Cum se afișează bara de meniu în Safari pentru Windows

În Safari pentru Windows, pe care Apple l-a dezvoltat concomitent cu Safari pentru Mac de câțiva ani, bara de meniu este ascunsă în mod implicit pentru a oferi mai multe proprietăți imobiliare pentru paginile web. Iată cum să afișați bara de meniu pe Safari.

Apple nu mai acceptă actualizări Safari pentru Windows. Safari 5.1.7 pentru Windows a fost ultima versiune realizată pentru Windows și acum este învechită. Acest articol rămâne în scopuri de arhivă.


Cum se afișează bara de meniu Safari în Windows

Iată cum să afișați bara de meniu Safari, astfel încât să puteți accesa marcajele, istoricul browserului și multe altele.

  1. Pentru a afișa bara de meniu în Safari pentru Windows, selectați setările roată din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului. Apoi selectați Afișați bara de meniu din meniul drop-down.

  2. Când bara de meniu este activată, puteți găsi toate submeniurile sale, inclusiv Fișier, Editați | ×, Vizualizare, Istorie, Marcaje, Fereastră, și Ajutor. Dezvolta submeniul apare între Marcaje Fereastră dacă ați activat modul dezvoltator în setările avansate Safari.

  3. Când doriți să ascundeți bara de meniu, selectați Vizualizare în bara de meniu și apoi selectați Ascundeți bara de meniu.

    De asemenea, puteți ascunde bara de meniu selectând setările echipament și alegere Ascundeți bara de meniu.


Cum se descarcă Safari pentru Windows

Deși Apple nu mai acceptă Safari pentru Windows, puteți descărca browserul pentru majoritatea versiunilor de Windows din surse neoficiale, cum ar fi site-uri web torrent și platforme publice de partajare a fișierelor.

Pentru a evita programele malware, utilizați întotdeauna software antivirus înainte de a descărca fișiere de pe site-urile de partajare a fișierelor de pe web.