecare dată când îndepliniți condițiile, de exemplu, când părăsiți locul de muncă pentru o zi. Apoi, atingeți Făcut pentru a finaliza alerta.

  8. Acum, prietenii pe care i-ați desemnat vor primi o alertă de fiecare dată când plecați sau ajungeți la locația setată.

Ștergeți o notificare de părăsire sau sosire

Pentru a șterge o notificare, atingeți Me, apoi atingeți Notificați prietenii. Glisați de la dreapta la stânga peste notificare, apoi atingeți Elimină. Atingeți Adăugați o notificare pentru a crea un înlocuitor sau atingeți Făcut a termina.

Ascundeți locația

Pentru a vă ascunde locația pentru o perioadă scurtă de timp fără a șterge complet o notificare, atingeți Me și opriți Distribuiți locația mea comutator. Vei dispărea de pe harta prietenilor tăi, dar vei reapărea când vei începe din nou să îți distribui locația.

Nu mai permite accesul la locația dvs.

Pentru a vedea în continuare locațiile prietenilor tăi, dar pentru a nu mai distribui permanent al tău, urmează acești pași:

  1. Deschideți setările aplicație, apoi atingeți numele dvs.

  2. Robinet Distribuiți locația mea, apoi opriți Distribuiți locația mea comutator.

  3. Dezactivarea acestei setări dezactivează partajarea pentru Găsește-mi prietenii și pentru aplicațiile care folosesc locația ta.


O altă modalitate de utilizare Găsește-mi prietenii: iCloud

Aplicația Găsește-mi prietenii folosește iCloud pentru a-ți arăta locația și a te conecta cu prietenii tăi. Utilizați iCloud pentru a găsi prieteni fără a utiliza aplicația.

Conectați-vă la iCloud folosind un browser web pentru a vă găsi prietenii și pentru a utiliza funcțiile găsite în aplicația iOS, chiar dacă iPhone-ul sau iPad-ul dvs. nu se află în apropiere.

Punctele pro și contra utilizării Găsește-mi prietenii

În funcție de perspectiva dvs., Find My Friends poate suna grozav sau terifiant. Există adevăr în ambele păreri. Luați în considerare avantajele și dezavantajele înainte de a utiliza aplicația.

Ce ne place

  • Părinții știu unde se află copiii lor și primesc notificări despre activități.

  • Soții se pot notifica reciproc fără să sune sau să trimită mesaje text.

  • Facilitează întâlnirea cu prietenii într-o anumită locație.

Ce nu ne place

  • Poate fi înfiorător să crezi că oamenii știu exact unde te afli în orice moment.

  • Ar putea fi folosit de un abuzator pentru a ține legătura cu partenerul lor.