Cum se adaugă sarcini în Google Calendar

Ce să știți

  • Google Tasks vă permite să integrați listele de activități cu Google Calendar.
  • Apasă pe Sarcini pictogramă, Adăugați o sarcină, introduceți o descriere și alegeți o dată pentru ao adăuga la calendar.
  • Primiți-l pe desktop prin Gmail și Google Calendar sau pe mobil cu aplicația gratuită de pe Google Play sau App Store.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunilor web, Android și iOS ale Google Tasks, Gmail și Google Calendar. Google Tasks funcționează în toate browserele web importante.


Cum se adaugă o activitate din Calendar pe un computer

Când lucrați pe desktop, este ușor să accesați Google Tasks din Google Calendar. Creați liste de sarcini și adăugați sarcini noi după cum este necesar.

  1. Deschideți Google Calendar, de preferință cu browserul Chrome și conectați-vă dacă vi se solicită.

  2. Apasă pe Sarcini pictogramă din panoul din dreapta.

    Dacă nu vedeți pictograma Sarcini, dar vedeți Mementouri, selectați meniul din dreapta Mementourilor și alegeți Treceți la Sarcini.

  3. Selectați Adăugați o sarcină.

  4. Introduceți o descriere a sarcinii.

    Aflați mai multe despre utilizarea activităților Google


Lucrați cu lista dvs. de sarcini

Gestionarea activităților Google este simplă. Alegeți o dată în proprietățile sarcinii pentru a adăuga sarcina la Google Calendar. Pentru a reordona sarcinile din listă, trageți o sarcină în sus sau în jos în listă. Când o sarcină este finalizată, puneți un cec în cercul din stânga sarcinii pentru a o clasifica într-o secțiune Finalizată.

Pentru a edita o sarcină Google, selectați Editează detaliile (pictograma creion) pentru a adăuga o descriere, pentru a adăuga o dată și o oră, pentru a adăuga sarcini secundare sau pentru a muta sarcina într-o altă listă de sarcini.


Realizați mai multe liste de activități

Pentru a ține evidența diferitelor tipuri de sarcini, cum ar fi sarcinile de lucru și sarcinile de acasă sau sarcinile din cadrul proiectelor separate, creați mai multe liste de sarcini în Google Calendar pentru a le organiza. Selectați săgeata de lângă numele listei din partea de sus a ferestrei Sarcini, apoi alegeți Creați o listă nouă. Comutați între diferitele liste de activități Google din acest meniu.

Mutați activitățile într-o altă listă

Dacă vă răzgândiți despre locul în care aparține o sarcină, mutați sarcina dintr-o listă în alta. Pentru a muta o sarcină într-o altă listă, evidențiați sarcina și apăsați Shift + Enter, sau faceți clic pe pictograma creion de lângă numele său. Selectați numele listei și, din meniul derulant, alegeți lista în care doriți să mutați această sarcină.

Adăugați Sarcini Google de pe dispozitivul dvs. Android sau iOS

Finalizarea sarcinilor în deplasare este esențială. Google a creat o aplicație pentru Google Tasks, astfel încât instrumentul să fie accesibil pe dispozitivele iOS și Android. Google Tasks se sincronizează automat cu listele de sarcini existente dacă sunteți conectat la un cont Google.

Adăugarea de activități pe un dispozitiv mobil funcționează similar cu adăugarea de activități prin Google Calendar. Atingeți butonul de semnare plus pentru a crea o sarcină. Atingeți sarcina pentru a adăuga sarcini secundare sau pentru a adăuga o dată scadență sau o descriere. Aranjați sarcinile atingând și glisând.

Descărcați pentru:

Android IOS