Cum se creează un nou cont de e-mail Outlook.com

Dacă nu aveți un cont Microsoft, este nevoie de doar câteva minute pentru a deschide un nou cont Outlook.com. Cu un cont Outlook.com gratuit, vă puteți accesa e-mailul, calendarul, sarcinile și contactele de oriunde aveți o conexiune la internet.

Adrian Mangel / Lifewire 

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Outlook.com.


Cum se creează un nou cont de e-mail Outlook.com

Când sunteți gata să deschideți un nou cont de e-mail la Outlook.com:

  1. Deschideți un browser web, accesați ecranul de înscriere Outlook.com și selectați Creați un cont gratuit.

  2. Introduceţi un nume de utilizator—Partea adresei de e-mail care apare înainte de @ outlook.com.

  3. Selectați săgeata drop-down din extrema dreaptă a câmpului de nume de utilizator pentru a schimba domeniul din valorile implicite outlook.com la hotmail.com dacă preferați o adresă Hotmail. Apoi selectați Următor →.

  4. Introduceţi un parola, Apoi selectați Următor →.

    Alegeți o parolă ușor de reamintit și dificil de ghicit pentru oricine altcineva.

  5. Introduceţi primul numele de familie în câmpurile furnizate, apoi selectați Următor →.

  6. Alege momentul oportun în care să interveniți. Ținta ta sigur îți va oferi multe! Poate să fie un discurs, o conferință, o cascadorie publicitară sau alte evenimente importante. Informează-te (de exemplu pe site-ul companiei, pe Facebook sau pe mass-media, generalizat sau specializat) și află când sunt aceste evenimente programate și unde. Poți să le spargi/distrugi petrecerea prin a apărea acolo cu un afiș sau mesajul principal al discursului poate fi modificat prin punerea de întrebări arzătoare.
    Țara / regiunea, introduceți Data nasterii, Apoi selectați Următor →.

  7. Introduceți caracterele din imaginea CAPTCHA, apoi selectați Următor →.

  8. Outlook vă va configura contul și va afișa un ecran de întâmpinare.

  9. Acum puteți deschide noul dvs. cont Outlook.com pe web sau îl puteți configura pentru acces în programele de e-mail de pe computere și dispozitive mobile.


Caracteristici Outlook.com

Un cont de e-mail Outlook.com oferă toate funcțiile pe care le așteptați de la un client de e-mail. În plus, include:

  • A căsuța de intrare concentrată pentru cele mai importante e-mailuri.
  • Gesturi de glisare pentru a arhiva și șterge mesaje.
  • Abilitatea de a programează mesaje pentru a reveni la căsuța de e-mail la o oră specificată.
  • O opțiune pentru fixați mesaje importante în partea de sus a căsuței de e-mail.
  • Caracteristici de formatare a textului pentru a vă personaliza e-mailurile trimise.

Outlook adaugă, de asemenea, itinerarii de călătorie și planuri de zbor din e-mailuri în calendarul dvs. Atașează fișiere din Google Drive, Dropbox, OneDrive și Box. Puteți chiar edita fișiere Microsft Office chiar în căsuța de e-mail.


Aplicații Outlook Mobile

Descărcați aplicațiile Microsoft Outlook pentru Android și iOS și utilizați contul dvs. Outlook.com pe dispozitivul dvs. mobil. Outlook.com este încorporat pe telefoanele cu Windows 10.

Aplicațiile mobile includ majoritatea funcțiilor disponibile cu contul Outlook.com online, inclusiv o căsuță primită focalizată, capacitate de partajare, glisare pentru ștergere și arhivare mesaje și căutare puternică. De asemenea, puteți vizualiza și atașa fișiere din OneDrive, Dropbox și alte servicii fără a fi nevoie să le descărcați pe telefon. 


Outlook.com vs. Hotmail.com

Microsoft a cumpărat Hotmail în 1996. Serviciul de e-mail a trecut prin mai multe modificări de nume, inclusiv MSN Hotmail și Windows Live Hotmail. Ultima versiune a Hotmail a fost lansată în 2011. Outlook.com a înlocuit Hotmail în 2013. În acel moment, utilizatorii Hotmail aveau ocazia să-și păstreze adresele de e-mail Hotmail și să le folosească cu Outlook.com. Este încă posibil să obțineți o nouă adresă de e-mail Hotmail.com când parcurgeți procesul de înscriere Outlook.com.

Ce este Outlook Premium?

Premium Outlook a fost o versiune independentă cu plată premium a Outlook. Microsoft a întrerupt Premium Outlook la sfârșitul anului 2017, dar a adăugat funcții premium aplicației desktop Outlook care este inclusă în Microsoft 365.

Oricine se abonează la pachetele software Microsoft 365 Home sau Microsoft 365 Personal primește Outlook cu caracteristici premium ca parte a pachetului de aplicații. Avantajele Outlook pentru Microsoft 365 includ:

  • Cutie poștală de 1 TB per utilizator.
  • Scanare îmbunătățită a programelor malware.
  • O căsuță de e-mail fără anunțuri.
  • Compoziție de e-mail offline și funcții de sincronizare automată.
  • Domeniu personalizat.