Cum se descarcă și se instalează Skype pentru Mac

Skype găzduiește chaturi video, apeluri de la computer la telefon, mesaje text și partajare de fișiere. Deși unele servicii necesită un abonament, funcțiile de bază ale Skype sunt disponibile gratuit. Abonații pot alege dintre pachete care permit apeluri nelimitate către locații interne și internaționale pentru o taxă lunară.

Pe lângă faptul că este o descărcare gratuită, aplicația Skype este disponibilă pentru dispozitive iOS, Android, Windows și Linux. Skype este, de asemenea, compatibil cu anumite dispozitive Xbox și Amazon Kindle Fire.

1: 08

Cum se descarcă și se instalează Skype pentru Mac


Descărcați Skype pentru Mac

Înainte de a descărca clientul Skype pentru Mac, confirmați că Mac-ul dvs. îndeplinește următoarele cerințe de sistem:

  • Mac OS X sau mai mare 10.10 
  • Procesor Intel de cel puțin 1 GHz (Core 2 Duo)
  • Cel puțin 1 GB RAM
  • Cea mai recentă versiune a QuickTime

De asemenea, este recomandat să aveți un microfon, o cameră web și o conexiune în bandă largă cu cel puțin 100 Kbps viteze de descărcare și încărcare.

Când sunteți gata, deschideți un browser web și urmați acești pași:

  1. Accesați pagina de descărcare Skype pentru Mac.

  2. Selectați Descărcați Skype pentru Mac.

  3. Fișierul de instalare Skype se descarcă în Download dosar.


Lansați programul de instalare Skype pentru Mac

Deschideți Download folder și faceți dublu clic peSkype pentru Mac fișier de instalare pentru a începe procesul de instalare.

Instalați Skype pe Mac

După ce faceți dublu clic pe fișierul de instalare, se deschide o fereastră Finder și vă solicită să adăugați aplicația Skype la aplicatii pliant. Trageți Logo Skype la aplicatii dosar de pe acel ecran.


Găsiți Skype în dosarul dvs. de aplicații

Lansați Skype pentru Mac deschizând fișierul Platforma de lansare de pe Mac Dock. Găsi Skype pictograma aplicației și faceți clic pe ea.

Alternativ, găsiți aplicația Skype pentru Mac accesând pagina aplicatii pliant. Faceți dublu clic pe Skype pictogramă pentru a lansa serviciul.

Conectați-vă și începeți să utilizați Skype pentru Mac

După lansarea Skype pentru Mac, conectați-vă la contul Skype pentru a utiliza serviciul. Odată conectat, utilizați oricare dintre funcțiile de apelare Skype, care includ:

  • apel: Apeluri Skype-la-Skype gratuite oriunde în lume. Abonații pot apela, de asemenea, la numere de telefonie mobilă și fixă ​​la un cost. Ambele servicii permit apeluri de grup de până la 50 de persoane, precum și redirecționarea apelurilor și identificarea apelantului. Este posibil să folosiți Skype ca telefon de acasă.
  • Video: Efectuați apeluri video individuale sau de grup pentru până la 50 de persoane gratuit.
  • Mesaje: Trimiteți mesaje SMS, mesaje instantanee, mesaje video și emoji și emoticoane.
  • Partajarea: Trimiteți sau primiți fișiere, fotografii și videoclipuri de orice dimensiune, precum și contacte și ecranul computerului cu o persoană sau un grup.