Cum se adaugă puncte glonț la prezentările Google Slides

Google Slides este un instrument puternic pentru crearea și vizualizarea prezentărilor pe web și pe dispozitivele inteligente iOS și Android. Această aplicație gratuită oferă o varietate de stiluri și caracteristici de formatare care pot fi utilizate pentru realizarea de diapozitive la nivel profesional, dintre care una este capacitatea sa de a crea liste cu puncte glonț.

Citiți în continuare pentru a afla cum să adăugați liste cu puncte glonț la o prezentare Google Slides și să le faceți să arate așa cum doriți.


Cum să adăugați puncte glonț la diapozitivele Google de pe web

Versiunea web a Google Slides este accesibilă prin intermediul site-ului oficial Google Slides pe orice browser web, cum ar fi Google Chrome, Microsoft Edge, Brave și Mozilla Firefox.

  1. Deschideți prezentarea Google Slide și selectați zona de text în care doriți să plasați lista dvs. de puncte glonț.

  2. Apăsaţi pictograma elipsă în bara de instrumente.

  3. Selectați Liste cu marcatori.

    Alternativ, puteți utiliza și fișierul Ctrl + Shift + 8 comandă rapidă de la tastatură pentru a începe o listă glonț într-un diapozitiv Google.

  4. Primul glonț ar trebui să apară în câmpul de text din Slide-ul dvs. Google. Tastați orice cuvânt sau expresie doriți, apoi apăsați Introduce pentru a crea un al doilea element în listă.


Cum să faci puncte Bullet în Google Slides pe iOS

Aplicația oficială Google Slides pentru iOS este disponibilă gratuit din App Store și funcționează pe dispozitivele inteligente Apple iPhone, iPod touch și iPad.

  1. Deschideți aplicația Google Slides pe dispozitivul dvs. iOS și deschideți prezentarea pe care doriți să o editați.

    Puteți efectua o ciupire cu două degete pe ecran pentru a mări și a micșora un diapozitiv. Acest lucru este deosebit de util pe dispozitive mai mici, cum ar fi un iPod touch sau un iPhone.

  2. Atingeți de două ori în zona de text doriți să plasați o listă de puncte glonț în.

  3. Apăsați pe pictograma punct glonț pe bara de instrumente. Prima dvs. intrare din listă ar trebui să fie creată.

  4. Tastați cuvântul sau expresia aleasă, apoi atingeți returnare de pe tastatură pentru a confirma acest prim punct și începeți un al doilea.

  5. Când ați terminat lista, atingeți bifa din colțul din stânga sus.

  6. Atingeți zona din afara diapozitivului pentru ao vizualiza fără ghiduri de editare.


Cum să faci puncte glonț în Google Slides pe Android

Google Slides este disponibil ca aplicație pentru smartphone-uri și tablete Android și poate fi descărcat gratuit de pe Google Play Store.

  1. Deschideți aplicația Prezentări Google pe dispozitivul dvs. Android și atingeți proiectul pe care doriți să îl editați.

  2. Localizați zona de text în care doriți să plasați o listă de puncte glonț și atingeți de două ori pe ea.

  3. Din bara de instrumente, atingeți pictograma listei de puncte glonț pentru a crea prima intrare.

    Toate modificările la Prezentări Google se salvează automat în fundal, deci nu este nevoie să salvați manual după efectuarea modificărilor.

  4. Tastați textul pentru primul punct din listă și atingeți Introduce de pe tastatură pentru a începe al doilea element.

  5. Repetați până când ați completat lista.

  6. După ce ați adăugat toate punctele dvs. la listă, atingeți bifă albastră în colțul din stânga sus.

  7. Atingeți în afara diapozitivului pentru a elimina toate ghidajele vizuale.


Cum se adaugă o listă de puncte glonț într-o listă de puncte glonț

Adăugarea de mini liste în interiorul unei liste principale de puncte glonț poate fi o modalitate excelentă de a organiza diferite puncte sau subiecte și de a face prezentarea dvs. mai ușor de înțeles pentru privitor. Iată cum să o faceți pe web, iOS și Android.

  • web: Pentru a crea o mini listă în lista principală din versiunea web a Prezentărilor Google, pur și simplu atingeți Tab tasta când începeți un punct nou. Apasare dubla Introduce pentru a reveni la lista principală a punctelor glonț.
  • iOS: Pentru a crea o listă într-o listă din aplicația Google Slides pentru iOS, atingeți pictograma indentare de lângă pictograma glonț din bara de instrumente în timp ce tastați. Este cel care arată ca un triunghi îndreptat spre dreapta a trei linii orizontale cuprinse între două linii mai mari. Pentru a reveni la lista principală, atingeți pictograma indentare care are triunghiul îndreptat spre stânga.
  • Android: Aplicația Google Slides pe Android permite, de asemenea, crearea de mini liste în lista principală. În timp ce tastați în lista principală, atingeți pictograma indentare din bara de instrumente cu triunghiul îndreptat spre dreapta. Atingeți pictograma indentare care indică spre stânga pentru a reveni la lista principală.

Pictogramele de liniuță vor fi vizibile numai în timp ce tastați în prezentarea Prezentări Google. Dacă nu o puteți vedea, atingeți de două ori pe o zonă de text din lista pe care doriți să o editați.


Pot face o listă numerotată în Prezentări Google?

Pe lângă listele cu puncte glonț, Prezentările Google acceptă, de asemenea, liste numerotate și o varietate de alte stiluri de liste. Pictograma listă numerotată este situată de obicei lângă pictograma listei de puncte glonț pe bara de instrumente atunci când este selectată o zonă de text sau tastați activ.

Dacă nu găsiți pictograma listei numerotate în aplicația iOS sau Android, apăsați pe Format pictogramă (cea care arată ca un A lângă patru linii) și apoi apăsați pe Paragraf pentru a-l aduce în discuție.

Listele de diapozitive Google funcționează în Microsoft PowerPoint?

Toate formatările făcute în Prezentări Google, inclusiv listele de puncte glonț, sunt pe deplin compatibile cu Microsoft PowerPoint. Adăugarea punctelor glonț sau a listelor numerotate la o prezentare Google Slides nu ar trebui să provoace erori de formatare sau erori la convertirea într-un fișier PowerPoint.

Cum se utilizează punctele Bullet în prezentările Google Slides

Listele cu puncte glonț pot fi utile într-o prezentare atunci când trebuie să transmiteți multe informații simultan într-un stil ușor de înțeles și de citit rapid, care nu clasifică neapărat ideile în ordinea importanței sau valorii.

Iată câteva exemple de subiecte în care listele cu puncte glonț pot fi utile:

  • Ingrediente într-o rețetă alimentară.
  • Efectele secundare ale medicamentelor.
  • Hardware compatibil sau incompatibil.
  • O listă de cumpărături.
  • Principalele puncte de reținut dintr-un discurs.
  • O listă de exemple precum acesta.

Iată câteva situații în care listele numerotate ar putea funcționa mai bine:

  • O serie de instrucțiuni sau pași.
  • Un clasament de importanță sau valoare.
  • Când comunicați o anumită ordine de evenimente.

Încercați și faceți-vă obiectul într-un mod clar și clar.