Cum se folosește aplicația Apple TV Remote

Apple TV oferă o poartă către un conținut de streaming interminabil, filme, muzică, fotografii și alte materiale media, dar vine cu o telecomandă elegantă, mică și foarte ușor de pierdut. Ca opțiune de rezervă, proprietarii Apple TV pot descărca aplicația gratuită Apple TV Remote pentru a se asigura că nu au niciodată telecomandă atunci când au nevoie de una.

Aplicația Apple TV Remote trebuie să fie asociată cu Apple TV, care necesită Apple TV Remote. Deci, este o idee bună să descărcați aplicația și să o asociați cu Apple TV înainte ca telecomanda să se piardă sau să rămână fără baterie.

Dacă utilizați iOS 12 sau o versiune ulterioară, telecomanda Apple TV este adăugată automat la Centrul de control. Această versiune va funcționa cu Apple TV a 4-a generație sau Apple TV 4K. Dacă sunteți agățat de un dispozitiv mai vechi (Apple TV sau iPhone), puteți descărca gratuit aplicația la distanță din App Store și puteți adăuga manual dispozitivul.

Lifewire / Andrea Hickey


Pregătirea utilizării aplicației Apple TV Remote

Înainte de a asocia Apple TV cu aplicația la distanță, asigurați-vă că atât Apple TV, cât și dispozitivul mobil rulează cea mai recentă versiune a software-ului respectiv.

Puteți seta Apple TV să instaleze automat noi actualizări atunci când acestea vor fi disponibile. Pentru Apple TV 4K sau a 4-a generație mergeți la setările > Sistem > Software-ul Actualizări și porniți Actualizați automat. Pentru a actualiza automat software-ul pe Apple TV a doua sau a treia generație, accesați setările > general > actualizare software și porniți Actualizați automat.


Utilizarea aplicației Apple TV cu iPhone, iPad sau iPod Touch

Puteți descărca aplicația Apple TV Remote din App Store de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Apoi, sunteți gata să vă configurați Apple TV pentru a funcționa cu dispozitivul dvs.

  1. Asigurați-vă că atât Apple TV, cât și dispozitivul dvs. care utilizează aplicația Remote sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

  2. Utilizați telecomanda Apple TV pentru a porni Apple TV.

  3. Deschideți Aplicație la distanță pe dispozitiv, apoi selectați Adăugați Apple TV.

  4. Atingeți numele Apple TV pe care doriți să îl adăugați la aplicația dvs. la distanță. Televizoarele Apple din rețeaua dvs. vor apărea după nume, care a fost atribuit la configurare. Vă recomandăm să numiți televizoarele Apple în funcție de locația lor în casa dvs., cum ar fi Family Room sau Master Bedroom, pentru ușurință atunci când utilizați aplicația la distanță.

  5. Televizorul dvs. Apple va afișa acum un cod din patru cifre pe televizor, pe care îl veți introduce în ecranul care apare automat pe iPhone, iPad sau iPod touch.


Folosind aplicația Apple TV Remote

Acum că Apple TV este asociat cu dispozitivul dvs. mobil, sunteți gata să utilizați aplicația la distanță pentru a controla accesul la conținutul dvs. Apple TV.

  1. Lansarea Aplicație la distanță.

  2. Selectați Apple TV pe care doriți să îl controlați din iTunes de la distanță ecran.

  3. Utilizați ecranul tactil pentru a naviga la un anumit conținut și utilizați Meniu Redare / Pauză butoane pentru ao reda.

    selectaţi ? pictogramă (semn de întrebare) din dreapta sus pentru ajutor pentru utilizarea ecranului de navigare.

  4. Selectați Făcut în colțul din dreapta sus pentru a accesa fișierul Mai Mult meniul și navigați la conținutul dvs. iTunes.

  5. În Mai Mult meniul pe care îl puteți selecta din comenzile rapide din partea de jos pentru a accesa Playlisturi, artiști, albume sau reveniți la Controlul ecranul tactil al aplicației.

Folosind negrul Controlul ecranul este în esență același cu utilizarea celor mai recente telecomenzi Apple TV care vin cu versiunea 4K. Aplicația la distanță este un upgrade de la telecomandele Apple TV mai vechi, permițând o derulare mai rapidă și o navigare mai ușoară.


Avantajele aplicației Apple TV Remote

Telecomanda care vine cu un Apple TV este, la fel ca majoritatea produselor Apple, elegantă și atractivă. De asemenea, este foarte predispus să alunece între pernele de pe canapea sau să fie deplasat din cauza dimensiunilor mici. Dacă aveți aplicația de la distanță pe cel puțin un dispozitiv Apple înseamnă că, atunci când telecomanda normală lipsește, veți avea în continuare o modalitate de a utiliza Apple TV.

Telecomandele mai vechi de la Apple TV folosesc baterii cu butoane mici, care se înlocuiesc cu ușurință, dar nu ceva ce majoritatea oamenilor țin la îndemână. O telecomandă moartă nu înseamnă Apple TV, astfel încât proprietarii de versiuni mai vechi pot beneficia cu adevărat de aplicație. De asemenea, aplicația la distanță nu necesită vizibilitate la linia de vedere a cutiei dvs. Apple TV, de care au nevoie telecomandele mai vechi Apple TV. Acest lucru este minunat dacă suportul dvs. este stocat într-un dulap sau în spatele televizorului. De asemenea, este foarte util ca părinții să poată face o pauză sau să înceapă un spectacol pentru copiii lor dintr-o altă cameră.

Aplicația la distanță are încă un beneficiu imens față de telecomenzile care vin împreună cu Apple TV: Când trebuie să introduceți text, aplicația oferă o tastatură. Nu mai derulați pentru a selecta literele pe rând când încercați să vă conectați la o aplicație de streaming!