Cum se folosește aplicația mobilă NFL

Aplicația oficială mobilă NFL oferă acces la tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de sezonul de fotbal. Oferă știri, actualizări de scoruri live, posibilitatea de a urmări echipele preferate și conținut de streaming live din rețeaua NFL sau NFL Game Pass. Indiferent dacă sunteți în căutarea instrumentelor Fantasy Football sau oriunde aveți acces la evenimente NFL, aplicația NFL merită verificată.

Lifewire / Bailey Mariner

Aplicația mobilă NFL pentru iOS necesită iOS 9.0 sau o versiune ulterioară și este compatibilă cu iPhone, iPad, iPod touch și Apple TV. Aplicația mobilă NFL pentru Android necesită Android 5 sau o versiune ulterioară și este compatibilă cu telefoane și tablete Android.


Incepe

NFL este descărcat gratuit pentru oricine, cu acces gratuit la toate funcțiile, cu excepția acoperirii în flux. Primiți-l din iOS App Store pentru iPhone și iPad și din Google Play pentru Android.

Când deschideți prima dată aplicația, aceasta redă un scurt videoclip prezentându-se pe sine și unele dintre noile sale caracteristici. După aceea, vă întreabă dacă doriți să selectați o echipă pe care să o urmăriți și să primiți alerte. Derulați prin lista echipelor NFL și apăsați steaua de lângă cele de la care doriți să primiți știri și alerte.

După ce îți alegi echipa, vei ajunge în fila Știri a aplicației.


Citiți cele mai recente știri

În partea de jos a aplicației, există cinci secțiuni. Știrile sunt evidențiate în albastru. În partea de sus, Știrile sunt împărțite în trei secțiuni. Restul aplicației NFL este conceput în același mod. Cu categoriile mai largi aproape de jos și subcategoriile spre partea de sus.

Fila principală Știri este Featured. Conține toate știrile de top din jurul NFL, care acoperă fiecare echipă.

Fila din mijloc conține noutățile echipei tale. Totul se referă la echipa pe care o urmezi și la jucătorii de pe ea.

În cele din urmă, veți vedea liga NFL și știrile despre evenimente speciale. La momentul capturii de ecran de mai sus, în 2019, NFL sărbătorea 100 de ani de fotbal cu campania sa NFL 100.


Găsiți jocuri, programe și scoruri

Următoarea secțiune majoră a aplicației NFL este Jocuri. Această secțiune prezintă actualizări de scor live, informații despre program și comparații rapide ale echipelor care se confruntă.

Veți ajunge întotdeauna la programul săptămânii curente. Dacă nu există jocuri sau este în afara sezonului, ca în imaginea de mai sus, veți vedea săptămâna viitoare care are un joc.

Fiecare joc enumerat are timpul, echipele care joacă și scorurile actuale. Primul joc enumerat este jocul echipei tale preferate, dacă joacă săptămâna aceea. În caz contrar, este listat cronologic.

În partea de sus a ecranului, aplicația NFL afișează săptămâna în care urmăriți programul. Atingeți-l pentru a vedea o listă completă pentru sezon. Alegeți orice săptămână pentru a previzualiza programul sau priviți înapoi la săptămânile trecute pentru a analiza progresul echipei dvs.


Aflați totul despre echipe

În secțiunea Echipe, veți găsi tot ce trebuie să știți despre echipa dvs. preferată din NFL și despre echipele cu care se confruntă în acest sezon. Pentru a schimba echipa la care te uiți, atinge numele echipei, apoi alege una diferită din listă.

Când ajungeți pentru prima dată în echipe, veți vedea statistici vitale despre echipa pe care o urmăriți. În partea de sus a ferestrei, aplicația arată înregistrarea lor de câștig / pierdere. Chiar sub aceasta, veți găsi mai multe informații interesante, cum ar fi antrenorul lor principal, stadionul, proprietarul, anul în care au început și legăturile lor de socializare.

