Cum se folosește Bumble

Bumble este aplicația de întâlnire și rețea centrată pe femei, care a apărut ca un concurent direct la Tinder. În loc să faciliteze conectarea rapidă, această aplicație își propune să vă ajute să găsiți prieteni, parteneri și rețea cu profesioniști locali, toate din același loc.


O revizuire rapidă: Ce este Bumble?

Nu toate aplicațiile create pentru a conecta oamenii o fac în timp ce se gândesc la persoanele implicate. Bumble, a fost construit parțial, pentru a împuternici femeile și a le oferi o șansă mai bună de a avea conexiuni mai profunde, spre deosebire de concurenți precum Tinder.

Bumble este împărțit în trei secțiuni separate: Bumble Date, Bumble BFF și Bumble Bizz. Fiecare are propriile sale scopuri specifice și funcționează puțin diferit. Bumble Date este pentru persoanele care caută o noapte de întâlnire sau o nouă relație.

Puteți găsi noi prieteni în zonă cu Bumble BFF, iar apoi Bumble Bizz este creat pentru ca profesioniștii să facă rețea în industria lor. Fiecare metodă diferită de utilizare a Bumble necesită să vă reconstruiți profilul. Aceasta înseamnă să alegeți fotografii pentru a vă arăta, să scrieți o scurtă biografie și să vorbiți despre ceea ce căutați.


Ce face diferit Bumble?

Mai degrabă decât o dimensiune unică care se potrivește tuturor tipurilor de rețea, Bumble este conceput pentru a vă oferi agenție, indiferent dacă vă întâlniți sau faceți rețea. De asemenea, puteți conecta atât Instagram, cât și Spotify la profilul dvs. Bumble pentru a le oferi potențialelor meciuri o privire mai bună asupra dvs. înainte de a trece cu degetul.

Potrivirea este locul în care Bumble se distinge de alte aplicații sociale potrivite. În Bumble Date, toată agenția este predată femeii. Nu numai că ambii utilizatori trebuie să se potrivească și să-și bată interesul, dar apoi femeia va trebui să facă prima mișcare și să trimită un mesaj. Este o modalitate de a face femeile să se simtă puțin mai sigure de abuzuri sau hărțuiri care pot apărea adesea în aplicații de acest gen.

Acum asta nu înseamnă că nu vei întâlni oameni cu care nu vrei să ai de-a face. Dacă se întâmplă acest lucru, aveți două opțiuni de bază. Puteți să nu puteți compara cu cineva sau să îl blocați în totalitate. În ambele cazuri, acest lucru se poate face în doar câteva apăsări, astfel încât să puteți continua lucrurile și să nu stați.


Cum să blochezi sau să nu poti compara cineva pe Bumble

  1. Deschideți mesaj centrează cu persoana pe care vrei să o blochezi.

  2. Apăsați pe trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al ecranului.

  3. Robinet de neegalat or bloca.

Potrivire pe Bumble

Pentru a te potrivi cu cineva, tot ce trebuie să faci este să glisezi la stânga sau la dreapta. Când deschideți aplicația, veți vedea posibilele potriviri. Veți vedea profilul celeilalte persoane, fotografiile pe care le-au conectat și alte informații. Dacă derulați în partea de jos a paginii, veți vedea, de asemenea, un loc unde puteți apăsa fie pe un x, fie pe o bifă în care vă puteți potrivi cu cineva.

Veți vedea, de asemenea, o pictogramă stea în partea de jos a profilului, care este pictograma pentru monedele bumble din bumble în aplicație și Super Swipes. Utilizarea acestor monede este o modalitate de a arăta cu încredere altui utilizator că sunteți cu adevărat interesat de ele, în loc de întoarcerea și întoarcerea obișnuită care vine cu întâlnirea cu oameni printr-o aplicație.

Dacă glisați pentru a se potrivi cu cineva și acesta a trecut deja direct pe dvs., va apărea un ecran care vă arată meciul. Acesta este, de asemenea, un moment ușor pentru a arunca un mesaj de salut pentru a vă prezenta.


După potrivire

După ce te-ai asortat cu cineva și acesta s-a potrivit cu tine, această persoană va apărea în coada de meci. Această secțiune a aplicației se găsește apăsând pictograma mesaj în colțul din dreapta sus al ecranului.

Coada dvs. de potrivire este un rând orizontal care include un cerc verde cu persoane care sunt interesate, dar cu care nu ați glisat potrivirea și un rând din toată lumea cu care ați potrivit.

Sub aceasta, veți vedea conversații. Atingând pictograma unei persoane cu care se potrivește, se deschide un balon de chat și vă oferă șansa de chat. Dacă voi doi nu ați vorbit în primele 24 de ore, meciul expiră și va trebui să vă potriviți din nou pentru a vă cunoaște.

Funcția de chat din interiorul Bumble este, de asemenea, destul de solidă în măsura în care aceste lucruri merg. Puteți trimite mesaje text, trimite gif-uri sau chiar arunca fotografii acolo pe măsură ce cunoașteți această nouă persoană. Este ușor să păstrați lucrurile în aplicație până când sunteți sigur că doriți să ieșiți din aplicație.

Comutarea metodelor de utilizare a Bumble

Fiecare mod diferit de utilizare a Bumble vine cu propria mulțime de oameni cu care să vă conectați. Cu toate acestea, nu puteți vedea meciuri posibile pentru Bumble Bizz în timp ce utilizați Bumble BFF sau invers.

Comutarea metodelor este foarte ușor de făcut și vă permite să vă deplasați cu ușurință înainte și înapoi. Nu uitați să configurați profilul pentru fiecare metodă, astfel încât să puteți aștepta cu nerăbdare cât mai multe meciuri posibil și veți fi bine să mergeți.

  1. Deschis Mic funcționar cu ifose.

  2. Atingeți partea de sus a ecranului unde este afișată metoda Bumble la care sunteți conectat. Va spune Bumbledate, Bumblebff sau Bumblebizz.

  3. Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a selecta metoda de utilizare a Bumble pe care doriți să o utilizați și atingeți butonul de comutare.

Distingeți-vă printre mulțime

Cu Bumble, cu cât mai multe informații (și mai multă personalitate) care strălucește pe ecran, cu atât mai multe meciuri vă puteți aștepta. În acest scop, am pus la punct câteva sfaturi pentru o potrivire optimă!

  • Arătați-vă în fotografii: Puteți încărca 6 fotografii de profil pentru fiecare metodă. Arătați-vă personalitatea cu fotografii cu animale de companie, prieteni, familie și hobby-uri!
  • Profilează-ți profilul: Puteți alege să dezvăluiți dacă beți, fumați, aveți copii și multe altele prin întrebări rapide. Deși niciunul dintre aceste răspunsuri nu este obligatoriu, răspunzându-le, vă puteți asigura că obțineți meciuri de calitate superioară. La fel, aveți spațiu pentru a scrie ceea ce căutați, așa că asigurați-vă că vorbiți singur. Lăsați să strălucească ceea ce este minunat la voi!
  • Discutați-l: După ce ați făcut meciuri, asigurați-vă că trimiteți un mesaj! Fie că este vorba de un gif rapid sau de o bună salutare, cel mai simplu mod de a cunoaște oameni este să vorbești cu ei. La fel, dacă nu inițiați o conversație în primele 24 de ore, acel meci va expira, deci fiți îndrăzneți și faceți prima mișcare!