Cum se descarcă Outlook Express gratuit

Microsoft Outlook Express este un produs întrerupt care a fost inclus cu Internet Explorer 3 până la 6. Ultima versiune, Outlook Express 6, a fost livrată cu Windows XP. O versiune beta a Outlook Express 7 a fost inițial planificată pentru Windows 7, dar a fost înlocuită cu Windows Mail.

Outlook Express nu este același lucru cu Microsoft Outlook, un alt serviciu popular de e-mail și program software de la Microsoft.


Outlook Express pentru Windows XP

Lifewire / Maddy Price

Outlook Express a fost un program de e-mail gratuit care a fost livrat cu versiunile timpurii de Windows. Nu mai puteți descărca Outlook Express de la Microsoft și nu mai este acceptat cu erori obișnuite și patch-uri de securitate.

Cu toate acestea, este încă disponibil pentru descărcare de pe Softpedia. Vă rugăm să știți, totuși, că funcționează numai cu Windows XP și, deoarece nu a fost actualizat de foarte mult timp, probabil că suferă de multe probleme de securitate. Ești mult mai bine să te îndepărtezi de Outlook Express ca client de e-mail și să folosești în schimb Microsoft Outlook sau un alt client popular.

Cele mai bune 6 programe gratuite de e-mail Windows pentru 2020


Outlook Express pentru Windows 10, 8, 7 și Vista

Microsoft nu a dezvoltat Outlook Express pentru versiunile de Windows mai târziu de Windows XP și nu a intenționat niciodată să fie utilizat în acele versiuni de Windows.

În Windows 10 și Windows 8, clientul de mail inclus se numește Mail. Windows 7 nu a inclus un client de mail implicit, dar Windows Live Mail a fost disponibil prin Windows Essentials. În Windows Vista, Windows Mail a fost clientul inclus.

Dacă îți este dor de experiența Outlook Express, poți încerca acești înlocuitori terți, dar îți recomandăm să treci la un alt client mai modern, așa cum am menționat mai sus:

  • Outlook Express pentru Win 7, 8, 8.1 și 10 este disponibil de la Run As XP. Dacă utilizați acest program cu Windows 10, de fiecare dată când are loc o actualizare automată, OE este eliminat și trebuie reinstalat.
  • OE Classic este un program similar cu Outlook Express și facturat ca înlocuitor pentru acesta. OE Classic este gratuit și disponibil pentru toate versiunile Windows de la Windows 2000 la Windows 10.

Cum să setați Outlook Express ca client implicit de e-mail

Dacă aveți o copie veche a Outlook Express sau îl puteți descărca, îl puteți seta în continuare ca program implicit de e-mail Windows, chiar dacă a fost întrerupt.

Modul în care procedați diferă în funcție de versiunea de Windows pe care o executați.

Windows 10 și 8

  1. Apasă pe acasă meniu.
  2. Selectați setările și tastați „Implicit” în caseta de căutare.
  3. Selectați Setările implicite ale aplicației.
  4. Faceţi clic pe e-mail și selectați Outlook Express din lista de aplicații de e-mail disponibile.

Windows 7 și Vista

  1. Clic acasă.
  2. Introduceți „programe implicite” în caseta de căutare.
  3. Clic Programe implicite.
  4. Faceţi clic pe Setați programele implicite și evidențiați Outlook Express.
  5. Faceţi clic pe Setați acest program ca implicit.
  6. Faceţi clic pe OK.

Windows XP

  1. Lansați Internet Explorer.
  2. Faceţi clic pe Instrumente / Opțiuni Internet din meniu.
  3. Du-te la Programe tab.
  4. Confirmați că Outlook Express este selectat sub E-mail.
  5. Clic OK.

Din nou, nu pentru a dezbate ideea, dar cel mai bun mod de acțiune ar fi abandonarea completă a Outlook Express și trecerea la un client de e-mail sau la un e-mail bazat pe web, care se îmbunătățește continuu.

Acestea sunt cele mai bune 11 conturi de e-mail pe care le puteți utiliza gratuit acum