Cum se convertește YouTube în MP4 cu VLC Media Player

Videoclipurile YouTube nu au în mod normal un buton de descărcare, dar le puteți salva în continuare pe computerul dvs. cu playerul media VLC gratuit. Nu numai asta, dacă ați descărcat deja videoclipul YouTube într-un format precum FLV, puteți utiliza VLC pentru a converti FLV în MP4 (un format video mai larg acceptat).

Când videoclipul YouTube este salvat în MP4, îl puteți reda pe telefonul dvs. sau pe alt dispozitiv, deoarece MP4 este utilizat pe scară largă, mult mai mult decât FLV.

Căutați doar să scoateți sunetul unui videoclip YouTube, probabil în format MP3? Un tutorial de conversie YouTube-MP3 vă poate ajuta să faceți acest lucru și cu VLC Media Player și cu alte instrumente.


Cum se convertesc videoclipurile YouTube în MP4

Dacă doriți să descărcați un videoclip YouTube pe MP4 cu VLC, trebuie să faceți ceea ce ar putea părea câțiva pași oarecum ciudați, dar sunt de fapt foarte simpli și ușor de înțeles.

Descărcați VLC dacă nu îl aveți încă, apoi urmați acești pași:

  1. Copiați adresa URL în videoclipul YouTube.

     Lifewire

  2. Mergi la pagina Mass-media > Deschideți fluxul de rețea în VLC.

     Lifewire

  3. Inserați adresa URL a videoclipului YouTube în caseta de text furnizată în Reţea tab.

  4. Clic Joaca pentru a transmite video YouTube prin VLC.

     Lifewire

  5. Mergi la pagina unelte > Informații despre codec.

     Lifewire

  6. Copiați adresa URL situată în Locație caseta de text din partea de jos a ferestrei.

     Lifewire

    S-ar putea fi greu să vă asigurați că ați selectat întreaga adresă URL (este foarte lungă). Faceți clic o dată în caseta de text și apoi apăsați Ctrl + A pentru a selecta totul, apoi Ctrl + C pentru a-l copia. Pe un Mac, aceste comenzi rapide sunt Comandă + A Comandă + C.

  7. Inserați adresa URL în bara de adrese a browserului dvs. web.

  8. Faceți clic dreapta pe videoclip și alegeți Salvați videoclipul ca, sau orice opțiune oferă browserul dvs. pentru a salva videoclipul pe computer.

  9. Schimbați numele în ceva recunoscut și alegeți un folder în care să îl salvați.

  10. Clic Economisești pentru a descărca videoclipul YouTube pe computer.


    Cum se convertește FLV în MP4

    Dacă aveți deja un videoclip YouTube salvat pe computer, dar acesta nu este în format MP4, atunci cel mai probabil este salvat ca fișier FLV. Puteți utiliza VLC pentru a converti FLV în MP4.

  11. Mergi la pagina Mass-media > Conversie / Salvare în VLC.

  12. Clic Adăuga în Fișier tab.

     Lifewire

  13. Găsiți și selectați fișierul FLV pe care doriți să îl convertiți în MP4 și faceți clic pe Deschis.

  14. Clic Conversie / Salvare.

  15. Selectați Video - H.264 + MP3 (MP4) din meniul derulant de lângă Profil. Dacă doriți să faceți modificări avansate la profil, faceți clic pe cheia mică de lângă acesta.

  16. Clic Naviga pentru a alege un folder în care să salvați videoclipul MP4, apoi faceți clic pe Economisești pentru a plasa videoclipul în acel folder.

  17. Clic acasă.

Veți ști că conversia s-a terminat când bara de progres din partea de jos a VLC ajunge la sfârșit. S-ar putea să-l rateze dacă videoclipul este într-adevăr scurt, dar pentru videoclipurile mai lungi de pe YouTube, ar trebui să fie evident cât timp va dura dacă urmăriți mișcarea barei de progres.