Cum se creează un profil Myspace

Myspace (fost MySpace) are mai multe funcții, dar iată tot ce trebuie să știți pentru a vă configura profilul Myspace și pentru a adăuga prieteni.


Conectați-vă sau înscrieți-vă

Pentru a vă configura contul Myspace, înscrieți-vă mai întâi la Myspace. Pe computer, accesați myspace.com și faceți clic pe Inscrie-te!.

Vi se solicită să vă înregistrați cu contul dvs. Facebook, contul Twitter sau adresa de e-mail.


Încărcați o imagine de profil

După ce vă înscrieți, vi se cere să încărcați o imagine de profil.

În Imaginea ta de profil casetă de dialog, faceți clic pe Încărcați pentru a naviga și încărca o fotografie de pe computer. Sau faceți clic pe Camera pentru a face o fotografie cu camera web și a o încărca ca imagine de profil.

O modalitate alternativă de a adăuga o imagine de profil este să plasați cursorul peste profil pictogramă din colțul din stânga sus al ecranului și apoi selectați Imagine de profil din meniul drop-down.

În caseta de dialog, faceți clic pe Următor → (săgeata albă din interiorul casetei albastre) pentru a trece la următorul pas în procesul de configurare.


Încărcați o imagine de copertă

În Imaginea dvs. de copertă caseta de dialog, faceți clic pe o imagine oferită de Myspace pentru a o seta ca imagine de copertă sau selectați Încarcă propria mea imagine pentru a încărca o fotografie de pe computer. De asemenea, puteți face clic Camera pentru a face o fotografie cu camera web și a o încărca ca imagine de copertă.

O modalitate alternativă de a adăuga o imagine de copertă este să plasați cursorul peste profil fotografia în colțul din stânga sus al ecranului și apoi faceți clic pe Imagine de copertă din meniul drop-down.

În caseta de dialog, faceți clic pe Următor → (săgeata albă din interiorul casetei albastre) pentru a trece la următorul pas în procesul de configurare.


Adăugați detalii de profil

Dacă doriți să nu mai configurați profilul înainte de a adăuga mai multe detalii sau prieteni, faceți clic pe finalizarea în caseta de dialog. În caz contrar, faceți clic pe Editare profil în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a adăuga biografia, locația, Top 8 prieteni și multe altele.

În panoul din meniul din stânga, puteți face și clic oameni > Invita prieteni pentru a trimite o invitație prietenilor dvs. să se alăture Myspace.

Setări de acces

Pentru a accesa mai multe setări, faceți clic pe setările uneltele din colțul din stânga jos al ecranului. Acolo puteți:

  • Modificați informațiile despre cont.
  • Schimbați setările de confidențialitate.
  • Trimiteți invitații prietenilor pentru a se alătura Myspace.
  • Setați Myspace să vă partajeze conținutul pe alte platforme de socializare.
  • Sign out.