În continuare, listarea fiecărei echipe oferă posibilitatea de a cumpăra bilete, urmată de programul echipei pentru sezon. Aici puteți revedea tot ce vine pentru echipa dvs. sau echipele pe care le urmăriți pentru fantezie.

Mai jos, sunt clasate clasamentele fiecărei echipe în cadrul ligii. Aplicația își arată clasamentul într-un grafic simplu care ilustrează clasamentul lor și le compară cu liderul ligii.

În cele din urmă, puteți verifica ce jucători din echipă au statistici de top. Aceasta este o altă caracteristică excelentă pentru fanii fanteziei care doresc să aducă cei mai buni jucători pe care o echipă îi are în fiecare aspect al jocului.

În partea de jos a fiecărei echipe, veți vedea din nou secțiunea de știri.


Analizați clasamentul și statisticile

Odată ce sezonul este în desfășurare, aflați cum se confruntă echipa dvs. față de competiție. Secțiunea Standing a aplicației NFL arată unde se află echipa și rivalii lor în cadrul ligii și în divizia lor.

Există trei moduri de a ordona clasamentul; pe divizie, pe conferință și pe întreaga ligă. Fiecare are propria filă. Informațiile pe care le afișează sunt aceleași, dar organizarea variată face mai ușoară vizualizarea locului unei echipe în fiecare context.

Mult, mult, mai mult

Multe dintre cele mai interesante caracteristici ale aplicației NFL sunt clasificate în Mai multe. Aici, aplicația se leagă de aplicații și servicii suplimentare legate și integrate în aplicația NFL, cum ar fi streamingul din rețeaua NFL și NFL Game Pass.

Selectați Mai Mult pentru a vedea o listă a opțiunilor disponibile de explorat. Magazinul vă duce la magazinul NFL Fanatics pentru a cumpăra echipament autorizat. Biletele vă vor permite să cumpărați bilete pentru jocurile viitoare. Fantasy vă aduce în aplicația Fantasy a NFL.

Liderii ligii vor fi de interes și pentru pasionații de fotbal fantasy. Aici puteți obține statutul de la jucători și echipe lideri în ligă.

Urmăriți fluxul de rețea NFL

În timp ce sunteți încă sub Mai multe, atingeți Rețeaua NFL. Nu veți putea ajunge departe fără un abonament TV. Primul ecran vă solicită furnizorul, serviciile de streaming precum Sling sunt și ele pe listă. Conectați-vă cu informațiile de conectare pentru furnizorul dvs. de televiziune.

După ce vă conectați, aplicația NFL vă duce la rețeaua NFL. Partea de sus a ecranului încarcă fluxul live. Mai jos, veți găsi programele viitoare enumerate. Transformați dispozitivul lateral în modul peisaj pentru a extinde videoclipul.

De asemenea, puteți să ieșiți din aplicația NFL fără a ieși din videoclip. apasă pe înapoi pentru a reveni la aplicația NFL, iar fluxul se va reduce la colț, cum ar fi imagine în imagine. Când sunteți gata să reveniți la flux, glisați în sus spre colțul din stânga. Glisarea fluxului minimizat la dreapta îl va închide.

Abonați-vă la NFL Game Pass

Game Pass este serviciul de streaming al NFL. Oferă acces la conținut exclusiv, jocuri de pre-sezon, redări complete și evidențieri. Atingeți Pase de joc în Mai Mult în aplicație pentru a o accesa.

Game Pass este un abonament independent care, începând din iunie 2019, costă 99.99 USD pentru sezon. Dacă aveți abonamentul, vă puteți conecta cu ușurință. Aveți, de asemenea, opțiunea de a vă crea un cont și de a vă abona prin intermediul aplicației NFL. Odată ce ați făcut acest lucru, veți putea accesa tot conținutul Game Pass prin el.

În trecut, Verizon a avut un acord de streaming cu NFL prin intermediul aplicației. La începutul anului 2019, acel acord și taxele reduse aferente pentru date nu mai sunt în vigoare.